- Konu Sahibi pureloves00
-
evet ayağımın üstünden teker geçti
kapıyı açtım arabaya binecektim,eniştem saolsun arabayı sürdü,ezdi ayağımı :)
ama canım hiç acımadı,ayakkabı içine göçtü çıkarıp düzelttim,yolumuza devam ettik
onun bu tarz hareketleri çoktur,bir kerede yine arabaya bincem bu gazladı gitti beni bindi diye
arkadan bakakaldımablamda krize girmiş,gülmekten bişeyde diyememiş,bende kızıyorum niye söylemiyosun diye
camdan bana bakıp gülüyor
bunlar bayağı yol aldı bide,o an orada kalacam sandım
neyse geri geldiler de aldılar beni :)
Geçmiş olsun :)Küçükken araba carpmisti isaret parmagim tekerleğin altında kalmisti eheheh
Kızlar hiç ayağınızın üstünden araba geçtimi? Böyle bi anınız varmı?
Üstündemi durdu :/ ayakkabın neydiki ucuz atlatmışsın :)Benimde gecti hemde 2 defa birinde 12 yasındaydm hafif agrıdı ama bişey olmadı 2. De 19 yasındaydm akrabamız ayagımdan gecti ben cıglık atınca durdu ne oldu dedi o sırada tekerlek hala ayagımdaydı :))) ama cok şükür bişey olmadı az şişti morardı okadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haha :) ayakkabın neydiki içine göçtü hiç acımadı :)
Ne bileyim ayağının üstünde durmuş ve acımamış. Merak etmedim değilsen herkese ayakkabı soruyorsun,hayırdır sağlam ayakkabımı arıyorsun
valla yıllar önce Bakırköy cumartesi pazarına gitmiştim arkadaşımla
ordan 2 çift, biraz babete benzeyen ,bağcıklı spor görünümlü ayakkabılar almıştım
onlardan biriydi :)
ama çok sert bi şekilde olsaydı ayakkabı dayanmazdı.
Ne bileyim ayağının üstünde durmuş ve acımamış. Merak etmedim değil
öyle beklemediki ama ayağımın üzerinden geçti ,belki tekerler hafiftir :)
kısa süreli bi şok yaşadım zaten :)
Normaldir :) enişten gaza çabuk basanlardan ayağa dikkat etmek lazımAyakkabının bi linkini atma şansın varmı?
evet eniştem çok aceleci,bu gibi çok vakaları var
kimseyi anlamadna dinlemeden yoluna devam eder :)
kız yok aradan neredeyse 12 yıl geçti
o ayakkabıyı nasıl bulayım,sana bulsam ne işe yarıcak
üstünden arabamı geççek,deneme falanmı yapcanız anlamdımki :)
Yok anam meraktanneyse hatırlamıyosan sorun yok
Üstündemi durdu :/ ayakkabın neydiki ucuz atlatmışsın :)
Çok geçmiş olsun canım. Ya küçükken olan?Valla canım ozamanki sevgilimin hediye aldıgı astronot grisi nike ayakkabılardı cok iyi hatrlıyorm cok çirkinlerdi çünkü ayagımın üzerinde durunca hiç canm yanmadı tam ttersi acayip bir uyuşukluk hissi oldu sanki bişey ayagımı uyusturup ısıtıyor gibiydi birkac saniyelik bir his ama sonrası şişme hafifte morarma baska bişey olmadı
Çok geçmiş olsun canım. Ya küçükken olan?
Hahah ozaman ayagımda terlik vardı sokakta oynuyorz bizim okul aile birligi baskanı amca geldi aidatları toplamaya brodwey arabası vardı ozaman ayagımı tekerlegin önüne ben koymustum sırf meraktan o sıralar arkadasımın annesinin ayagı alcıdaydı araba gecmişti üstünden işe gidemiyordu bende okula gidemem diye düşünmüştüm ama kızarıklıktan baska bişey olmadı şişmedi bile
Küçükken araba carpmisti isaret parmagim tekerleğin altında kalmisti eheheh
Bilerekmi? Ahahahahha
O anda bişiyi işaret ediyordunuz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?