• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp mı oldu acaba?

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.548
598
herkese şimdiden güzel, keyifli bir bayram diliyorum :) günaydın :)

hemen konuya giriyorum. bir süredir kafamı karıştıran biri var. gün içinde sürekli mesajlaşıyoruz, muhabbetimiz harika gidiyor. ancak yan yana gelme sıklığımız çok az ve diyalog sadece mesaj ile dönüyor. sohbet etmeyi seven biri. yan yana gelince de güzel zaman geçiriyorum. aramızda flörtöz bir durum yok, ikimiz de yalnızız ama yok öyle bir durum. son on gündür falan üzerime fazla fazla düşmeye başladı. bunlar da böyle flörtleşir şekilde değil. ben biraz rahatsızdım sağlık sorunum vardı. başladı her sabah kesintisiz günaydın mesajları atmaya. öyle ki bi yerden sonra kendimi borçlu hissedip o yazmadığı zaman ben günaydın yazarken buldum kendimi. bu rahatsızlık sürecimde sürekli mesajla beni yokladı ama ailem bu kadar ilgilenmedi öyle söyleyeyim. günde nerden baksanız 5 kere nasıl olduğumu, ne yiyip içtiğimi falan filan her şeyimi didik didik etti. ben de bu kadar anormal ilgi gösterince bana karşı farklı bir duyguda olma ihtimalini düşündüm doğal olarak. çünkü yeni tanıştık sayılır ve son 10 gündür resmen üzerime titriyor. ama sorun şu ki bunu sadece mesajla yapıyor zaten kafamı karıştıran şey de buydu. bi duygusu olsa sesimi duymak ister ya da görüşmek ister insan. bunda sadece mesaj var. neyse, dün bişey oldu birbirimizi yanlış anladık, küçük bi zıtlaşma yaşadık. ben de açık açık söyledim, sen normal arkadaşlarına da böyle her sabah günaydın yazıp günde 50 kez nasılsın mesajı atıyor musun fazla düşüyorsun üzerime falan dedim. o da diğer arkadaşlarına da öyle olduğunu söyledi, benim arkadaşlığımın değerli olduğunu söyledi. tamam bunlar iyi hoş hanımlar ama benim arkadaşlık ilişkilerim bu kadar üzerine düşmeli, titremeli, her sabah günaydın mesajı atmalı olmaz. zannetmiyorum çoğunuzun da böyle olduğunu. bunu insanın hayatında yapan bir kişi olur o da sevgilidir. en azından ben sadece sevgilime bu kadar ilgi gösterip her sabah günaydın falan yazarım. normal arkadaşlıklarım arkadaşlık mesafesinde ilerler. böyle söyleyince çok bozuldu, çok kırıldı. ben düşünmeden konuşuyormuşum, onu üzmüşüm falan. açıkça söyledim kendisine, kimsenin özel ilgisini istemiyorum, belli bir mesafede olmanı rica ediyorum dedim. inanılmaz bozuk attı. böyle yapınca da üzüldüm tabii. tekrar güzel bir dille kendimi ifade ettim, arkadaşlığını sevdiğimi ve devam etmesini istediğimi ama günaydın mesajlarını, o aşırı üzerime düşme halini sonlandırmasını rica ettim. sizce çok mu ayıp ettim ya? cıvık bir insan değil çok düzgün, ikimiz de çalışıyoruz. bomboş biri de değil benden daha fazla mesai saatleri onun. nankörlük mü bu yaptığım?

Son düzenleme:
Yani ayıp falan olmamış. Sevgili gibi bir iletişim şekli olduğunu düşünmüşsünüz. Haklısınız yani, fazla abartmış. :KK51:

herkese şimdiden güzel, keyifli bir bayram diliyorum :) günaydın :)

