Avustralya Paylasim Alani(Tanisma)

Elida slm tekrar uzun zamandir girmiyodum siteye iletini yeni gordum ben sana kisaca sole anlatim esim buraya sponsor bi firmayla geldi ve 4 yillik sozlesme yapti su an buranin vatandasi deiliz anliycagn mesela biz bi sozlesmeyi fes edersek esimin patronu bizi sikayet ederse direk turkiyeye gonderiyolar ama karsilikli fes oldugu surece bi problem cikmiyo vize sinifi olarak sunu sordum bizim vizemiz working vize calisma vizesi cunku calismak icin geldik buraya temporary yani gecici vize demek esimin burda 3.yili subat ayinda vatandaslik icin sinava gircek senin haklarina gelince buranin vatandasi olmadigin surece pek bi hakka sahip olmuyosun devlet sana ucretsiz yabanci dil egitimi veriyo ama o da haftada 2 gun ve gercekteb yetersiz tavsiye etmiyorum hastaneler ucretli herkes ucretsiz saniyo arti anladigm kadariyla sizde working vizeyle gelceksiniz nisanilik vizeside o sinifa giriyo peki is falan ayarladinizmi napcaksiniz burdayerimsenibenCADIARZU

elida sunuda solim turkiyedeysen eger gelme derim cunku insanin kendi vatani gibi olmuyo gercekten hayat zorr yasam rahat oldugu kadar da pahali burda yasamadan anlamiyosun yurt disi herkese cazip gelio ama benim hosuma gitmiyo acikcasi :çok üzgünüm:

Nişanlım oranın vatandaşı.Orada yaşıyor mecburen oraya gelmek zorundayım.
benim sponsorluğumu çalıştığı iş yeri yapacak ama gitme amacım evlilik olmuş olacak.

nisanlinin buranin vatandasi oldugunu bastan soleseydn nisanlinin butun haklarina sende sahip oluyosun o zaman cnm korkma o zaman hic bi sorun olmaz

selam ben dilek aramıza hoşgeldin süper bir yerdesin eminim benim kayınlarımda sidneyde onlar hayatlarından çok memnunlar kendine iiii bak

Slm arkadaşlar.. Bende yeni üyeyim, tesadüfen bu siteye rastaladım. Melbourne psikolog olman çok güzel, erkeklere göre bayanlar daha çok yıpranıyor bu hayatta, o yüzden bir psikologla konuşmaya öyle ihtiyaçları varki.. Şu an benim ihtiyacım olduğu gibi...

Nişanlım oranın vatandaşı.Orada yaşıyor mecburen oraya gelmek zorundayım.
benim sponsorluğumu çalıştığı iş yeri yapacak ama gitme amacım evlilik olmuş olacak.

slm canim. sana kisaca soyle bilgi verebilirim. bende kisa bi sure once nisanli vizesi ile geldim au ya. nisanlinin sana gonderdigi belgelerle ankara au konsoloslugundan randevu alip basvuruyu sen yapacaksin. basvuru icin gittigin gun orada ki yetkili evliliginizin formalite mi yoksa gercek mi oldugunu anlamak icin seninle ozel olarak konusacak. nasil nerde tanistiniz vs. evliliginizin gercek olduguna inanirsa ve evraklarinizda eksiklik yoksa tahminen 5-6 ay icerisinde nisanli vizeni alirsin. bu vizenin gecerli olmasi icin nisanlinla turkiye de degil au ya geldikten sonra 9 ay icerisinde resmi nikah yapmak ve bunu konsolosluga bildirmek zorundasin. eger o sure zarfinda basvuru yapmazsan 9 ay sonra turkiyeye donmek zorunda kalirsin. yasal haklar derken neyi kastettin bilmiyorum ama burada oncelik cocuklarin ikinci olarak kadinlar geliyor. yani kadin haklari burada mukemmel diyebilirim. sormak istedigin seyler olursa yine yaz. elimden geleni yaparim.

