Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar reglimden 3 gün önce Awox teste baktım ve negatifti reglim 1 gün gecikince tekrar baktım negatifti ama şuan 4 gün gecikti tekrar test yapmalı mıyım beklemeli miyim ? Bel ağrısı yaşıyorum şuannn
Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide
Reglim 5 gün gecikmişti test yaptım negatifti sonra bir kaç gün sonra yapmıştım negatif rn son pozitifti benimde çok yeniydi öğrendiğimde tebrik ediyorum sizide
Ben acilde beta verdim 24 eylülde 90 çıkmıştı 2 gün sonra gittim önce artış var mı diye baktılar betanın düzenli artmasına 26 eylüldü daha sonra bana 31 eylülde vajinal 4 yada 5 ekimde gelirsen karından ultrasonla bakarız demişti 5 ekimde o tarihte gittim ama karından göremeyip vajinal ultrasonla bakıp gördü çok yeniydi benimde isterseniz 2 3 gün sonraya gidip randevu alın ilk çıkan beta değerinizi söylersiniz ultrasonda cıkmazsa diye endişe etmeyin o yüzden yazdım
Teşekkür ederim Benim 8 ocakta 47 di , 20 sine randevu aldım ultrasonda da çıksın diye .yine de beta bakılır mı o zaman ? Vajinal ultrason gerçekten korkutucu geliyor bana . 12 gün sonra çıkar diye düşünüyorum kese.
Teşekkür ederim Benim 8 ocakta 47 di , 20 sine randevu aldım ultrasonda da çıksın diye .yine de beta bakılır mı o zaman ? Vajinal ultrason gerçekten korkutucu geliyor bana . 12 gün sonra çıkar diye düşünüyorum kese.