• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp mı oldu acaba?

Bir yakın tanıdğımız erkek başka bir erkeğe flört tavsiyesi verirken şöyle demişti hiç unutmam. Önce yamanacaksın üstüne düşeceksin sonra hiç oralı olmayacaksın. Eğlenmek için takılacağın kızlara bu taktiği uygula diyordu.
ahaha bi de 3'e 2 taktikleri mi ne var. 3 kötü şey yapıyorsan 2 tane iyi şey yapacaksın diyorlar. ya da 3 kötü söz 2 güzel söz.
yani biz kaçın kurasıyız da bilen yok.

Ayyy bu adamdan uzak durun. Uzanamadığı ciğere mundar diyen cinsten. Nerede görsem tanırım.
ya sabah da duygu yüklü bi mesaj atmış işte çok kırıldım, karşındakini düşünmeden konuşuyorsun, tamam bundan sonra yazmam sana gibisinden
yani bi gülesim geldi

Niyeti bariz açık.
Aramak için sizden de yeşil ışık beklemiştir muhtemelen.
En samimi kız arkadaşımız bile bu kadar üstümüze düşmez.

Bunlar bariz flörtüz hareketler.

ahaha bi de 3'e 2 taktikleri mi ne var. 3 kötü şey yapıyorsan 2 tane iyi şey yapacaksın diyorlar. ya da 3 kötü söz 2 güzel söz.
yani biz kaçın kurasıyız da bilen yok.
Adam dengesiz. İlgisi olsa da hiç bulaşma. Kendide ne yaptığını biliyor mu acaba.

Niyeti bariz açık.
Aramak için sizden de yeşil ışık beklemiştir muhtemelen.
En samimi kız arkadaşımız bile bu kadar üstümüze düşmez.

Bunlar bariz flörtüz hareketler.
Kız ona ulaşamayınca bir şeyler demiş, biz arkadaşız ne alaka hesap soruyorsun gibi bir şeyler demiş.

ya sabah da duygu yüklü bi mesaj atmış işte çok kırıldım, karşındakini düşünmeden konuşuyorsun, tamam bundan sonra yazmam sana gibisinden
yani bi gülesim geldi
Ben olanı size anlatayım madem. Altıncı his mi desem, yoksa tecrübe mi bana şöyle geliyor.
Şimdi bu adam ilkin emin değilmiş. Sizin onu merak etmenizi falan gönlünüz olduğuna yormuş. Ama emin olmadığından itici gelmiş, sizi geri püskürtmeye çalışmış. Sonra ne olduysa fikri değişmiş, üstünüze düşmeye başlamış. Şu anda da siz onu püskürtünce egosu kırılmış.

Kız ona ulaşamayınca bir şeyler demiş, biz arkadaşız ne alaka hesap soruyorsun gibi bir şeyler demiş.
Biz arkadaşız naraları genelde karşıdaki durumu yemeyince ortaya atılan kaçış cümleleridir o kadar çok gördüm ki.
Bariz yürümüş tutarsa bahtıma tutmazsa arkadaş kalırım niyet tamamen bu.