hemen konuya giriyorum. bir süredir kafamı karıştıran biri var. gün içinde sürekli mesajlaşıyoruz, muhabbetimiz harika gidiyor. ancak yan yana gelme sıklığımız çok az ve diyalog sadece mesaj ile dönüyor. sohbet etmeyi seven biri. yan yana gelince de güzel zaman geçiriyorum. aramızda flörtöz bir durum yok, ikimiz de yalnızız ama yok öyle bir durum. son on gündür falan üzerime fazla fazla düşmeye başladı. bunlar da böyle flörtleşir şekilde değil. ben biraz rahatsızdım. başladı her sabah kesintisiz günaydın mesajları atmaya. öyle ki bi yerden sonra kendimi borçlu hissedip o yazmadığı zaman ben günaydın yazarken buldum kendimi. bu rahatsızlık sürecimde sürekli mesajla beni yokladı ama ailem bu kadar ilgilenmedi öyle söyleyeyim. günde nerden baksanız 5 kere nasıl olduğumu, ne yiyip içtiğimi falan filan her şeyimi didik didik etti. ben de bu kadar anormal ilgi gösterince bana karşı farklı bir duyguda olma ihtimalini düşündüm doğal olarak. çünkü yeni tanıştık sayılır ve son 10 gündür resmen üzerime titriyor. ama sorun şu ki bunu sadece mesajla yapıyor zaten kafamı karıştıran şey de buydu. bi duygusu olsa sesimi duymak ister ya da görüşmek ister insan. bunda sadece mesaj var. neyse, dün bişey oldu birbirimizi yanlış anladık, küçük bi zıtlaşma yaşadık. ben de açık açık söyledim, sen normal arkadaşlarına da böyle her sabah günaydın yazıp günde 50 kez nasılsın mesajı atıyor musun fazla düşüyorsun üzerime falan dedim. o da diğer arkadaşlarına da öyle olduğunu söyledi, benim arkadaşlığımın değerli olduğunu söyledi. tamam bunlar iyi hoş hanımlar ama benim arkadaşlık ilişkilerim bu kadar üzerine düşmeli, titremeli, her sabah günaydın mesajı atmalı olmaz. zannetmiyorum çoğunuzun da böyle olduğunu. bunu insanın hayatında yapan bir kişi olur o da sevgilidir. en azından ben sadece sevgilime bu kadar ilgi gösterip her sabah günaydın falan yazarım. normal arkadaşlıklarım arkadaşlık mesafesinde ilerler. böyle söyleyince çok bozuldu, çok kırıldı. ben düşünmeden konuşuyormuşum, onu üzmüşüm falan. açıkça söyledim kendisine, kimsenin özel ilgisini istemiyorum, belli bir mesafede olmanı rica ediyorum dedim. inanılmaz bozuk attı. böyle yapınca da üzüldüm tabii. tekrar güzel bir dille kendimi ifade ettim, arkadaşlığını sevdiğimi ve devam etmesini istediğimi ama günaydın mesajlarını, o aşırı üzerime düşme halini sonlandırmasını rica ettim. sizce çok mu ayıp ettim ya? cıvık bir insan değil çok düzgün, ikimiz de çalışıyoruz. bomboş biri de değil benden daha fazla mesai saatleri onun. nankörlük mü bu yaptığım?
Bence erkekler ilgisi olmadığı kadınların üzerine bu kadar düşmez. Siz arkadaşlık çerçevesinde konuşuyor olabilirsiniz ama karşınızdaki işi ilerletme sevgili leveline atlamak için sizinle yazışıyor gibi geldi.

Yani ayıp falan olmamış. Sevgili gibi bir iletişim şekli olduğunu düşünmüşsünüz. Haklısınız yani, fazla abartmış. :KK51:
aslında zıtlaşma nedenimizden bu konuya geldik. ben bi akşam ona ulaşamayınca meraklandım ama öyle ısrar falan etmedim, üst üste bişey yazmadım. ertesi sabah o cevap verince başladı konu. onu merak etmeye hakkım yokmuş gibi cevaplar verdi hani böyle anlarsınız ya o cümleleri, sanki "sen kimsin sana hesap mı vericem"vari konuşur insan, öyle düşünün. onun o tavrı üzerine ben de, sen bana böyle böyle davranıyorsun ama böyle diyorsun dedim. benim hiçbir arkadaşım ulaşamadı diye meraklanmadı dedi. benim de hiçbir arkadaşım her sabah günaydın yazmaz, hastayken 100 kere mesaj atmaz gibi gibi şeyler söyleyerek onun davranışlarını anlattım. arkadaşımsına bağladı, benim için de öylesin dedim. ama mesafeye dikkat etmesini rica ettim diye kötü olan ben oldum.

Bence erkekler ilgisi olmadığı kadınların üzerine bu kadar düşmez. Siz arkadaşlık çerçevesinde konuşuyor olabilirsiniz ama karşınızdaki işi ilerletme sevgili leveline atlamak için sizinle yazışıyor gibi geldi.
konuşunca arkadaşlık olayına kendisi bağladı ama konuyu.
ben bana karşı bi hissi olduğunu değil de benimle boş zamanlarını doldurmak için konuştuğunu düşünüyorum. çünkü akşam evine gidince aşırı geç cevaplar yazıyor.

