- 15 Temmuz 2016
- 7.834
- 13.043
Konu da yorumlarını gördüm gibiBen hepsini biliyorum ama anlatmam, merak eden okusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu da yorumlarını gördüm gibiBen hepsini biliyorum ama anlatmam, merak eden okusun
Başlangıçta biz sohbet ediyorduk zaten, milletin konularını sabote etmeyelim diye topic açtırdık bir kaç kişi. Sonra cinsellik forumuna taşındı, başa tutturulan gönderiye döndü. Çok keyifliydi ya, pandemi, herkes evde kısılıp kalmış ben bebelerinin hastalıklarında bile yanındaydım diyebilirim. (Sanal alemde) tatlı insandı, sohbetini dostluğunu çok özledim. Hemen hemen 1 yıldır görüşmüyoruz.Konu da yorumlarını gördüm gibi
O kadarını (başını sonunu) bilmem, boşanma avulatıyla sevgili oldugunu biliyorum, konu da bu değil miO, avukatıyla flört etmeye başladığında boşanma çoktan gerçekleşmişti.
Bebelerin hastalıklarına kadar okumadım.Başlangıçta biz sohbet ediyorduk zaten, milletin konularını sabote etmeyelim diye topic açtırdık bir kaç kişi. Sonra cinsellik forumuna taşındı, başa tutturulan gönderiye döndü. Çok keyifliydi ya, pandemi, herkes evde kısılıp kalmış ben bebelerinin hastalıklarında bile yanındaydım diyebilirim. (Sanal alemde) tatlı insandı, sohbetini dostluğunu çok özledim. Hemen hemen 1 yıldır görüşmüyoruz.
Bir boşan da.Boşanma aşamasındayım avukatimla farklı bı çekim var aramızda duygusal bişey değil farkındayım ama oda belli ediyo ilgisini davayla ilgili bı sıkıntı yasarmiyim yada biseyler yaşarsak davayla ilgilenmez ve beni davayla ilgili zorda koyarmi
Çekişmeli ve uzun sürecekBir boşan da.
Yanlış hatırlamıyorsam evlilik süreci sonlanana kadar biriyle birlikte olduğunu ispatlarsa dava dosyasına ekleyebilir.Çekişmeli ve uzun sürecek
Burada konu boşanmanın gerçekleşip gerçekleşmemesi üzerine döndü o yüzden yazdım.O kadarını (başını sonunu) bilmem, boşanma avulatıyla sevgili oldugunu biliyorum, konu da bu değil mi
Bu kadar sağlıksız kafaların varlığı da ürkütücü. İnsan neden bir başkasının özel alanını bu kadar kurcalar ki, o konunun sahibi de iş çığrından çıkmaya başlayınca kapattırdı konuyu. Biz çocukkarını falan orada konuşmadık zaten. Avukatla görüşmelerini de hep çocuklar babalarındayken yapıyordu. Çocukkarından zaman çalıp görüşmemek için çaba sarfediyordu sürekli.Bebelerin hastalıklarına kadar okumadım.
1-20 ye 300-303 ve son bi kac sayfayı okudum.
Konu sahibindeki cesarete hayran kalmamak elde değil, burda gerçek anlamda kötü kalpli insanlar var yukarı da yazdım.
Kadını bulup instagramda birde yorum yazmışlardı olay o kadar büyütmüştü ki…
Yeminle o konudan sonra iyi ki buradaki nike ve diğer sosyal ağlardaki nikelerim aynı değil dedim.
O konuyu unutamıyorum.
Sildiler galiba konuyu…
Düşünsene x’de burdan biri buluyor bu varya bu kk’da şöyle biri böyle biri diye
Maalesef…Bu kadar sağlıksız kafaların varlığı da ürkütücü. İnsan neden bir başkasının özel alanını bu kadar kurcalar ki, o konunun sahibi de iş çığrından çıkmaya başlayınca kapattırdı konuyu. Biz çocukkarını falan orada konuşmadık zaten. Avukatla görüşmelerini de hep çocuklar babalarındayken yapıyordu. Çocukkarından zaman çalıp görüşmemek için çaba sarfediyordu sürekli.