Adam kaçırırken sizi düşünmemiş şimdi siz niye onu düşünüyorsunuzBir avukat bana yardımcı olabilir mi eşim 1 ay kapalı 2 sene açık cezası var şuan kapalı da yatıyor ne kadar yatarı vardır suçu sadece kişiyi hürriyetinden yoksun koyma karşı taraf şikayeti de geri çekti ortada kaldım hiçbirşey yapamıyorım çocugum çok küçük yardımcım da yok bilen bir kişi yardım ederse sevinirim
1 ay kapalı 2 yıl açık tarih 03.30.21Avukat değilim ama yardımcı olabilirim. Toplam kaç sene ceza aldı? Suç tarihi ne zaman?
Toplam ceza böyle olmaz. Mahkeme kararda 1 ay kapalı 2 yıl açık diye ceza vermez yani. Kararda yazan ceza ne kadar. Kapalıda kaldığına göre 3 yıldan fazla olması lazım1 ay kapalı 2 yıl açık tarih 03.30.21
Toplamı 5 yıl 4 ayToplam ceza böyle olmaz. Mahkeme kararda 1 ay kapalı 2 yıl açık diye ceza vermez yani. Kararda yazan ceza ne kadar. Kapalıda kaldığına göre 3 yıldan fazla olması lazım
E o zaman ortalama olarak size söylenen en az 1 ay kapalı, 2 sene açık cezaevinde kalır bilgisi doğru. Yapabileceğiniz bişey yok. Geçmiş olsunToplamı 5 yıl 4 ay
Ben hemen inandım iftira attığınaSuçlu yakınlarının anlattıklarına ben de inanmıyorum. Kişisel algılamayın genelde yakınlarına bile yalan söylüyolar, sadece dediğiniz suç da adam kaçırma bu aradaböyle forumlarda tek tük cümlelerle yanıt bulacak konu değil bu. Gidip bir avukatla dosyanın tamamını adam akıllı görüşmeniz lazım. Suçluysa çıkamasın içerden inşallah kusura bakmayın
Her gün hükümlü görüyorum. Hepsi de iftira diyorBen hemen inandım iftira attığına
egecel hanım siz misinizHer gün hükümlü görüyorum. Hepsi de iftira diyor
Yok hayır değilim.egecel hanım siz misiniz
daha da çok merak ettim sizi şuvanYok hayır değilim.
Niye merak ettiğinizi anlayamadım. Dümdüz memurumdaha da çok merak ettim sizi şuvan
hukukçu değilim ama biliyorum diye konu sahibine bir hukukçu gibi sorular sordunuz orada bir şok geçirmiştim ilkNiye merak ettiğinizi anlayamadım. Dümdüz memurum
İçerden birisi misiniz? Koğuş ağası gibi mi ?Avukat değilim ama yardımcı olabilirim. Toplam kaç sene ceza aldı? Suç tarihi ne zaman?
Adliyede çalışıyorum. Çalıştığım birim gereği de cezaevindeki hükümlülerin dosyaları ile uğraşıyoruzhukukçu değilim ama biliyorum diye konu sahibine bir hukukçu gibi sorular sordunuz orada bir şok geçirmiştim ilk
İçerden birisi misiniz? Koğuş ağası gibi mi ?
Koğuş ağası daha çok yardımcı olurdu sankiAllah iyiliğinizi versin. Adliyede çalışıyorum sadece.