Hi Aussies,

siz avustralyadan ozlem çekiyorsunuz bende avustralyayı ozluyorum 15 yıl oldu Turkiyeye yerleşeli ve bir daha da gidemedim. Melbourneda oturan arkadaşlar benim yerime şoyle kocaman bir nefes alın...

avusturalyada yaşayan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
23 nisan için avusturalyalı çocuklarımız olacak.yöresel kıyafetlerinizden örnek yada nette bulabileceğimiz bir yer varmı.başım döndü aramaktan.
benim oğlumda anzak askeri olacak.
anzak askerini taşıyan türk askeri heykeli canlandırmamız.ve sevgi barış hoşgörü ile türk ve anzak çocuklar..etrafta.allah aşkına acvil yardım...

slm arkadaslar ben sultan melbourne'den. bu siteye kisa bir zamandir uyeyim, ama hic bu kadar Avustralya'lilarin olabilecegini dusunmemistim.

merhaba avustralya ya da yeni zelandaya gelmeyi düşünüyorum. yardımcı olabilicekler mesaj atabilirse çok sevinirim. detayları konuşuruz

merhabalar,ben daha yeni buldum bu siteyi,4 senedir sydneyde yasiyorum,3 yasinda bir kizim var,sydneyde fazla bi arkadas edinebilecegim cevrem yok,sydneyde yasayip da arkadas edinmek isteyenlerle tanismayi cok isterim...tesekkurler

ben oralarda yaşamak istiyorum ve oralardan arkadaş edinmek istiyorum. yardımcı olursanız ve benimle iletişime geçerseniz gerçekten çok ama çok sevinirim

merhaba bende yeni kayıt oldum .ne güzelmiş bu site. bende sizin gibi avutralya hasreti çekenlerdenim 20 yıl önce geldim ve melburne ü çok özledim siz hangi semtdeydiniz..biz broadmedows daydık.

Benimde eski erkek arkadaşım orda ama

Bana hep marketlerin erken kapandığını söylerdi akşam 5-6 gibi
Tedavi ücreti pahalı derdi
Gece çıkmanın zor olduğunu çıksanda sağ salim dönemezsin gibi

Bunlar ne kadar doğru

Selam kizlar yeni katildim araniza... ben biraz kendimi tanitmak istiyorum, 25 yasindayim dogma buyume Sydney Avustralyaliyim anne baba turk tabikide iste yillar once yerlesmisler oraya, 4 yildir istanbulda yasiyorum (tatile geldigimde esimle tanistim) ve artik burdayim... her sayfayi okuyamadim ama okudugum kadariyla daha cok Turkiyeden Avustralyaya yerlesenler var, benim gibi ordan buraya gelenler varmi? Hasret giderelim biraz :))

benim manevi ve çok değer verdiğim aradaşıma yardımcı olacak arkadaş arıyorum.....yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum....

Selam kizlar yeni katildim araniza... ben biraz kendimi tanitmak istiyorum, 25 yasindayim dogma buyume Sydney Avustralyaliyim anne baba turk tabikide iste yillar once yerlesmisler oraya, 4 yildir istanbulda yasiyorum (tatile geldigimde esimle tanistim) ve artik burdayim... her sayfayi okuyamadim ama okudugum kadariyla daha cok Turkiyeden Avustralyaya yerlesenler var, benim gibi ordan buraya gelenler varmi? Hasret giderelim biraz :))

Selam canım, ben de 6 ay oldu Sidney'den döneli, Bursa'ya yerleştim. Adapte olmak biraz zaman alıyor. Alışkanlıklardan kolay vaz geçilemiyor. Gerçi burayı çok seviyorum ama Sidney'i de özlemeye başladım yeni yeni. 2 memleketli olmak kolay değil. Arkadaşlarımı çok özlüyorum, oradaki yemek alışkanlıklarımı özlüyorum. Sakinliğini de valla özlemeye başladım. Lakin buradaki sosyal yaşam çok daha renkli ve hızlı olduğundan burayı tercih ediyorum. Ailemin bir kısmı orada büyük çoğunluğu burada. İnternetten onlarla iletişim halindeyiz, iyi ki teknoloji ilerledi. Eskiden sadece mektuplaşırdık ve şimdi birçok imkan var. Sevgiler selamlar... :KK3:

X