ay galiba bu sefer oldu:))))

Çok sevindim canım çok güzel bir süpriz yapmış bebişin :) Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin maşallah bebişine

Yeeeyyyyyy!!!! Allah sana rahat bir hamilelik, tombul sağlıklı yumuk yumuk bir bebiş nasip etsin. Sağlıcakla doğur sağlıcakla büyüt inşallah :))))

tebrikler,mutluluklar.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın darısı olmayanlar inşallah

canım ne zamandır yoksun öbür durumunu bilmiyordum...
inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder.

Canım çok sevindim, hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Tebrik ederim çicekcik maşallah canım
İnşallah kucağına aldığın günde gelira.s.

ayyy canıım beniimmm uzun zamandır görüşemiyoruz. malum benim durumlardan dolayı. neyseki hallettim yerleştim evime iyicee:)
ama benim içime doğmuşşşşşşşşşşşşşşşştuuuuu biliyoomusuunn!
sibelle konusurken direk çiçeem hamişşmi diye sormuştuumm ortada daha bişi yokkenn hemdee :)))
çoook sevindim inankii...kendimin olmuş kadar.
tebrik ederim tekrar a.s.
allahım bizlere de nasip etsin insallah

Çok sevindim canım çok güzel bir süpriz yapmış bebişin :) Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin maşallah bebişine
canım benim çok saol darısı sana tez zamanda inşallahhh opuyorumnanaktan

çok sevindim bitanem...
tebrik ederim...
dualarla...

canım çok saol opuyorumnanaktan

Yeeeyyyyyy!!!! Allah sana rahat bir hamilelik, tombul sağlıklı yumuk yumuk bir bebiş nasip etsin. Sağlıcakla doğur sağlıcakla büyüt inşallah :))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

tebrikler kaydirigubbakcemile5
Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
aminn canım opuyorumnanaktan

tebrikler,mutluluklar.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin opuyorumnanaktan
aminnnn canımmmm opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın darısı olmayanlar inşallah
amin canım inşallahh opuyorumnanaktan

canım ne zamandır yoksun öbür durumunu bilmiyordum...
inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder.
amin canım çok saol opuyorumnanaktan

Canım çok sevindim, hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Tebrik ederim çicekcik maşallah canım
İnşallah kucağına aldığın günde gelira.s.

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm çok saoll inşallah tez zamanda sizlerin başına gelecek minik bir melek tatlımmmm inşallah kuşum inşallahhh ben hala şoktayımki inanamıyorum zaten inşallah isteyen herkese rabbim sağlıcaklan hayırlısıylan versin inşallah opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun...
saol canım opuyorumnanaktan

oy oy oy oyyyyyy Allah,im sana sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnn , çiçekcigim sonunda sonundaaaaaaaaa..... inanilmaz sevindim ki anlatamam insAllah saglicakla kucagina da alirsin bebisini... oy çok nazli bi sekilde geldi heralde kiz olacak:) olsun da yeterki saglikli olsun demi canimmmmmmmmmmmmmmmmmm......... aman guzelim kendine çok dikkat et Allah,a emanet ol tekra hayirli olsun gozun aydin olsun canim sevgilerimle......

çiçemmmmm çokk tebrik ederim kuzummmm gözün aydınn rabbim inşallahh bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder

canım benim yaa çok çok saollllll oldu sonunda vallaaa bende inanamıyorum hala şaka gibim yaaa allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh canım benimmmm
sorma çok nazalandı çokkk hayırlısı olsun canım benim merak etme çok dikkat ediyorum işim annemin evine çok yakın onda kalıyorum valla kendi evime bile gitmiyorum çok uzak çünkü 2 saat nerdeyse yol gidiyordum havalarda soğudu şeker merak etmee sennnn teyzesiii iyi bakıyorummmm kenidmede mercimeğedeee opuyorumnanaktan

çiçemmmmm çokk tebrik ederim kuzummmm gözün aydınn rabbim inşallahh bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder

canım benimmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnn çok çok saol kuzum yaaa allahım sanada inşallah tez zamamnda vermek nasip etcek bu haberi canım benim hep dua ediyorum tatlım çok çok saolll

tebrik ederim canım. hayırlı olsun. sağlıcakla kucağına al inşallah.

çok teşekkür ederim canım benimm aminnn opuyorumnanaktan

Gözünaydın canım..Allah tamamın erdirsin inşallah:Saruboceq:

çiçekçik canım hayırlı olsun darısı bana ay çok sevindim demek geldi miniğin ALLAH tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…