Ben olanı size anlatayım madem. Altıncı his mi desem, yoksa tecrübe mi bana şöyle geliyor.
Şimdi bu adam ilkin emin değilmiş. Sizin onu merak etmenizi falan gönlünüz olduğuna yormuş. Ama emin olmadığından itici gelmiş, sizi geri püskürtmeye çalışmış. Sonra ne olduysa fikri değişmiş, üstünüze düşmeye başlamış. Şu anda da siz onu püskürtünce egosu kırılmış.
yok, böyle olmadı.
ilk tanıştığımızdan beri güzel bir iletişim yakaladık, flörtöz olmayan şekilde konuştuk hep. her gün bi muhabbet dönüyordu buraya kadar bir sorun yoktu. ama öyle günaydın mesajları, üzerine fazla düşmeler, yemek yedin mi gibi şeyler değil. hatta bana bazen saçma sapan whatsapp çıkartmaları yolladığında, sakın bunları flört ettiğin kızlara atma bak senden soğurlar, komik bile değil bunlar falan diyordum. hatta bana bir gün kendi fotoğrafını sticker yapmış komik şekilde, bana yolladı, tanımadım, sen misin yoksa dedim evet dedi. ben de dalga geçtim, amcamın oğlu gibi çıkmışsın falan dedim şakayla karışık gömdüm. hiç alınmadı o da bayağı güldü. birkaç gün sonra ben durgunlaştım işle alakalı bişeyler canımı sıkıyordu. devam eden günlerde hastalandım işte. grip gibi bişey oldum ama ağır geçirdim. geçtiğimiz on güne tekabül ediyor. önce can sıkıntımı üzerimden atmam için ilgilenmeye başladı, sonra ben hasta olunca iyice üzerime düştü. üstüme düşme kısmı hastalıkla başlıyor yani. şimdi üzerime bu kadar düşünce ama bir akşam da ondan haber alamayınca ertesi gün merak ettiğimi ifade ettim. hani bu kadar yazan eden insan bi anda nereye gitti, nereye kayboldu bütün akşam gibisinden. ters tepki verdi, cevap yazmadım asla. o sabahın akşamında dayanamayıp nasıl olduğumu sordu, kısa kısa cevaplarla geçiştirdim. bu soğuk davranışım ertesi gün de devam etti, sonra da sonuç anlattığım gibi işte.

yok, böyle olmadı.
ilk tanıştığımızdan beri güzel bir iletişim yakaladık, flörtöz olmayan şekilde konuştuk hep. her gün bi muhabbet dönüyordu buraya kadar bir sorun yoktu. ama öyle günaydın mesajları, üzerine fazla düşmeler, yemek yedin mi gibi şeyler değil. hatta bana bazen saçma sapan whatsapp çıkartmaları yolladığında, sakın bunları flört ettiğin kızlara atma bak senden soğurlar, komik bile değil bunlar falan diyordum. hatta bana bir gün kendi fotoğrafını sticker yapmış komik şekilde, bana yolladı, tanımadım, sen misin yoksa dedim evet dedi. ben de dalga geçtim, amcamın oğlu gibi çıkmışsın falan dedim şakayla karışık gömdüm. hiç alınmadı o da bayağı güldü. birkaç gün sonra ben durgunlaştım işle alakalı bişeyler canımı sıkıyordu. devam eden günlerde hastalandım işte. grip gibi bişey oldum ama ağır geçirdim. geçtiğimiz on güne tekabül ediyor. önce can sıkıntımı üzerimden atmam için ilgilenmeye başladı, sonra ben hasta olunca iyice üzerime düştü. üstüme düşme kısmı hastalıkla başlıyor yani. şimdi üzerime bu kadar düşünce ama bir akşam da ondan haber alamayınca ertesi gün merak ettiğimi ifade ettim. hani bu kadar yazan eden insan bi anda nereye gitti, nereye kayboldu bütün akşam gibisinden. ters tepki verdi, cevap yazmadım asla. o sabahın akşamında dayanamayıp nasıl olduğumu sordu, kısa kısa cevaplarla geçiştirdim. bu soğuk davranışım ertesi gün de devam etti, sonra da sonuç anlattığım gibi işte.
Yani bana kalırsa bu adam size karşı bir şeyler hissediyor. Ama az ama çok.

