• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox teste negatif ama regli gecikti

• Konu Sahibi Konu Sahibi 01SS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

01SS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
7
1
1
31
Kızlar reglimden 3 gün önce Awox teste baktım ve negatifti reglim 1 gün gecikince tekrar baktım negatifti ama şuan 4 gün gecikti tekrar test yapmalı mıyım beklemeli miyim ? Bel ağrısı yaşıyorum şuannn

Ya evet şuan 8 gün gecikti reglim ama negatif görürüm diye korkuyorum 🥹
Bence bakın bende 2 test yaptım negatifti aradan 5 gün geçti bir tane kalmıştı bi yapayım ne olur ne olmaz dedim hamile olduğumu öğrendim

Şimdi test yaptım beta 47 çok yeni bi pozitiflik sonucu aldım 🥹

Tebrik ederimm ❣️ hangi aralıklarla yaptınız testleri acaba
Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide🥹💖

Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide🥹💖
Teşekkür ederimm peki ne zaman doktora gitmeliyim

Teşekkür ederimm peki ne zaman doktora gitmeliyim
Ben acilde beta verdim 24 eylülde 90 çıkmıştı 2 gün sonra gittim önce artış var mı diye baktılar betanın düzenli artmasına 26 eylüldü daha sonra bana 31 eylülde vajinal 4 yada 5 ekimde gelirsen karından ultrasonla bakarız demişti 5 ekimde o tarihte gittim ama karından göremeyip vajinal ultrasonla bakıp gördü çok yeniydi benimde isterseniz 2 3 gün sonraya gidip randevu alın ilk çıkan beta değerinizi söylersiniz ultrasonda cıkmazsa diye endişe etmeyin o yüzden yazdım

Teşekkür ederim ❤️Benim 8 ocakta 47 di , 20 sine randevu aldım ultrasonda da çıksın diye .yine de beta bakılır mı o zaman ? Vajinal ultrason gerçekten korkutucu geliyor bana . 12 gün sonra çıkar diye düşünüyorum kese.

Teşekkür ederim ❤️Benim 8 ocakta 47 di , 20 sine randevu aldım ultrasonda da çıksın diye .yine de beta bakılır mı o zaman ? Vajinal ultrason gerçekten korkutucu geliyor bana . 12 gün sonra çıkar diye düşünüyorum kese.
Çıkar kuzum düzenli artarsa inşallah da artar 🤲🏼

Back