Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen yalancı pozitif çıkarabiliyo benimde başıma geldi ama gebelikten kaynaklı da olabilir o da başıma geldi testini bı atabilir misinMerhaba kizlar adetime 3 gun var awox erken gebelik testi yaptim 5.6 dakika icinde silik cizgi cikti awox erken gebelik kulananlar varmi gebelik olmadanda cizgi olurmu bu testlerde
Resimde dusmeyecek kadar silik canim kaset test yaptim cikmadi ama erken gebelik testinde oyle silik ciktigi icin kafam karisti asiri bel ve kasik agrimda varBazen yalancı pozitif çıkarabiliyo benimde başıma geldi ama gebelikten kaynaklı da olabilir o da başıma geldi testini bı atabilir misin
Evet oluyo maalesef canım, benim de başıma geldi çok büyük hayal kırıklığı canım benim en iyisi adetin geçmesini bekleyip normal kaset test yapmakMerhaba kizlar adetime 3 gun var awox erken gebelik testi yaptim 5.6 dakika icinde silik cizgi cikti awox erken gebelik kulananlar varmi gebelik olmadanda cizgi olurmu bu testlerde
Canm awox bnde hiç yalancı çizgi çıkarmadıMerhaba kizlar adetime 3 gun var awox erken gebelik testi yaptim 5.6 dakika icinde silik cizgi cikti awox erken gebelik kulananlar varmi gebelik olmadanda cizgi olurmu bu testlerde
Aynen bende kaset testde yaptim negatif cikti bu yuzden dedim en iyisi adet gecikmesini bekliyiyim tekrar yaparimEvet oluyo maalesef canım, benim de başıma geldi çok büyük hayal kırıklığı canım benim en iyisi adetin geçmesini bekleyip normal kaset test yapmak
Bakalim cnm insallah benide yaniltmaz adetin gecmesini bekleyecegimCanm awox bnde hiç yalancı çizgi çıkarmadı
Resimde dusmez o kadar silikTestin fotosunu atar mısın
Öyle yap bir de erken testte silik çıkıyorsa kaset testte hiç çıkmıyo kaset testler adet gecikmesiyle daha net sonuç veriyorAynen bende kaset testde yaptim negatif cikti bu yuzden dedim en iyisi adet gecikmesini bekliyiyim tekrar yaparim
Ben kullandim canim gebelik yoksa kuruma çizgisi silik falan cikarmiyorMerhaba kizlar adetime 3 gun var awox erken gebelik testi yaptim 5.6 dakika icinde silik cizgi cikti awox erken gebelik kulananlar varmi gebelik olmadanda cizgi olurmu bu testlerde
Test bozuk değilse silik çizgi görüyorum benKizlar mrb banada yardımcı olabilirmisiniz pco var bendede adetlerim normalde 32 36 gün arasında değişir.bu ay reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim
Başka bir markayla sabah ilk idrarla yeniden yapacam canim tşk ederim cvbin içinTest bozuk değilse silik çizgi görüyorum ben
Yazarım tabikiHayırlısı olsun yarın da haber ver mutlaka
Çizgi baya belirgin aslında, acilde bi beta baktirsaniz bence emin olursunuzAllah gönlünüze göre versinKizlar mrb banada yardımcı olabilirmisiniz pco var bendede adetlerim normalde 32 36 gün arasında değişir.bu ay reglimden sonraki 42. Gunumdeyim.ama hala adet olmadim.takvime göre 6 gün gecikmiş oluorum.2 gün gecikme olduğunda Dr hem ultrasonla baktı hemde beta negatif geldi.bana progestan verdi regli olmam için.yumurtlamadan sonrakide 22.gunum.progestanda kullansam kullanırken bile olmam gerekirdi diye dusunuorum hiç bu kadar gecikmedim çünkü.bugun test yaptım ilk 10 dk da çıkmadı yarım saat geçince böyle oldu.hamile olma ihtimalim varmi.oncomed diye bir test hızlı gebelik testiymis testtenmi kaynaklı böyle çıkıyor.ilk idrarim degil.baska bir testle mi bakiyim.ama dediğim gbi ilk 10 dk hiç birşey cikmadi.biraz belirgin olanı öğlen saatlerinde yaptım.belirsiz olani aksam yaptim
Çizgi baya belirgin aslında, acilde bi beta baktirsaniz bence emin olursunuzAllah gönlünüze göre versi
Canim yarın sabah başka bı testle bir daha bakiyim diorum çünkü bu test ilk 10 dk da falan çıkmadı yarım saat sonra çıktı.yarinki teste göre gidip kan veriyim.aslinda birde adetimin geciktigi 2 gün sonra gittim negatifti kan testi .20.gun yumurtladim acaba o yüzden çıkmamış olabilitmikiÇizgi baya belirgin aslında, acilde bi beta baktirsaniz bence emin olursunuzAllah gönlünüze göre versin