- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
tebrikler cnm
çiçeğim hayırlı uğurlu olsun yaa çook sevindim tatlım Allah kucağına almayı nasip etsin
çiçekçik canım hayırlı olsun darısı bana ay çok sevindim demek geldi miniğin ALLAH tamamına erdirsin
çiçekcik süper bir haber bu arkadaşım, preseed topiğinden tanıyorum seni...çok tebrik ederim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
beklenmedik bir anda öğreniverdim hamiş olduğumu ve hala inanmakta zorlanıyorum sanırım kalbinin attığını duyunca daha bir rahat edicek belkide içim iki ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ondan sonrasında kk ya bile artık girmiyordum eskisi gibi içimden gelmiyordu artık bu konuların konuşulması ve hatta bu ay gerekirse bi süre dinlenelim demiştim eşime korunalım demiştim hoş olmuyordu zatende kaydirigubbakcemile3 olabilme ihtimalinide aklımızdan çıkarmış olurduk diye ama geldi iştee beklemiyordum ve geldi misafirimiz
allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh dualarım sizlerle opuyorumnanaktan
aa cicekcik iyi hatiliyorum seni, kimyasal gebelikte cok uzulmustun, okudugumda dua etmistim sana hatta.
cok sevindim, saglikla huzurla kucagina alicaksin Insallah.
sen de bize dua et, darisi basimiza en kisa zamanda.:))
çok saol canım opuyorumnanaktanhayirli ugurlu olsun,.tebrikler
evet canım denemediğimiz bişey kalmamıştı zaten sonunda oldu allahıma bin şükür darısı sizlere inşallahh canım benim çok çok saol opuyorumnanaktanbende seni preesed topiginden taniyorum.
Rabbim nasip etti haa,cok sukur.
Allah kucagina da versin darisi bize olsun.
çiğdemcim öle geziniyordummm seni görünce inanamadımmm canım benimmm çok sevindimmmm :sm_cool::sm_cool:
bizden ayrıldığında çok üzülmüştüm ama Rabbim çok bekletmedi şükürkiii
herşeyde bir hayır vardırrr güzel annecikkkk delikafaduldendelikafadulden
Allahımm sonuna kadar daim etsin
Sağlıklıca kucağına almayı nasipp etsinnn
Sanada sorunsuz biz hamilelik dönemi diliyorummmmmmmmm
a.s.
hayırlı olsun cnm saglıkla kucagına al inşallah
Sevgili çiçekçik tebrik ediyorum
Allah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inş..
amin canım çok çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktantebriklerrr.........darısı bana ve isteyen herkese
saol derincim çok saol amintatlım çok çok sevindim.tebrik ederim..Allahım tamamına erdirsin..kendine çok dikkat et canım.
amin canım benim çok saol opuyorumnanaktantebrikler canım.allah tamamına erdirsin.
çiçekçik hayırlı olsun canım ben de hamişim bugün öğrendim :)))