Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavis belirginleşmeye başladı rahatsıs oldum birden istememiştim kavisZaman verin revizyon ameliyatından sonra neyle karşılaşacağınızı bilemezsiniz .
Aylar arasında fark var oturmaya başlamış ki çok erken en az 1 sene
3,5 ay oldu ay degişim bırakayım dedim gerçekci yorumlar lütfen alışamıyorum revizyon bile düşünüyorum kavis var önden sevemedim
Ekledim şimdi eski halinikavisiniz yok denecek kadar az ve baya doğal olmuş oturmaya başlamış burnunuz kalkık değil delikleriniz meydanda değil bence kıvamında olmuş..eski burnunuz nasıldı bilmiyorum ama insan alışmakta çok zorlanıyor
Bende düz kemikli seviyorumben hafif kalkık hafif kavisli istedim hiç kavisim yok o kadar mutsuz ediyorki bu durum beni yandan hafif kavis görüntüsü olsun isterdim hoş bir görüntü bence ama benimki dümdüz oldu..erkeklere yapılan estetik burunlar gibi
Bana aşırı yapay duruyor önden kavis belli oldu diyeÇok doğal duruyor bence alışık olmadığınız için öyle geliyor size
çok kusurlu değilmiş sizinkide benimde öyleydi sizi etkileyen tek şey kalkıklık3,5 ay oldu ay degişim bırakayım dedim gerçekci yorumlar lütfen alışamıyorum revizyon bile düşünüyorum kavis var önden sevemedim
Aynen çok pişman oldum anlatamam hafifi kemik törpülenseydi yeter iştee doktor süprizini yaptıçok kusurlu değilmiş sizinkide benimde öyleydi sizi etkileyen tek şey kalkıklık
çok değişmemiş ama burnumuz doğal yapmışAynen çok pişman oldum anlatamam hafifi kemik törpülenseydi yeter iştee doktor süprizini yaptı
Çevrem çok degişmişşin diyor ben kendşmş aynada hiç beğenmiyorum sevemiyorum alışaöadım alışamadımçok değişmemiş ama burnumuz doğal yapmış
ben çok beğendim insanlar güzel olmuş demezler değişmişsin derler boşverinÇevrem çok degişmişşin diyor ben kendşmş aynada hiç beğenmiyorum sevemiyorum alışaöadım alışamadım
Bence boşuna takıntı yapıyorsunuz gerçekten güzel olmuş. Geçen Bi arkadaşım ameliyat oldu hafif kemeri var diye. Burnun iki deliği asimetrik. Kimse de üzülür diye açıkça söyleyemiyor. Sizinki gerçekten güzel ve tekrar ameliyat büyük risk olur daha fazla istemediginiz Bi şekle de burunebilirBana aşırı yapay duruyor önden kavis belli oldu diye
ben çok beğendim insanlar güzel olmuş demezler değişmişsin derler boşverin
İşte üzülür diye söyleyemiyoruz cümlesi ilk defa kulagıma hoş gelmiyor bu süreçte gerçekleri duymaya ihtiyacımız var eğer düzeltilebiliniyorsa o yönde bi araştırma yapması daha güzel olur....Bence boşuna takıntı yapıyorsunuz gerçekten güzel olmuş. Geçen Bi arkadaşım ameliyat oldu hafif kemeri var diye. Burnun iki deliği asimetrik. Kimse de üzülür diye açıkça söyleyemiyor. Sizinki gerçekten güzel ve tekrar ameliyat büyük risk olur daha fazla istemediginiz Bi şekle de burunebilir
Sizin kaçıncı ayınızben hafif kalkık hafif kavisli istedim hiç kavisim yok o kadar mutsuz ediyorki bu durum beni yandan hafif kavis görüntüsü olsun isterdim hoş bir görüntü bence ama benimki dümdüz oldu..erkeklere yapılan estetik burunlar gibi