yok, böyle olmadı.
ilk tanıştığımızdan beri güzel bir iletişim yakaladık, flörtöz olmayan şekilde konuştuk hep. her gün bi muhabbet dönüyordu buraya kadar bir sorun yoktu. ama öyle günaydın mesajları, üzerine fazla düşmeler, yemek yedin mi gibi şeyler değil. hatta bana bazen saçma sapan whatsapp çıkartmaları yolladığında, sakın bunları flört ettiğin kızlara atma bak senden soğurlar, komik bile değil bunlar falan diyordum. hatta bana bir gün kendi fotoğrafını sticker yapmış komik şekilde, bana yolladı, tanımadım, sen misin yoksa dedim evet dedi. ben de dalga geçtim, amcamın oğlu gibi çıkmışsın falan dedim şakayla karışık gömdüm. hiç alınmadı o da bayağı güldü. birkaç gün sonra ben durgunlaştım işle alakalı bişeyler canımı sıkıyordu. devam eden günlerde hastalandım işte. grip gibi bişey oldum ama ağır geçirdim. geçtiğimiz on güne tekabül ediyor. önce can sıkıntımı üzerimden atmam için ilgilenmeye başladı, sonra ben hasta olunca iyice üzerime düştü. üstüme düşme kısmı hastalıkla başlıyor yani. şimdi üzerime bu kadar düşünce ama bir akşam da ondan haber alamayınca ertesi gün merak ettiğimi ifade ettim. hani bu kadar yazan eden insan bi anda nereye gitti, nereye kayboldu bütün akşam gibisinden. ters tepki verdi, cevap yazmadım asla. o sabahın akşamında dayanamayıp nasıl olduğumu sordu, kısa kısa cevaplarla geçiştirdim. bu soğuk davranışım ertesi gün de devam etti, sonra da sonuç anlattığım gibi işte.