• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak bileğimden kalçama kadar bianda morardı !!!! (Resimli)

Elektrikli soba ile mi ısınıyorsunuz iş yerinde
benim başıma 1999 yılında geldi deprem yeni olmuştu kaloriferler çalışmıyor binalar hasarlıydı
işyerimizde mecburen o dönem katalitik soba ile ısınıyorduk soba sağ tarafımda kalıyordu bende üşüdükçe sobaya doğru dönüp daha çok yakınlaşıyordum ve damarlarım yanmış aynı böyle senin gibi olmuştu acı sızı bişi yok ama mordu sonra kendi kendine geçti kayboldu gitti

Bnmde odamdaki kalorifer çalışmıyo bide odada tekim tam dibime koyuyorum yoksa ısıtmıyo biliyosunuz sobalar sadece kendi önünü ısıttıgı için mecbur dipdibeyiz bütün gün :)

aynısı şu an benimde bacaklarımda var.ağdadan diye düşünüyodum.sobadan olacağı hiç aklıma gelmedi.benimde masamın altında soba var.inşallah geçicidir.:26:

Ağdada olunca daha farklı oluo böyle morlukların ortası beyazmı sizdede $image.jpg bak bnmki yakından böyle

konunuzu yeni gördüm cevapları okumadım doktora gittiniz mi bilmiyorum ama aynısı benim başıma da gelmişti kılcal damarlarım daha da mor gibiydi. Nedeni aşırı sıcağa maruz kalmasıymış. Elektrikli soba önündeydim sürekli ondan dolayıymış. Aşırı sıcağa maruz kalmadığınızda zamanla geçiyor sanırım öyle birşey. Cildeye gitmiştim ben gerekirse yönlendirir diye bir nemlendirici verdi sadece geçti de dediğim gibi. geçmiş olsun

konunuzu yeni gördüm cevapları okumadım doktora gittiniz mi bilmiyorum ama aynısı benim başıma da gelmişti kılcal damarlarım daha da mor gibiydi. Nedeni aşırı sıcağa maruz kalmasıymış. Elektrikli soba önündeydim sürekli ondan dolayıymış. Aşırı sıcağa maruz kalmadığınızda zamanla geçiyor sanırım öyle birşey. Cildeye gitmiştim ben gerekirse yönlendirir diye bir nemlendirici verdi sadece geçti de dediğim gibi. geçmiş olsun

Bnmde tam bacagımın yanında soba var :( dha gitmedim doktora kalp ve damara gidicem ama şuan işten çıkamadığım için mecbur yarına erteledim

Damarin tikanmasi kisaca. Dogum kontrol hapi kullananlarda sik olur. Baska sebepten de olabiliyor. Gordugum goruntude damar tracesi goruluyor o yuzden boyle dusundum. Ben olsam acilen giderdim. Gecmis olsun

Damarin tikanmasi kisaca. Dogum kontrol hapi kullananlarda sik olur. Baska sebepten de olabiliyor. Gordugum goruntude damar tracesi goruluyor o yuzden boyle dusundum. Ben olsam acilen giderdim. Gecmis olsun

Şuan işler yogun çıkamıyorum :( bide malum sevgililer günü bugün yanlış anlaşılmakta istemiyorum :) yarın sabah erkenden gidicem tıp mı okudunuz acaba :) buarada ilgilendiğniz için teşekkür ederim :)

Dishekimiyim emboli goruntusu de gormedim hic aslinda. Damarsal bir goruntu oldugundan suphelendim. Yoksa o konudà ayrintili bir bilgim yok. Tabi embolide agri da oluyor bildigim kadariyla. Bence sebep her ne ise kesinlikle erkenden gitmelisiniz.

Hmmmmm şimdi damar tıkanıklığı belirtilerine baktım 7 8 tane belirti var ama üç tanesi tam var bende yorgunluk ( hemde aşırı şekilde) baş ense ağrısı ( agrı kesici içmek zorunda bırakıcak kadar) ve morarma :53: resimde olduğu gibi :(

Geçmiş olsun.Yarına bırakma bugün mutlaka doktora git bence.
Damar tıkanıklığı ciddidir,ihmale gelmez.

Bizim marketimiz vardı kışın masanın altına küçük bi soba koyar öyle ısınırdık bacaklarımı sobaya çok yakın ve uzun bi süre tutunca bendede böyle morarmalar olurdu sizin bacaklarda sobayla alakalı olabilirmi?

bazen bende de oluyo morarma üst bacaklarımda ve baldır kısmında bikaç gün durup geçiyo
ben doktora gitmeye üşenmiştm açıkçası dolaşımla ilgili birşey diye düşünmüştüm

Ağdada olunca daha farklı oluo böyle morlukların ortası beyazmı sizdede Eki Görüntüle 977558 bak bnmki yakından böyle

aynısı hatta resmini atıyım dedim ama bundan farklı değil yani.
edit: bir de benimki her iki bacağımda ve diz altımda çok belirgin şekilde.inşallah kötü bişey değildir arkadaşım.

Son düzenleme:
Resmi görünce bir kaç seçenek geldi aklıma ancak hiç birisini yazmadan size tek söyleyebileceğim acil doktora gidin lütfen!..

Back