arkadaşlar ben yaklaşık 10 ay önce 72 kg fakat birgün ay taşını keşfettim ve kullanmaya başladım ve şuan 62 kg ben bilezik olarak kullanıyorum bu taş insanın iştahını kesiyo ve ister istemez yemek yemeği azaltıyosunuz ve acıkma hissi ortadan kalkıyo ekstra diyet yapmanız gerekmiyo umarım fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlar bu taşla zayıflayabilirler cokacimcoook
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay Taşı ile zayıflama..
- Konu Sahibi kestane
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yari seffaf, grimsi ya da süt beyaz renklerdedir. Isik kaynagina karsi tutuldugunda mavi-beyaz piriltilar yayar.
PSİKOLOJİK ETKİLERİ
Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularini kabullenmesine yardımcı olur.
Aşıriı tepki verdiginiz ve endişeli oldugunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diger insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.
İnsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandirir.
Duygusal dengeyi saglar ve egoya karşı iyi gelir.
Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.
Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.
Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını saglar
PSİKOLOJİK ETKİLERİ
Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularini kabullenmesine yardımcı olur.
Aşıriı tepki verdiginiz ve endişeli oldugunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diger insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.
İnsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandirir.
Duygusal dengeyi saglar ve egoya karşı iyi gelir.
Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.
Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.
Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını saglar
etkisi olabilir ama sahte olmamasına dikkat edin. ben hiç o paarlarda felan hakiki tas satılabileceğine inanmıyorum.
o doğal taslar binbir güçlükle elde ediliyor. ticaretini yapan insanların sanmam bu kadar ucuza elden cıkaracaklarını.
kimileri yüzeyin bilmem kac metre altından,kimileri denizin taaa dibinden (kum tabakasının altından)
kimileride su seviyesinin altında kalan kaya parcalarının göbeğinden cıkartılıyor.
nette okudum bunları hep
o doğal taslar binbir güçlükle elde ediliyor. ticaretini yapan insanların sanmam bu kadar ucuza elden cıkaracaklarını.
kimileri yüzeyin bilmem kac metre altından,kimileri denizin taaa dibinden (kum tabakasının altından)
kimileride su seviyesinin altında kalan kaya parcalarının göbeğinden cıkartılıyor.
nette okudum bunları hep
eminönünden almıştım ben ama sahteydi herhalde rüyamda bile yemek görmeye başladığımda olabilecek en uzak yere yolladım galakside mafoldumben
Ama gerçek taşın etkili olacağına inanıyorum:1rolleyes:
gerçi parayı taşa yatırıp ekmek parası kalmayınca bünyede bi daralma olacağıda bilimsel bi gerçek olsa gerektir
Ama gerçek taşın etkili olacağına inanıyorum:1rolleyes:
gerçi parayı taşa yatırıp ekmek parası kalmayınca bünyede bi daralma olacağıda bilimsel bi gerçek olsa gerektir
Ben ay ta$ini Mersin'den aldim.Satan ki$i o kadar inandirici anlatti ki dayanamadim.Ay ta$ini takmadan önce dolunayli bir gecede pencere kenarina koymami ve sabah güne$ dogmadan takmami söyledi.Sizden ba$kasi dokunmasin ve her ay düzenli temizligini yapin dedi.Nerde oturdugumu sordu temizlik bilgileri için, Belçika deyince "orda akan su bulmaniz zor, o zaman hazir $i$e sulariyla ayda bir yikayin" dedi.Sadece banyodan banyoya çikarmami tembihledi.Aldigim gece dolunay vardi zaten, dediklerini aynen uyguladim.Bu arada ben kolye ucu olarak aldim.Aldiktan 3 gün sonra yola çiktik geri dônü$ için.Yolda bile¨ hiç $i$kinlik ya$amadim, normalde karnim çok $i$erdi ve ilaç almak zorunda kalirdim.Psikolojik mi bilmem ama ta$i takmaya ba$ladigimdan bu yana hiç $i$kinlik problemim olmuyor ve bundan çok memnunum.sositososito
Ben ay ta$ini Mersin'den aldim.Satan ki$i o kadar inandirici anlatti ki dayanamadim.Ay ta$ini takmadan önce dolunayli bir gecede pencere kenarina koymami ve sabah güne$ dogmadan takmami söyledi.Sizden ba$kasi dokunmasin ve her ay düzenli temizligini yapin dedi.Nerde oturdugumu sordu temizlik bilgileri için, Belçika deyince "orda akan su bulmaniz zor, o zaman hazir $i$e sulariyla ayda bir yikayin" dedi.Sadece banyodan banyoya çikarmami tembihledi.Aldigim gece dolunay vardi zaten, dediklerini aynen uyguladim.Bu arada ben kolye ucu olarak aldim.Aldiktan 3 gün sonra yola çiktik geri dônü$ için.Yolda bile¨ hiç $i$kinlik ya$amadim, normalde karnim çok $i$erdi ve ilaç almak zorunda kalirdim.Psikolojik mi bilmem ama ta$i takmaya ba$ladigimdan bu yana hiç $i$kinlik problemim olmuyor ve bundan çok memnunum.sositososito
merhaba canım mersinde nerden aldın öğrenebilirmiyim acaba bende almak istiyorum.
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- 10 Haziran 2009
- 997
- 75
- 323
Bu taşı troid hastaları için öneriyorlardı bende troid hastasıyım ve almıştım çokta hoş duruyor.sanırım kilo kontrolünde etken olması troid bezini etkilemesiyle alakalı .
ancak bilekliğim kırıldı ve taşlar dağıldı şimdi bulunduğum yerde nerden bulup alırım bilemiyorum
bende haşimato troidi hastasıyım... eğer bir faydası varsa bende almayı düşünüyorum...
en çok ta yorgunluk ve halsizlikten kurtulmayı istiyorum...inş. faydası vardır...