merhaba arkadaşlar,
rahattır diye converse aldım 1 ay kadar önce,fakan rahattan çok işkenceye döndü benim için..ayakkabı bir süre sonra ayağımı vurmaya başladı.38 numara giyiyorum normalde ama kalıpları büyük olduğu için 37,5 aldım conversi,38i zaten büyük geldi pot durdu ayağımda..converse giyenler sizde de böyle bir şey oldu mu,ya da bir süre sonra bu ayakkabı esner mi? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi..
ben size şu numarayı alın diyemem.imkanınız varsa önce mağazasında deneyin sonra internetten alırsınız. hiç denemeden alınacak bir ayakkabı değil çünkü,dediğim gibi 38 giydiğim halde bana büyük geldi biraz.
bu konuda başka fikir yürütecek arkadaş yok mu,çok fazla converse kullanan var oysaaa:44:
37 aldım birkaç gündür giyiyorum.Bu ayakkabının pek esneyeceğini düşünmüyorum çünkü önü plastik yani deri bile olsa zor ki bu ayakkabıda imkansız bence.Converse alırken ayak numaranız ne ise onu almalıymışsınız.
keşke ayakkabı numarana göre alsaydın, giyildikçe esner ama senin ayakta ayak olmaktan çıkar, en mantıklısı ayakkabıcıya götür kalıpta bekletiyor, daha rahat edersin
malesef bende aynı dertten muzdaribim çok istediğim bir modeli vardı converse nin bulunca hemen aldım banada 37.5 oldu ama sağ taraf topuktan fena vuruyo kalıba koydum bişey farketmedi ama watsonda vurmalar için silikon şeffaf bantlardan aldım vuran yere yapıştırdım kalın bişey zaten rahat yani ayağımada bant yapıştırdım bütüngün gezdim hiçbişey olmadı zamanlada giydikçe açar diye düşünüyorum bundan önceki converse tede böyle olmuştu zamanla açılmıştı sende bi dene derim.
malesef bende aynı dertten muzdaribim çok istediğim bir modeli vardı converse nin bulunca hemen aldım banada 37.5 oldu ama sağ taraf topuktan fena vuruyo kalıba koydum bişey farketmedi ama watsonda vurmalar için silikon şeffaf bantlardan aldım vuran yere yapıştırdım kalın bişey zaten rahat yani ayağımada bant yapıştırdım bütüngün gezdim hiçbişey olmadı zamanlada giydikçe açar diye düşünüyorum bundan önceki converse tede böyle olmuştu zamanla açılmıştı sende bi dene derim.
merak etmeyin converslerin acılma özelliği var benim ayagımda 36 37 değişiyor ben 37 giyersem converste büyük geliyor 36 cok sıkıyor 36.5 aldm en idealiydi tam oturdu ama topuklarımdan vurma yapmaya basladı yara bandı taktım bir müddet sonra acıldı zaten ayakkabı esnedi :)))
merhaba arkadaşlar,
rahattır diye converse aldım 1 ay kadar önce,fakan rahattan çok işkenceye döndü benim için..ayakkabı bir süre sonra ayağımı vurmaya başladı.38 numara giyiyorum normalde ama kalıpları büyük olduğu için 37,5 aldım conversi,38i zaten büyük geldi pot durdu ayağımda..converse giyenler sizde de böyle bir şey oldu mu,ya da bir süre sonra bu ayakkabı esner mi? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi..
merhaba arkadaşlar,