Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çok saol darısı sana tez zamanda inşallahhh opuyorumnanaktanÇok sevindim canım çok güzel bir süpriz yapmış bebişin :) Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin maşallah bebişine
çok sevindim bitanem...
tebrik ederim...
dualarla...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanYeeeyyyyyy!!!! Allah sana rahat bir hamilelik, tombul sağlıklı yumuk yumuk bir bebiş nasip etsin. Sağlıcakla doğur sağlıcakla büyüt inşallah :))))
aminn canım opuyorumnanaktantebrikler kaydirigubbakcemile5
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
aminnnn canımmmm opuyorumnanaktantebrikler,mutluluklar.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin opuyorumnanaktan
amin canım inşallahh opuyorumnanaktancanım tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın darısı olmayanlar inşallah
amin canım çok saol opuyorumnanaktancanım ne zamandır yoksun öbür durumunu bilmiyordum...
inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder.
amin canım çok saol opuyorumnanaktanCanım çok sevindim, hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
amin canım çok saol opuyorumnanaktanTebrik ederim çicekcik maşallah canım
İnşallah kucağına aldığın günde gelira.s.
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm çok saoll inşallah tez zamanda sizlerin başına gelecek minik bir melek tatlımmmm inşallah kuşum inşallahhh ben hala şoktayımki inanamıyorum zaten inşallah isteyen herkese rabbim sağlıcaklan hayırlısıylan versin inşallah opuyorumnanaktanayyy canıım beniimmm uzun zamandır görüşemiyoruz. malum benim durumlardan dolayı. neyseki hallettim yerleştim evime iyicee:)
ama benim içime doğmuşşşşşşşşşşşşşşşştuuuuu biliyoomusuunn!
sibelle konusurken direk çiçeem hamişşmi diye sormuştuumm ortada daha bişi yokkenn hemdee :)))
çoook sevindim inankii...kendimin olmuş kadar.
tebrik ederim tekrar a.s.
allahım bizlere de nasip etsin insallah
saol canım opuyorumnanaktanHayırlı olsun...
canım benim yaa çok çok saollllll oldu sonunda vallaaa bende inanamıyorum hala şaka gibim yaaa allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh canım benimmmmoy oy oy oyyyyyy Allah,im sana sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnn , çiçekcigim sonunda sonundaaaaaaaaa..... inanilmaz sevindim ki anlatamam insAllah saglicakla kucagina da alirsin bebisini... oy çok nazli bi sekilde geldi heralde kiz olacak:) olsun da yeterki saglikli olsun demi canimmmmmmmmmmmmmmmmmm......... aman guzelim kendine çok dikkat et Allah,a emanet ol tekra hayirli olsun gozun aydin olsun canim sevgilerimle......
çiçemmmmm çokk tebrik ederim kuzummmm gözün aydınn rabbim inşallahh bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder
tebrik ederim canım. hayırlı olsun. sağlıcakla kucağına al inşallah.
Gözünaydın canım..Allah tamamın erdirsin inşallah:Saruboceq: