- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
Zaten başka markanın yumusaticisini kullanma bence. Onlarda mezbaha artıkları kullaniliyor.frosch markanın yumuşatıcı ve bulaşık deterjanını kullanıyorum ve seviyorum çamaşır için olanı denemedim denerim en kısa zamanda :) teşekkür ederim
Zaten başka markanın yumusaticisini kullanma bence. Onlarda mezbaha artıkları kullaniliyor.
Türkiyede her yıl 3-4 milyon hayvan sadece kurban bayramında kesiliyor. Buna vahşet demiyoruz öyle değil mi? Bana kalırsa hiç bir hayvan katledilmesin ama böyle şeytanlı emojiler koyacak kadar sinirlendiyseniz umarım diğer durumlarda da sinirleniyorsunuzdur.
(Yanlış anlaşılmasın vegan değilim, et yerim ailem kurban da keser. Sadece iki durumun benzerliğini kıyasladım)
bulaşık makinesi içinde moms green kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz var mı?Zaten başka markanın yumusaticisini kullanma bence. Onlarda mezbaha artıkları kullaniliyor.
Bende kullanmıyorum çamaşırlara yumuşatıcı. Olduğum yerim suyu yumuşak zaten ihtiyaç olmuyor. Mezbaha atığı derken kesilen hayvanların kullanılmayacak olan ve normalinde çöpe gitmesi gereken kalıntılarından bahsettim.Ben yumusatici hiç kullanmiyorum, sadece sirke kullaniyorum.
Mezbaha artiklari ne oluyor? Merak ettim.
Üzgünüm hiç duymadım. Ama paketlerin arkasında müşteri iletişim bilgileri vardır bir mail atıp öğrenebilirsin.bulaşık makinesi içinde moms green kullanıyorum bu markayla ilgili bilginiz var mı?
Bende kullanmıyorum çamaşırlara yumuşatıcı. Olduğum yerim suyu yumuşak zaten ihtiyaç olmuyor. Mezbaha atığı derken kesilen hayvanların kullanılmayacak olan ve normalinde çöpe gitmesi gereken kalıntılarından bahsettim.
sevgili diana hindistan cevizi yağını cilt nemlendiricisi olarak nasıl kullanıyorsun bu konu hakkında da bilgi verirsen sevinirim çünkü niyeti bozdum hazır indirimdeyken denemek adına 1 kavanoz alacağım.Üzgünüm hiç duymadım. Ama paketlerin arkasında müşteri iletişim bilgileri vardır bir mail atıp öğrenebilirsin.
Normalde yorumlarını beğenirdim ilk defa şaşırttın beniTürkiyede her yıl 3-4 milyon hayvan sadece kurban bayramında kesiliyor. Buna vahşet demiyoruz öyle değil mi? Bana kalırsa hiç bir hayvan katledilmesin ama böyle şeytanlı emojiler koyacak kadar sinirlendiyseniz umarım diğer durumlarda da sinirleniyorsunuzdur.
(Yanlış anlaşılmasın vegan değilim, et yerim ailem kurban da keser. Sadece iki durumun benzerliğini kıyasladım)
Birazda neden oluyor biliyormusun? Hindi katliami bu kadar belli olmuyor. Nasil yil boyu et magazalardan alinirsa, ayni sekilde aliniyor. µ
Ancak kurban kesimi öyle degil. Profesyonel insanlar tarafindan yapilmiyor. Parklar, bahçelerde yapiliyor. Her yil televizyonlar gösteriyor. Her yil hayvanlar kaçiyorlar, kan ve agri içinde. Ve bu tüm ortadoguda böyle. Katliam daha bir belli oluyor. Birçok insan aslinda buna tepki gösteriyor. Hayvan kesimden anlamayan insanlar tarafindan yapilmasi ve bos yere hayvan agrilar içinde ölmüsine.
Ve evet ben et yiyorum fakat ayni sekilde bu toplu katliamlara karsiyim. Iki yüzlümüyüm? Evet. Anlik vicdan rahatlamasi olabilir ancak bu düzen dogru düzen degil bence. Bu tüm et sektörü içinde geçerli. Hayvanlar hormonlu, çogu kötü kosullara öldürülüyor.
Özel kesimhaneler var artık. Şehir içerisinde kesim yasaklandı. İstisnalar oluyor tabiki ama tüm ortadoğu böyle diyemezsiniz.Birazda neden oluyor biliyormusun? Hindi katliami bu kadar belli olmuyor. Nasil yil boyu et magazalardan alinirsa, ayni sekilde aliniyor. µ
Ancak kurban kesimi öyle degil. Profesyonel insanlar tarafindan yapilmiyor. Parklar, bahçelerde yapiliyor. Her yil televizyonlar gösteriyor. Her yil hayvanlar kaçiyorlar, kan ve agri içinde. Ve bu tüm ortadoguda böyle. Katliam daha bir belli oluyor. Birçok insan aslinda buna tepki gösteriyor. Hayvan kesimden anlamayan insanlar tarafindan yapilmasi ve bos yere hayvan agrilar içinde ölmüsine.
Ve evet ben et yiyorum fakat ayni sekilde bu toplu katliamlara karsiyim. Iki yüzlümüyüm? Evet. Anlik vicdan rahatlamasi olabilir ancak bu düzen dogru düzen degil bence. Bu tüm et sektörü içinde geçerli. Hayvanlar hormonlu, çogu kötü kosullara öldürülüyor.
Atlar ve 2 milyon kediAtlar da dahil edilecek diye söylenti varmış. Oradaki insanların ne faydası var ki dünyaya. İnşallah bol yağmur yağar da kurtulurlar insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?