Ay ay degişim burun degişim var mı sizce

zuzu2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
96
7
3,5 ay oldu ay degişim bırakayım dedim gerçekci yorumlar lütfen alışamıyorum revizyon bile düşünüyorum kavis var önden sevemedim

Eklentiler

• IMG_20241221_203717.jpg
    IMG_20241221_203717.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20241221_175701.jpg
    IMG_20241221_175701.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20241221_211656.jpg
    IMG_20241221_211656.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 84
Zaman verin revizyon ameliyatından sonra neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz .
Aylar arasında fark var oturmaya başlamış ki çok erken en az 1 sene

kavisiniz yok denecek kadar az ve baya doğal olmuş oturmaya başlamış burnunuz kalkık değil delikleriniz meydanda değil bence kıvamında olmuş..eski burnunuz nasıldı bilmiyorum ama insan alışmakta çok zorlanıyor

ben hafif kalkık hafif kavisli istedim hiç kavisim yok o kadar mutsuz ediyorki bu durum beni yandan hafif kavis görüntüsü olsun isterdim hoş bir görüntü bence ama benimki dümdüz oldu..erkeklere yapılan estetik burunlar gibi

Bana aşırı yapay duruyor önden kavis belli oldu diye
Bence boşuna takıntı yapıyorsunuz gerçekten güzel olmuş. Geçen Bi arkadaşım ameliyat oldu hafif kemeri var diye. Burnun iki deliği asimetrik. Kimse de üzülür diye açıkça söyleyemiyor. Sizinki gerçekten güzel ve tekrar ameliyat büyük risk olur daha fazla istemediginiz Bi şekle de burunebilir

ben çok beğendim insanlar güzel olmuş demezler değişmişsin derler boşverin

Bence boşuna takıntı yapıyorsunuz gerçekten güzel olmuş. Geçen Bi arkadaşım ameliyat oldu hafif kemeri var diye. Burnun iki deliği asimetrik. Kimse de üzülür diye açıkça söyleyemiyor. Sizinki gerçekten güzel ve tekrar ameliyat büyük risk olur daha fazla istemediginiz Bi şekle de burunebilir
İşte üzülür diye söyleyemiyoruz cümlesi ilk defa kulagıma hoş gelmiyor bu süreçte gerçekleri duymaya ihtiyacımız var eğer düzeltilebiliniyorsa o yönde bi araştırma yapması daha güzel olur....

X