• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ay ben hiç bişey bilmiyorum yardıııııım

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar merhaba
kısmetse önümüzdeki haftalarda erkek arkadaşım ve ailesi benim ailemle tanışmaya geliyorlar. ertesi hafta da inşallah isteme olacak.
erkek arkadaşım da bende hiç adet bilmiyoruz. şimdi sorularıma geçiyorum;

daha önce erkek arkadaşım ailemle tanışmadı. ilk defa tanışmaya gelirken erkek arkadaşım takım elbise mi giymeli mutlaka? düzgün şık bi keten pantolon ve gömlek giyse olmaz mı?

tanışmada erkek arkadaşım ve ailesinin ne getirmesi gerekir? çikolata? çiçek? tatlı? nedir?

yardımcı olursanız çooook minnettar olurum arkadaşlar.
şimdiden çok teşekkürler :3:

Merhaba canım, tebrik ederim öncelikle :39:

benim nişanlım tanışmaya gelirken ailesiyle birlikte geldi, keten pantolon ve gömlek giymişti, istemeye geldiklerinde takım elbise giymişti.

çiçek çikolata da istemede geldi, tanışmaya gelirken ev yapımı koca bir tepsi baklava getirdiler :56: (annesinin baklavası meşhurmuş :1: )

Merhaba canım, tebrik ederim öncelikle :39:

benim nişanlım tanışmaya gelirken ailesiyle birlikte geldi, keten pantolon ve gömlek giymişti, istemeye geldiklerinde takım elbise giymişti.

çiçek çikolata da istemede geldi, tanışmaya gelirken ev yapımı koca bir tepsi baklava getirdiler :56: (annesinin baklavası meşhurmuş :1: )

canım benimmm
cok ama cok tesekkur ederim. bende seni tebrik ediyorum insallah bir ömür mutlu yasarsınız :nazar:
cevabın için de ayrıca tesekkur ederim cok yardımcı oldun bende hemen erkek arkadasıma soyleyeyim :9:
sevgiler :3::54:

Canim benim de nisanlim tanismaya tek gelmişti gömlek ve pantolon giymisti tatli getirmişti. İkinci gelisinde aileler tanisti nisanlim gömlek spor ceket ve pantolon giymisti kuru pasta getirmislerdi.

Canim benim de nisanlim tanismaya tek gelmişti gömlek ve pantolon giymisti tatli getirmişti. İkinci gelisinde aileler tanisti nisanlim gömlek spor ceket ve pantolon giymisti kuru pasta getirmislerdi.

çok teşekkür ederim canım çok mutlu olursun inşallah :nazar::54:

Erkek arkadaşın ilk gelişinde çok fazla spor olmayacak şekilde kot üstü ceket filan giyebilir canım, fakat ailesiyle gelişinde biraz daha resmi giyinmesini tavsiye ederim.
Kız isteme merasimi hakkında çok detaylı bir şekilde şurada yazılanları okumanı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizimde tanışma 21 Haziranda olmuştu canım ilk kez tanıştılar takım elbise giymişti gelirkende baklava yaptırmıştı

kızlar cok tesekkur ederim yardımlarınız icin.
cok sagolun.
tanısma gectıgımız cumartesi gercekleti. erkek arkadasım keten bır pantolon ve gomlek gıydı, gelirken de baklava ve beyaz bir buket zambak ve gullerden olusan cıcek getirdiler. hersey cok guzeldi. simdi iade-i ziyaret sırası bizde. bakalım neler olacak? cok cok tesekkur ederim yardımlarınız icin.
sevgiler :KK15:

Merhabaa :) bende yeniyim yaşımda ufak bilgilerinize ihtiyacım varr:KK17:
Erkek arkadaşım ailemle tanismaya gelicek:KK24: babam ne der acaba izin verirmi evlenmemize acaba ? Deneyimleriniz varsa lütfen bana yardimci olurmusunuz :KK22:

Merhabaa :) bende yeniyim yaşımda ufak bilgilerinize ihtiyacım varr:KK17:
Erkek arkadaşım ailemle tanismaya gelicek:KK24: babam ne der acaba izin verirmi evlenmemize acaba ? Deneyimleriniz varsa lütfen bana yardimci olurmusunuz :KK22:

hemen bakıyorum ay küremeee hımmmmm :KK47:

babanızı tanısaydık bu soruya cevap vermek daha kolay olurdu :KK59:

Back