Ayağınızın üstünden hiç araba geçtimi?

berardii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
15
3
3
37
değişik bir merak konusu ama hep sıkıntıdan bunlar

Peki hiç yolda giderken traktöre çarpılmayayım diye karşıya geçiyoooor , tam geçiyorken düşüp kedi boku yediniz mi ? bu nasıl başlık yavrucum :)

benim geçti çok küçüktüm ama bişey olmadı ......ciddiyim.... :)

Peki hiç yolda giderken traktöre çarpılmayayım diye karşıya geçiyoooor , tam geçiyorken düşüp kedi boku yediniz mi ? bu nasıl başlık yavrucum :)
Öncelikle sorduğum şey olması imkansız olan bişey değil. Ve soru nededinini açıklamada belirtmişim.

heralde ortaokula gıdıodum ozamanlar ıstanbulda yasıodum. sokak cok dadrdı bnde tam yol kenarndaym araba gecsn dye beklerken araba ayagmn ustnden geçti ne oldgnu anlayamadm acı flanda hssetmedim hatta yanmda arkdslarmda wardı onlar bile anlamamıştı. küçüldgmden bir anı olarak kaldı bu

Nasıl acımadı hayret. Ayakkabın neydiki hatırlıyomsun?

Nasıl acımadı hayret. Ayakkabın neydiki hatırlıyomsun?
wala çok kucuktum ama gercekten acımadgnı hatrlıorum hatta ayagmdan geçnce adam anladı heralde durdu bende bsey olmamıs gbı dewam ettim

araba ayagımdan geçmedi ama geçen bir dag gezisinde yaktıgımız ateşi sòndürmek için iki elimle avuçladıgım topragın içinde artık hangi hayvanın kakasıydı bilmiyorum ayyy bana birşeyler oluyor aklıma geldikçe kusasım geliyor....bildigin iki elime sıVaşıp kaldı òylece kala kaldım

o günden beridir o kokuyu hafızamdan silemiyorum hahayyy

keşke burda anlatmasaydın be neyse olan olmuş geçmiş olsun

Ben küçükken ayağım bilerek araba geçerken yavaş yavaş altına koymuştum ayağımı merakk etmiştim nasıl bişey falan die :)) neyse ki çok canım yanmadı şimdi düşünüyorumda neden yaptım bunu die:))))

küçükken dediğin kaç yaş insanın başına ne gelirse meraktan :)))

Daha fazla yaşamış kişi olmalı arkadaşlar dökülün hadi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…