- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi pureloves00
Ahaha evet işte eskiden Şuralar hep camlikti diyip işaret ediyorum :))))
Tahmin etmiştim zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha evet işte eskiden Şuralar hep camlikti diyip işaret ediyorum :))))
Benimde gecti ama bisey olmadi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cık cık cık yapılırmı öyleValla ne yalan söyliyim bilerekti merak okula gitmeme düşüncesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gülmekten karnima kramplar girdi Allah aşkına derdiniz nedir kuzum? Sürekli herkese ayakkabıları sormussunuz? Hayırdır muhakkak bi sebebi olması lazım. Araştırma konusu mu yoksa ayakkabıci misiniz?
Yoo. Aslında detayları öğrenmek isterğm hep :)
İsterseniz onlarıda sorarım ya sorun değil. Boğmayayım diye şey ettiydim :)Detay ayakkabi değil ki detay ayak nasıl arabanın altında kalmış nasıl kirilmamis? Arabanın modeli ne? Çok hızlı miydi falan filan...
bu ne biçim soru
senin üstünden hiç tır geçtimi der gibi
konu sahibi yasınmı kücük?amacın ne ?
eğer ayağının üzerinden araba geçirticeksen nike spor ayakkabı giy![]()
Nasıl oldu olay![]()
Bir yakinimiz arabasini bahce kapisina yakin park etmeye calisirken oldu ...
Bahce kapisi ile arabanin arasinda kalinca ayagimin üstünden gecti iste araba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim gecti 3 yil once opel marka bir araba ayagimda Converse vardi kirik ezik yoktu ama ayagim 1 hafta yandi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Peki ayaktanmı geçti parmaklardanmı?22 yasindaydim 20 km hizla gidiyordu ortalama sehir icinde
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benimde küçükken geçmişti annemle babamla ışıklarda bekliyorduk karsıya geçmek için önden iki kadın koşturdu bende annemlerden önce gidicm diye koşturdum (çocuk aklı işte) iki arabanın arasında kaldım Allahtan kamyon arkamdaydı otomobil geçti![]()