• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Ayağa ne zaman basacağız?

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Sevgili nikah sürecini atlatmış arkadaşlarım.

Nikah sırasında kocanızın ayağına acaba ne zaman bastınız, evet demeden önce mi sonra mı?

tam ne zaman? Bilelim de atlamayalım.

Sevgili nikah sürecini atlatmış arkadaşlarım.

Nikah sırasında kocanızın ayağına acaba ne zaman bastınız, evet demeden önce mi sonra mı?

tam ne zaman? Bilelim de atlamayalım.

bende bilmiyorum ama evet dedikten sonra bas ki kaçmasın ya da demeden önce bas ki korkudan hemen evet desin :1: şaka bi yana bende bilmiyorum onu aklımdan tamamen çıkmıştı sayende hatırladım yoksa nikahta o benim ayağıma basardı :1: inşallah unutmam

bende bilmiyorum ama evet dedikten sonra bas ki kaçmasın ya da demeden önce bas ki korkudan hemen evet desin :1: şaka bi yana bende bilmiyorum onu aklımdan tamamen çıkmıştı sayende hatırladım yoksa nikahta o benim ayağıma basardı :1: inşallah unutmam

Evet ya bunu öğrenmem lazım. Evetlerden sonra mı,imzadan sonra mı, en son mu?

Ayağa basmayı kaçırıcam diye çok korkuyorum :)

Biz nişanlımla bu konuyu tatlıya bağladık, ikimizde böyle bir girişimde bulunmayacağız. :9:

:) ben de bunun cevabını merak ediyorum...nikah şahitleri sonra imzalıyor ayağa kalkıyorlar filan..şunun sıralamasını merak ediyorum, maddeler halinde söyleseler kızlar hiç fena olmaz :):28:

nikahta önce bayanlara soruluyor.sonra erkek evet deyince ayağı yapıştırmak lazım bence kaçmasın :13:

bende bende merak ediyorum ne zamna basılıyor ayaga :D ben nikah boyunca ayagımı yukarda tutmaya karar verdim :D basmaması için :1:

Back
X