Niyeti sevgili olmak. Siz soğuk yapınca arkadaşız biz zaten diye kıvırmış olayı.
bence niyeti o değil ama açıkçası gerçekten niyetini bilmek isterdim. neden niyeti o değil diyorum, insan farklı ilgisi olan kişiyi anlıyor ister istemez. biz flörtleşmedik hiç. bunun son on günde tek yaptığı, her sabah daha kargalar bokunu yememişken günaydın yazmak ve rahatsızlığım var sağlığım yerinde değil diye 50 kere mesaj atmak gün içinde. ilgisi varsa bile sanki yarım bir ilgi gibi bu. akşam eve gidince mesajlar her nedense kesiliyor. ne bi plan yapma talebi var ne de bi sesini duyayım demek var. bunlar olmayıp sadece mesajda dönen sözde bir ilgi var ki o da boğdu zaten.

ben bana karşı bi hissi olduğunu değil de benimle boş zamanlarını doldurmak için konuştuğunu düşünüyorum. çünkü akşam evine gidince aşırı geç cevaplar yazıyor.
aşırı geç cevaplar??
nerde tanıştınız bu beyefendi ile

Üzmek istemem ama bunu da söylemek istiyorum. Böyle ilk günden, ilk aydan aşırı ilgi ve samimiyet gösteren erkek bana samimi gelmiyor.
ben de samimi bulmuyorum. hatta kendisine şey dedim, yarın bir gün sevgilin olduğunda ilk beni silersin sen dedim.

Bekar olduğuna emin misiniz?

O biraz sevgili moduna girmeye çalışmış galiba
Ama şu var
İlk baş böyle çok üste düşüyorlar
Sonradan da pek o ilgiyi arıyor insan
Yani ilişkinin başında üste düşmeler oluyor
Sonrasında böyle olmuyor pek

Adam bildiğin flörtöz. Sizin hiçbir ayıp etmişliğiniz yok. Kim olsa böyle durumda acaba bana hislerimi var diye düşünür ki zaten adam ilgi alakada üst sınırdan başlamış. Bu kadar yoğun mesajlaşma flört ya da sevgililik olaylarında olur. Ha normal arkadaşlarımızda hal hatır sorar elbet ama günde 1 defa sonra bir kaç gün sonra hastaydın nasıl oldun der en fazla. Ama biz arkadaşız ayağına yatmış bildiğin. Yürüyüp seninde ilgin olduğunu anlayınca kendini geri çekmiş, ego tatmini gibi. Hiç muhatap olma soğuk yap

Ama şu var
Sicak soguk taktigide deniyor buna sanirim, ya da halk dilinde: vur kac😐😂

Bir yakın tanıdğımız erkek başka bir erkeğe flört tavsiyesi verirken şöyle demişti hiç unutmam. Önce yamanacaksın üstüne düşeceksin sonra hiç oralı olmayacaksın. Eğlenmek için takılacağın kızlara bu taktiği uygula diyordu.

aslında zıtlaşma nedenimizden bu konuya geldik. ben bi akşam ona ulaşamayınca meraklandım ama öyle ısrar falan etmedim, üst üste bişey yazmadım. ertesi sabah o cevap verince başladı konu. onu merak etmeye hakkım yokmuş gibi cevaplar verdi hani böyle anlarsınız ya o cümleleri, sanki "sen kimsin sana hesap mı vericem"vari konuşur insan, öyle düşünün. onun o tavrı üzerine ben de, sen bana böyle böyle davranıyorsun ama böyle diyorsun dedim. benim hiçbir arkadaşım ulaşamadı diye meraklanmadı dedi. benim de hiçbir arkadaşım her sabah günaydın yazmaz, hastayken 100 kere mesaj atmaz gibi gibi şeyler söyleyerek onun davranışlarını anlattım. arkadaşımsına bağladı, benim için de öylesin dedim. ama mesafeye dikkat etmesini rica ettim diye kötü olan ben oldum.
Ayyy bu adamdan uzak durun. Uzanamadığı ciğere mundar diyen cinsten. Nerede görsem tanırım.

Ama şu var
taktikleri bu zaten

Back
X