aslında zıtlaşma nedenimizden bu konuya geldik. ben bi akşam ona ulaşamayınca meraklandım ama öyle ısrar falan etmedim, üst üste bişey yazmadım. ertesi sabah o cevap verince başladı konu. onu merak etmeye hakkım yokmuş gibi cevaplar verdi hani böyle anlarsınız ya o cümleleri, sanki "sen kimsin sana hesap mı vericem"vari konuşur insan, öyle düşünün. onun o tavrı üzerine ben de, sen bana böyle böyle davranıyorsun ama böyle diyorsun dedim. benim hiçbir arkadaşım ulaşamadı diye meraklanmadı dedi. benim de hiçbir arkadaşım her sabah günaydın yazmaz, hastayken 100 kere mesaj atmaz gibi gibi şeyler söyleyerek onun davranışlarını anlattım. arkadaşımsına bağladı, benim için de öylesin dedim. ama mesafeye dikkat etmesini rica ettim diye kötü olan ben oldum.
biraz istemem yan cebime koy durumu olmuş olabilir mi? :)

Yani bana kalırsa bu adam size karşı bir şeyler hissediyor. Ama az ama çok.
hissediyorsa insan gibi net ve düzgün adımlarla gelecek, vurkaç yapmayacak. arkadaş ayağına saklanmayacak. evet üzerine düştüm çünkü sen benim için önemlisin diyecek. ille aşk itirafı yapmasına gerek yok bazen bazı sözler içinde aşk barındırmasa da hislerinin arkasında durmak anlamına gelir. öyle yok ben diğer arkadaşlarıma da böyleyimdir, falancanın kızı hasta olmuştu onu da her gün sordum diyerek bana yaptığı hareketi sıradanlaştırması hiç hoşuma gitmedi. hiçbir kadının gitmez. kaybetmekten korkan insan kendini friendzone'a sokacak laflar eder mi? demek ki kaybetmekten korkmuyor.

hissediyorsa insan gibi net ve düzgün adımlarla gelecek, vurkaç yapmayacak. arkadaş ayağına saklanmayacak. evet üzerine düştüm çünkü sen benim için önemlisin diyecek. ille aşk itirafı yapmasına gerek yok bazen bazı sözler içinde aşk barındırmasa da hislerinin arkasında durmak anlamına gelir. öyle yok ben diğer arkadaşlarıma da böyleyimdir, falancanın kızı hasta olmuştu onu da her gün sordum diyerek bana yaptığı hareketi sıradanlaştırması hiç hoşuma gitmedi. hiçbir kadının gitmez.
Valla bana kalırsa uzak durun bundan. Bir yol olmaz çünkü.

Valla bana kalırsa uzak durun bundan. Bir yol olmaz çünkü.
hala konu bitmedi biliyor musunuz, hala yazıyor. hala kırıldığından bahsediyor. insanın aileden bile daha yakın bir tanecik bile dostu mutlaka olmalıymış. yeni tanıştığımız için her gün konuşuyor olmamız normalmiş (burada kendince konuyu çarpıtıyor benim şikayetim her gün konuşmak değil, o günaydın mesajları ve üzerime aşırı düşmüş olması idi) sonra da demiş ki neyse sana yapışacak değilim :D

hala konu bitmedi biliyor musunuz, hala yazıyor. hala kırıldığından bahsediyor. insanın aileden bile daha yakın bir tanecik bile dostu mutlaka olmalıymış. yeni tanıştığımız için her gün konuşuyor olmamız normalmiş (burada kendince konuyu çarpıtıyor benim şikayetim her gün konuşmak değil, o günaydın mesajları ve üzerime aşırı düşmüş olması idi) sonra da demiş ki neyse sana yapışacak değilim :KK70:
İyi de yapışmış zaten. Sevgilim olmasın ama sevgilim gibi davranayım, ilgi/enerji açlığımı böyle gidereyim derdinde.

Yaptığının arkadasca olmadigini gayet de biliyor ama senden olumlu cevap alamayacagini anlayinca kivirmaya calisiyor. Simdi de duygu somurusune baslamis. Ömür tuketir bu tipler. Engelle gitsin. Belki akli basina gelir de adam gibi ne istiyorsa arkasinda durur bir dahakine.

Back
X