yok kesilmedi, iki üç gün ara verildi sonra bişey olmamış gibi yazmaya devam etti bana, ben de uzatmadım gerginliği. tabii o günaydın mesajlarını falan kesti
ama hala yazmadan durabildiği bir gün yok. aramızda keyifli bir diyalog var illa bi konuda fikrimi soruyor, bi laf atıyor, hiçbir şey yapmasa bile instagramda gördüğü bişeyi atıyor üzerine gülüyoruz falan. dün bi ara buluşalım dedi, ben de geçen gün buluşma hakkında bana dediği o "çalışan insanlarız yoğunuz, kendime zor zaman ayırıyorum" laflarını hatırlattım şakayla karışık. bozuldu biraz, öyle demek istememiştim boşver şimdi geçmiş muhabbet, biz plan yapalım bi ara falan dedi.
benim şu sıra konuştuğum başka biri var ama çok yıldım bu flört işlerinden, biraz buna çıtlattım. dedim işte biri var ama fazla heyecanlı, ben onun kadar heyecan duyamıyorum vs dedim. insanlara şans ver falan dedi sonra da dalga geçti, sisteme teslim et zamanla kendini, yükselir sen de heyecanlanırsın dedi. gülüştük sonra konu kapandı. yani bu insan hayatımda bi yer etti ama nasıl bir yer şu an ben de bilmiyorum. bendeki hoşlanma falan değil, aşk hiç değil. konuşmak, sohbet etmek hoşuma gidiyor bilmiyorum zamanla ne olur. mantığım istiyor aslında ama duygulardan emin değilim. o ne düşünür onu da bilmiyorum, sanırım çok önemsemiyorum da.