Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyide bosaniyorum şuan yaaaAvukatiniz olduğu için değil ama evli olduğunuz için etik değil . Bisiler yasarsaniz da bence elini sizi boşamak için daha hızlı tutabilir
Evli oldugunuz için sıkıntı benceBoşanma aşamasındayım avukatimla farklı bı çekim var aramızda duygusal bişey değil farkındayım ama oda belli ediyo ilgisini davayla ilgili bı sıkıntı yasarmiyim yada biseyler yaşarsak davayla ilgilenmez ve beni davayla ilgili zorda koyarmi
Linkini atabilir misin üyeninBen bilmem. Birda ismi dudişli mudişli bi üye vardi. Bosanma avukatiyla çatır çatır sevişiyodu hatta topigi vardi bulusmqlarini fantezilerini anlattigi
İsmini hatırlamıyorum ki topiğin adı xxx dudiş günlüğü idi. X yazdigim yerde uyenin adi yaziyorduLinkini atabilir misin üyenin
Kim o ismi varmi üyenin?Millet ne aksiyonlar yaşıyor beBen bilmem. Birda ismi dudişli mudişli bi üye vardi. Bosanma avukatiyla çatır çatır sevişiyodu hatta topigi vardi bulusmqlarini fantezilerini anlattigi
Hesabini pasiflestirdi. Mevcut ismi şuan osirius mu ne arma motoruna yazarsqn biseyler bulabilirsinKim o ismi varmi üyenin?Millet ne aksiyonlar yaşıyor be
Ben bilmem. Birda ismi dudişli mudişli bi üye vardi. Bosanma avukatiyla çatır çatır sevişiyodu hatta topigi vardi bulusmqlarini fantezilerini anla
TamamHesabini pasiflestirdi. Mevcut ismi şuan osirius mu ne arma motoruna yazarsqn biseyler bulabilirsin
Bizim bir tanıdık boşanma davası esnasında adliyeye gide gele bir savcı ile tanışıp boşanmanın ardından 6 ay içinde o savcı ile evlenmişti . Hatun zaten baya açık gozluydu.iş işte koca kocada bulunur demişler .Çivi çiviyi söker derler adam size aşık olsa işlemleri de hızlandırsa sonra da bir aşk yaşasınız amma güzel olur he hem acınızı unutursunuz hem de yeni bir hayata merhaba dersiniz olur mu olur
Merakımdan baktım o üye ye 20. Sayfadan sonra bıraktım.Hesabini pasiflestirdi. Mevcut ismi şuan osirius mu ne arma motoruna yazarsqn biseyler bulabilirsin
500 sayfa mı? Kanuni, Hürrem aşkı o kadar sürmez ya el insaf. Kırgızlara meydan okuyup yeni bir destan yazmış Millet 500 sayfalık aşk yaşıyor vay vayMerakımdan baktım o üye ye 20. Sayfadan sonra bıraktım.
500 kusur sayfa.
Konuyu bilen yazsa ne güzel olur, neler oldu aralarında, ayrıldılar mı, evlendiler mi acaba.
dudis de ne avukatin biyerlerimiymişBen bilmem. Birda ismi dudişli mudişli bi üye vardi. Bosanma avukatiyla çatır çatır sevişiyodu hatta topigi vardi bulusmqlarini fantezilerini anlattigi