Ayağınızın üstünden araba geçti mi?

Haha :) ayakkabın neydiki içine göçtü hiç acımadı :)

Kızlar hiç ayağınızın üstünden araba geçtimi? Böyle bi anınız varmı?

Benimde gecti hemde 2 defa birinde 12 yasındaydm hafif agrıdı ama bişey olmadı 2. De 19 yasındaydm akrabamız ayagımdan gecti ben cıglık atınca durdu ne oldu dedi o sırada tekerlek hala ayagımdaydı :))) ama cok şükür bişey olmadı az şişti morardı okadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üstündemi durdu :/ ayakkabın neydiki ucuz atlatmışsın :)

Haha :) ayakkabın neydiki içine göçtü hiç acımadı :)

sen herkese ayakkabı soruyorsun,hayırdır sağlam ayakkabımı arıyorsun
valla yıllar önce Bakırköy cumartesi pazarına gitmiştim arkadaşımla
ordan 2 çift, biraz babete benzeyen ,bağcıklı spor görünümlü ayakkabılar almıştım
onlardan biriydi :)
ama çok sert bi şekilde olsaydı ayakkabı dayanmazdı.

Son düzenleme:
Ne bileyim ayağının üstünde durmuş ve acımamış. Merak etmedim değil

Normaldir :) enişten gaza çabuk basanlardan ayağa dikkat etmek lazım Ayakkabının bi linkini atma şansın varmı?

evet eniştem çok aceleci,bu gibi çok vakaları var
kimseyi anlamadna dinlemeden yoluna devam eder :)
kız yok aradan neredeyse 12 yıl geçti
o ayakkabıyı nasıl bulayım,sana bulsam ne işe yarıcak
üstünden arabamı geççek,deneme falanmı yapcanız anlamdımki :)

Yok anam meraktan neyse hatırlamıyosan sorun yok

Üstündemi durdu :/ ayakkabın neydiki ucuz atlatmışsın :)

Valla canım ozamanki sevgilimin hediye aldıgı astronot grisi nike ayakkabılardı cok iyi hatrlıyorm cok çirkinlerdi çünkü ayagımın üzerinde durunca hiç canm yanmadı tam ttersi acayip bir uyuşukluk hissi oldu sanki bişey ayagımı uyusturup ısıtıyor gibiydi birkac saniyelik bir his ama sonrası şişme hafifte morarma baska bişey olmadı

Çok geçmiş olsun canım. Ya küçükken olan?

Çok geçmiş olsun canım. Ya küçükken olan?

Hahah ozaman ayagımda terlik vardı sokakta oynuyorz bizim okul aile birligi baskanı amca geldi aidatları toplamaya brodwey arabası vardı ozaman ayagımı tekerlegin önüne ben koymustum sırf meraktan o sıralar arkadasımın annesinin ayagı alcıdaydı araba gecmişti üstünden işe gidemiyordu bende okula gidemem diye düşünmüştüm ama kızarıklıktan baska bişey olmadı şişmedi bile

Bilerekmi? Ahahahahha

Konu sahibi arkadaş,üzerinden araba bile geçse bişiy olmayacak bir ayakkabı arastırıyor galiba sanırsam herhalde

Benimde gecti ama bisey olmadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…