ay galiba bu sefer oldu:))))

çiçeğim hayırlı uğurlu olsun yaa çook sevindim tatlım Allah kucağına almayı nasip etsin

aminnn saol canım benim yaaa allahım sanada nasip etcek inşallahhh canım benimmmm

çiçekçik canım hayırlı olsun darısı bana ay çok sevindim demek geldi miniğin ALLAH tamamına erdirsin

evet tatlımmmmm darısı sana inşallahhhhhhhhh geldi teyzesi geldiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

çiçekcik süper bir haber bu arkadaşım, preseed topiğinden tanıyorum seni...çok tebrik ederim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

çiçekcik süper bir haber bu arkadaşım, preseed topiğinden tanıyorum seni...çok tebrik ederim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım yaa çok teşekkür ederimmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh opuyorumnanaktan

aa cicekcik iyi hatiliyorum seni, kimyasal gebelikte cok uzulmustun, okudugumda dua etmistim sana hatta.
cok sevindim, saglikla huzurla kucagina alicaksin Insallah.
sen de bize dua et, darisi basimiza en kisa zamanda.:))

bende seni preesed topiginden taniyorum.
Rabbim nasip etti haa,cok sukur.
Allah kucagina da versin darisi bize olsun.

çiğdemcim öle geziniyordummm seni görünce inanamadımmm canım benimmm çok sevindimmmm :sm_cool::sm_cool:
bizden ayrıldığında çok üzülmüştüm ama Rabbim çok bekletmedi şükürkiii
herşeyde bir hayır vardırrr güzel annecikkkk delikafaduldendelikafadulden

Allahımm sonuna kadar daim etsin
Sağlıklıca kucağına almayı nasipp etsinnn
Sanada sorunsuz biz hamilelik dönemi diliyorummmmmmmmm
a.s.

aa cicekcik iyi hatiliyorum seni, kimyasal gebelikte cok uzulmustun, okudugumda dua etmistim sana hatta.
cok sevindim, saglikla huzurla kucagina alicaksin Insallah.
sen de bize dua et, darisi basimiza en kisa zamanda.:))

AMİNNNNN
canım benimm yaa allah razı olsun allahım inşallah tez zamanda sanada yaşatır bu duyguyu canım benim dualarım seninle tatlım çok çok saol opuyorumnanaktan

hayirli ugurlu olsun,.tebrikler
çok saol canım opuyorumnanaktan

bende seni preesed topiginden taniyorum.
Rabbim nasip etti haa,cok sukur.
Allah kucagina da versin darisi bize olsun.
evet canım denemediğimiz bişey kalmamıştı zaten sonunda oldu allahıma bin şükür darısı sizlere inşallahh canım benim çok çok saol opuyorumnanaktan

AMİNNNNNN evetttttttttt canım benimmmmmmmmmmmmmm aynen öyle oldu allahım kimyasal gebelikten sonra bekletmedi çok falza öncesine saydı kaydirigubbakcemile3 aminn canım benim aminnnnnnnn allahımdan isteyen hereksin yaşamasını diliyorum ne diyim muhteşem bir duygu birde kalb atışını duyarsam süper olucak canım benim opuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına al inşallah

amin canım benim çok saol opuyorumnanaktan

Sevgili çiçekçik tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inş..

tatlım çok çok sevindim.tebrik ederim..Allahım tamamına erdirsin..kendine çok dikkat et canım.

tebriklerrr.........darısı bana ve isteyen herkese
amin canım çok çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

tatlım çok çok sevindim.tebrik ederim..Allahım tamamına erdirsin..kendine çok dikkat et canım.
saol derincim çok saol amin
dikkat ediyorum canım merak etme opuyorumnanaktan

tebrikler canım.allah tamamına erdirsin.
amin canım benim çok saol opuyorumnanaktan

çiçekçik hayırlı olsun canım ben de hamişim bugün öğrendim :)))

saol canım çokl teşekkür ederim ve seninde hamile olmana çok ama çok sevindim allahım hayırlısıylan sağlıcaklan tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…