Saç Rengi ve Saç Boyama Ay ışığı kahve boyayıp da çok koyu tutan saçlarımı hangi renk açar?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
kızlar zemin ayışığı kahve kolestonun boyadım çok koyu tuttu şimdi neye boyarsam açılır ama kumral gibi yani çok koyu kahve olmayan tonlar elde ederim???lütfen yardımm

canım 2günde bir saçını beyaz sabunla yada clear şampuanla yıka her dfasında kremle saçını yakın zamanda o koyu renk akacaktır.
bende saçımı koleston 7.1le boyamıştım koyu tutmuştu üstünden 3 ay geçti boyanın bsi kalmadı saçımda aktı gitti.
boyayı akıtmadan saçını yeniden boyama, boya boyayı açmaz. saçında abuk subuk renkler çıkar ortaya. boyayı dediğim şekilde akıt 2-3 hafta sonra açıcı özelliği olan bir boyayla boya renginin açılmasını istiyosan

Son düzenleme:
o istediğin boya bence şuan saçında en ufak değişim yapmaz, ya boyanı 1-2 hafta akıtıp istediğin tonun 1-2 ton açığına boyucaksın
yada saçına palette açıcı uygulayıp onDAN sonra istediğin renge boyicaksin
şuan istediğin renge de boyasan bi sonuc alamazsın çünkü her 2 boyanında tonları birbirine yakın ve sen çok koyu tuttu demişsin.
anca 8 tonlarında bişeye boyarsan şuan karamelimsi bişey elde edersin belki onun dışında saçında bi değişiklik yapıcağını düşünmüyorum
akıtmaktan başka çare yok gibi görünüyor.
yine başka arkadaslarda cevap versinler canım

o kutudaki renklerin açık ve ışıltılı durduguna bakma cnm, o saçların alt tabanı sarı oluyor ve üstüne boyayınca açık oluyor.
taban rengin koyuysa malesef yine koyu bir renk ortaya çıkıyor. açık bir renk elde etmen için extra açıcılı boyalar var onlarla boyaman gerek. saçlarında yıpranıksa hiç girişme o işlere. yani 10 yada 12 numaralara boyaman gerek renginin birazcık açılması için onlarda ilk etapta karamel yapar.

canım alttaki resmi oyüzden paylaştım ona boyarsamdamı açılmaz yani??kızlar yardımmmm

Açıcı olmadan sacının rengini hiçbir şekilde acamazsın suan:/ arkadsın dedgı gıbı beyaz sabunla yıka clear cok akıtıyo sacı limon özlü sampuanlar kullan cok akıtıyorlar.Bence akar zaten iki hafta içinde.

ah canm aramıza hoşgeldın.bn kahve tonu ıstedım gecen boyadım sıyah gıbı oldu.ıkıncı gun kullu sarı yaptım hiç tutmadı.tam boyan akmadan bıraz zaman gecmeden sakın boyama tutmuyor bosuna yıpranıyor sac.ayrıca ben sarı renk almama ragmen hiç acmadı heralde acılması ıcın cok cok acık sarı almak gerekıyor.boyanın akması ıcın c vıtamınde beklet sacını kepek sampuanı beyaz sabun vs yıka bır ıkı haftaya akar.oyle boya sacını

doğal saç olsa platin boyalar filan açıyor ama boyalı saçı boya açmıyor canım. doğal saçıma bile direk sarı boyadıgımda karamel olmuştum sarıyla alakası olmamıştı. ben saçımı açık renge boyayacağım zaman koleston yada paletteyle açıp sonra boyuyorum başka türlü malesef imkansız.
koleston 7.1 bende cok koyu olmuştu tabanı bakırdı. 3 ay geçti şimdi bakırlar yine çıktı turuncular :) boya aktı gitti tamamen şimdi bende saçımı açıp küllü bi renge boyıcam

Eki Görüntüle 403598 kızlar ben çok açık renk değil şunu istiyorum ama anlaşılan şuan bunuda elde edemem ölemikeşke kuaföre gitseymişim ilk boyayınca..sanırım şimdi kuaför halleder heralde.ama bisürü para vermek istemiyorum yaaaa(((buhafta bide aile düğünümüz vardı yapabilseydim iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…