• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağınızın üstünden araba geçti mi?

Gülmekten karnima kramplar girdi Allah aşkına derdiniz nedir kuzum? Sürekli herkese ayakkabıları sormussunuz? Hayırdır muhakkak bi sebebi olması lazım. Araştırma konusu mu yoksa ayakkabıci misiniz?

Gülmekten karnima kramplar girdi Allah aşkına derdiniz nedir kuzum? Sürekli herkese ayakkabıları sormussunuz? Hayırdır muhakkak bi sebebi olması lazım. Araştırma konusu mu yoksa ayakkabıci misiniz?

Yoo. Aslında detayları öğrenmek isterğm hep :)

bu ne biçim soru :60:
senin üstünden hiç tır geçtimi der gibi :52:
konu sahibi yasınmı kücük?amacın ne ? :ssz:

benim gecti 3 yil once opel marka bir araba ayagimda Converse vardi kirik ezik yoktu ama ayagim 1 hafta yandi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benimde küçükken geçmişti annemle babamla ışıklarda bekliyorduk karsıya geçmek için önden iki kadın koşturdu bende annemlerden önce gidicm diye koşturdum (çocuk aklı işte) iki arabanın arasında kaldım Allahtan kamyon arkamdaydı otomobil geçti :37::37::1:

benimde küçükken geçmişti annemle babamla ışıklarda bekliyorduk karsıya geçmek için önden iki kadın koşturdu bende annemlerden önce gidicm diye koşturdum (çocuk aklı işte) iki arabanın arasında kaldım Allahtan kamyon arkamdaydı otomobil geçti :37::37::1:

Ucuz atlatmışsın. Ayakkwbın neydi?

Back
X