Hanımlar dün adet olmam gerekiyordu elimde awox marka test vardı yaptım silik çizgi çıktı lakin bugün sabah yaptığımda çizgi yoktu kafam karıştı gebelik durumu olabilir mi
Fotoğrafini atarmisin testin bakalım bur
Fotoğrafta tam belli olmuyorFotoğrafini atarmisin testin bakalım
Elime alıp bakınca ikisinde de görüyorum ama fotoğrafta bu kadar gözüküyorİkisinde de cizgi var gibi
Birincide bı gölge var eğer gebelik yoksa awoxda asla çıkmazdı bı kaç gün bekle testi tekrarla bir hayırlısı olsun inşallah hakkındaFotoğraf
Fotoğrafta tam belli olmuyor
Farklı bi testle denicem şimdi ama bakalımBirincide bı gölge var eğer gebelik yoksa awoxda asla çıkmazdı bı kaç gün bekle testi tekrarla bir hayırlısı olsun inşallah hakkında
Oluurr onuda at yapınca onada bakalım bir ama bı kaç gün sonra yapman daha iyi olurFarklı bi testle denicem şimdi ama bakalım
bu test dün yapılan test bugün yaptığımda çizgi çıkmadı o yüzden emin olamadımOluurr onuda at yapınca onada bakalım bir ama bı kaç gün sonra yapman daha iyi olur
Ama ikisinde de bı gölge var gibi şimdi gebelik varsa bile yeni oldugundan beta değeri düşük olur daha varsa bı kaç güne yükselir testtede çıkar zaten hayatımbu test dün yapılan test bugün yaptığımda çizgi çıkmadı o yüzden emin olamadım
Böyle diyince de bi umutlanmadım değilBen fotoları kaydedip negatife çevirdim sizinkileri ikisinde de var
Ay hadi inşallah yaaAma ikisinde de bı gölge var gibi şimdi gebelik varsa bile yeni oldugundan beta değeri düşük olur daha varsa bı kaç güne yükselir testtede çıkar zaten hayatım
Ay hadi inşallah yaa
Negatiflerde belli ikisinde de var, hadi bakalım hayırlısı olsunBöyle diyince de bi umutlanmadım değil
Hayırlısıysa olsun vallahi artık çok istiyorumNegatiflerde belli ikisinde de var, hadi bakalım hayırlısı olsun
Farkli yaptiginiz testi de atin bakalim ama ilk idrsrla yapin testlerinizi yarin sabah tekrar awox yapin varsaHayırlısıysa olsun vallahi artık çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?