Awox teste negatif ama regli gecikti

• Konu Sahibi Konu Sahibi 01SS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

01SS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
6
0
1
31
Kızlar reglimden 3 gün önce Awox teste baktım ve negatifti reglim 1 gün gecikince tekrar baktım negatifti ama şuan 4 gün gecikti tekrar test yapmalı mıyım beklemeli miyim ? Bel ağrısı yaşıyorum şuannn

Ya evet şuan 8 gün gecikti reglim ama negatif görürüm diye korkuyorum
Bence bakın bende 2 test yaptım negatifti aradan 5 gün geçti bir tane kalmıştı bi yapayım ne olur ne olmaz dedim hamile olduğumu öğrendim

Bence bakın bende 2 test yaptım negatifti aradan 5 gün geçti bir tane kalmıştı bi yapayım ne olur ne olmaz dedim hamile olduğumu öğrendim
Tebrik ederimm hangi aralıklarla yaptınız testleri acaba

Şimdi test yaptım beta 47 çok yeni bi pozitiflik sonucu aldım

Tebrik ederimm hangi aralıklarla yaptınız testleri acaba
Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide

Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide
Teşekkür ederimm peki ne zaman doktora gitmeliyim

Teşekkür ederimm peki ne zaman doktora gitmeliyim
Ben acilde beta verdim 24 eylülde 90 çıkmıştı 2 gün sonra gittim önce artış var mı diye baktılar betanın düzenli artmasına 26 eylüldü daha sonra bana 31 eylülde vajinal 4 yada 5 ekimde gelirsen karından ultrasonla bakarız demişti 5 ekimde o tarihte gittim ama karından göremeyip vajinal ultrasonla bakıp gördü çok yeniydi benimde isterseniz 2 3 gün sonraya gidip randevu alın ilk çıkan beta değerinizi söylersiniz ultrasonda cıkmazsa diye endişe etmeyin o yüzden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…