• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımdaki siğil

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Sağ ayak baş parmağımda siğil çıktı kızlar :50: Aslında bir süredir vardı da küçüktü ve siğil olduğunu anlamamıştım sivilce gibi gelmişti bana . Son zamanlarda büyümeye başladı ve hem çok rahatsız olmaya hem de canımı çok acıtmaya başlamıştı . Geçen gün eczaneye gittim siğil için ne verebilirsiniz dedim ve VERRUTOL solüsyonunu verdi oje fırçası gibi ucu var günde 3 kere sürülüyor ve her seferinde ilacı çıkartıp sürüyorsun . Ama ilacı çıkartmak resmen ölüm gibi bir şey . :5: siğil resmen semsert kaskatı kesiliyor ilaçla birlikte :5: Sıcak suyla çıkartmaya çalışıyorum ama yine de olmuyor . Az önce çıkartmaya çalışırken hafiften yarıldı dibi gözüktü kanlı kanlı :50: Görüntü olarak da çok kötü duruyor :50: Size soracağım şey şu; bu verrutol 'ü daha önce kullanıp da siğilini tamamen geçiren oldu mu aranızda ? Yoksa boşuna mı bununla uğraşıyorum doktora mı gitmem gerekiyor :5: Ağlayacağım artık çok kötü bir şey bu siğil denen şey :5::5::5:

Şu an bunu gayet mutlu bir şekilde yazıyorum .
Çünkünüm siğilimden kurtuldum gibi bir şeyy
İki günlüğüne kırklareli'ne gitmiştim dedem parmağımı görür görmez bir kaç yaprak getirip hafif ateşte ısıtıp siğilimin üzerine koyup bağladık . Bunu 1 gün boyunca 3-4 defa tekrarladık ve kalkmaya başladı siğil kenarlardan . Sonra dün akşam eve geldiğimde sıcacık suyun içinde yarım saat kadar tuttum ayaklarımı ve resmen buruş buruş oldum . Siğil de haliyle çok yumuşadığına 5 dk da köküyle birlikte koparttım . Biraz kanadı haliyle . Ama şu anda siğilden eser yok gibi bir şey . Çok küçük kaldı . Ben de tamamen kurtulana kadar Verrutol'u süreceğim . Umarım bir kaç güne kurtulurumm ... :21: Bu arada yaprağın ismini öğrenemedim ama bolca damarlı bir yapraktı .

Back