- Konu Sahibi pureloves00
-
Her türlü soru gördüm ama böylesiyle ilk defa karsilasiyorum
Benim kardesimin gecmisti. ayaginin derisi resmen yuzulmustu. Allahtan kirik cikik olmadi iyilesti :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Geçmiş olsun canım ... Nasıl olduki olay?Teker gecti ama bisey olmadi sadece kizarmisti baya :)
Ayağında hangi ayakkabı vardıki derisi yüzüldü? Geçmiş olsun..
Okul ayakkabisi vardi hani siyah klasik ayakkabilar. Okuldan gelirken oldu zaten. Neyseki gecti :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Burdaki amaç ne, anlamadım. Sizinde mi geçti?, geçmesini mi istiyorsunuz?, birinin ayağından mı geçirtmek istiyorsunuz? yoksa sadece merak mı? Eğer meraksa, ilginç bir merak haliniz var.
Geçmiş olsun canım ... Nasıl olduki olay?
Kapida oynuyordum on yasinda filandim sanirim.Bi tane araba geliyodu sokagin basindan.Sonra her nasilsa bir anda dipten surdu anlik bisey ayagimin ustunden gecti teker.Allahtan yavas geliyodu.Şoka girdik adeta ya.Baya kizarmisti :)
benim geçmedi de ben birininkinin üstünden geçtim:26: panikle ne yapacağımıda bilemedim , adamı alip acile götürdüler, iki gün sonra eşimi bulup para istemiş. ayağı şişmiş. çok üüzldüm. ne istediyse verdik artıkKızlar hiç ayağınızın üstünden araba geçtimi? Böyle bi anınız varmı?
Yavaş daha çok ezer ya :) ayakkabın neydi?
benim geçmedi de ben birininkinin üstünden geçtim:26: panikle ne yapacağımıda bilemedim , adamı alip acile götürdüler, iki gün sonra eşimi bulup para istemiş. ayağı şişmiş. çok üüzldüm. ne istediyse verdik artık
Hic hatirlamiyorum ya babet filandi heralde ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?