AY herşeyi denedimmm

siyahtakibeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
80
4
6
34
Eskişehir

bebeklerim geceleri kalktım mantılar ekmekle pılavlar yedim
spor yaptım iştah verdi o yorgunluk..
fast food yedim abur cuburlar yedimmm
ilaçlar kullandımm
iğneler yapptırdımmm
hastalara verilen mamalardan 2 koli kullandım üstelik brbat b tadı vardı
aayyyy polenler yedim ballar sütler devirdim
yok anam yok yok yok
alamıyorum pess ettim zaten evlenince alırsın diyorlar salın gitsin ya kızlar valla zayıflık her zaman iyidir..
ya kilo almaya calısırken bölgesel yaglanmalar yasarsak zayıf ama göbekli bi hal alırsakk aman bosvern

az bişey göbeğim çıkınca nasıl mutlu oluyorum varya giydiğim eşyaların içini doldurmak istiyorum artık. 34 beden bile bazen bol geliyor giyecek hiç birşey bulamıyorum. kimse aşırı kilolu olmak istemiyor ki. herkes ideal kilosuna gelmeye çalışıyor

oof ben bazen kendimi agır hissediyorum o kadar seviniyorum ki tartıya bir cıkıyorm tırttt yine aynı kilo süper hızlı zayıflıyorum ama kilo alamıyorum 48 en fazla... bel mükemmel oluyoda bacak arası boş kıç yok meme yok yok anam yokkk

ben de hala 45 kiloyum ( boyum da 1.67 bazıları çok zayfısın diyor bazıları da sakın kilo alma böyle çok güzelsin. ama bir 50 kilo olsam harika olacak ama olmuyor

ben de hala 45 kiloyum ( boyum da 1.67 bazıları çok zayfısın diyor bazıları da sakın kilo alma böyle çok güzelsin. ama bir 50 kilo olsam harika olacak ama olmuyor

ah arkadaşım ahh..
bende aynısını söylüyorum ama bazende etraftaki seslere kulak veriyorum ee kilo alamıyorum malum.. aman böyle cok daha iyisin diyenlere hak vermek kendimi teselli etme biçimim oldu
düşünsene bölgesel yaglanma sorunumuz da olabilir//di
o zaman delirirdik bosver bacımm böylesi daha iyi :)

evlenince kilo alırsın zırvalığına asla inanmayın..beni de hep öyle kandırdılar..ama sonuç?
evliyim 4,5 senedir, çocuğum bile var...peki kilo? bekarken neysem aynen oyum..1 gr alamadım...
bunlar tamamen yalan...kilo metabolizma ile ilgilidir, medeni halle değil..

Ama bi annesin fiziiğin harika zayıfsın daha iyi bence.. ben kendimi alıştrdım artık zayıf olmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…