- Konu Sahibi Depresifshine
-
Elektrikli soba ile mi ısınıyorsunuz iş yerinde
benim başıma 1999 yılında geldi deprem yeni olmuştu kaloriferler çalışmıyor binalar hasarlıydı
işyerimizde mecburen o dönem katalitik soba ile ısınıyorduk soba sağ tarafımda kalıyordu bende üşüdükçe sobaya doğru dönüp daha çok yakınlaşıyordum ve damarlarım yanmış aynı böyle senin gibi olmuştu acı sızı bişi yok ama mordu sonra kendi kendine geçti kayboldu gitti
bnmde odamdaki kalorifer çalışmıyo bide odada tekim tam dibime koyuyorum yoksa ısıtmıyo biliyosunuz sobalar sadece kendi önünü ısıttıgı için mecbur dipdibeyiz bütün gün :)
Çok sağolun teşşekür ederim :)aynen sadece kendi önünü ısıtıyor sobalar maalesef
çok geçmiş olsun
konunuzu yeni gördüm cevapları okumadım doktora gittiniz mi bilmiyorum ama aynısı benim başıma da gelmişti kılcal damarlarım daha da mor gibiydi. Nedeni aşırı sıcağa maruz kalmasıymış. Elektrikli soba önündeydim sürekli ondan dolayıymış. Aşırı sıcağa maruz kalmadığınızda zamanla geçiyor sanırım öyle birşey. Cildeye gitmiştim ben gerekirse yönlendirir diye bir nemlendirici verdi sadece geçti de dediğim gibi. geçmiş olsun
Emboli olabilir, acile gidin hemen. Dogum kontrol hapi kullaniyor musunuz?
Damarin tikanmasi kisaca. Dogum kontrol hapi kullananlarda sik olur. Baska sebepten de olabiliyor. Gordugum goruntude damar tracesi goruluyor o yuzden boyle dusundum. Ben olsam acilen giderdim. Gecmis olsun
Damarin tikanmasi kisaca. Dogum kontrol hapi kullananlarda sik olur. Baska sebepten de olabiliyor. Gordugum goruntude damar tracesi goruluyor o yuzden boyle dusundum. Ben olsam acilen giderdim. Gecmis olsun
Ağdada olunca daha farklı oluo böyle morlukların ortası beyazmı sizdede Eki Görüntüle 977558 bak bnmki yakından böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?