Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun gece yaptigim ayri bunlar bu sabahin testi24 saat sonra mı? İkisi farklı test mi
13 aralıkta görünüyor programda döngüm 27Adetin ne kadar geçti
İnternetten laboquick aldim ama daha yolda gelsin hemen yapacagimBence normal kaset testle tekrar dene
Albi marka bulabilirsen çok kaliteli
İnsallah cok tesekkur ederimUmarım pozitifi görürsün. Laboquick de kaliteli.
Ay bana artimed demeyin onun yuzunden kan verip eve aglayarak geldim nerdeyse allahlarindan bulsun o testi yapanlar. Bende awox a cok guveniyorum bu cizgilerin c sini gormuyodum onceden cikinca heyecanlandim acikcasi insallah vardir diye dua ediyorumAwox benim beta 12 değerimi bayağı belirgin çıkarmıştı. Awox da iyidir aslında ama kaset testlere ben daha çok güveniyorum artımed hariç :)
Ayyyy hayirli olsun saglikli mutlu kucaginiza alin insallah ne guzel cikmis bize de nasip olsun insallah. turuncunun adini bilmiyorum ama predictoru biliyorum onu da 2 gun sonra deneyecegim insallah. Allahin izniyle bi cizgileri gorebilsekŞu turuncu pembe en iyisi net cikariyo Eki Görüntüle 3516531
Tamam canim cok sagol alacagimİnşallah canım suan 9 haftaliyim ben ama bunlar iyi ondan al sen
Hayırlı olsun kaset kaset olan hangi marka bide kaçıncı gün çıktı böyleŞu turuncu pembe en iyisi net cikariyo Eki Görüntüle 3516531
Awox yalancı çizgi çıkartıyor canımEki Görüntüle 3516501 Eki Görüntüle 3516502 Eki Görüntüle 3516503 kizlar testime bakar misiniz dun flashla zor gorunuyordu bugun boyle test markasi awox
Kaset test siparisi verdim bir de onla yapacagim gelince canimAwox yalancı çizgi çıkartıyor canım