avukat ve polis arkadaşlar yardım lütfen.

me_lisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
20
3
40
merhabalar;
kafamı kurcalayan bir sorunum var. bir iki yıl önce eski erkek arkadaşımla otelde konaklamamız oldu. aramızda bir şey geçmedi fakat şuan başkasıyla evlilik aşamasındayım ve yakın arkadaşı polis.
benim T.C. numaram ile otel kayıtlarını görebilirlermi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkür ederim.

kayıt bulmak isteyen heryerden bulur da neden arama ihtiyacı hissetsin ki ?

iki yıl olmuş belki silinmiştir kayıtlardan yoksa direk emniyete bildiriliyor otelimizde şu kişiler kalmaktadır diye umarım çıkmaz ortaya ama çıkarsa aramızda bişey geçmedi demeyin bari dik durun daha fazla dikkat çekmeyin

eski arkadaşlıklarım hakkında şüpheci davranıyor zaman zaman.
bende otel hakkında birşey anlatmamıştım. bu ada kafamı kurcalamaya başladı
anlatmak için de geç kaldım sanırım

kaç bin tane otel var. tek bir sistem üzerinden otel kayıtları tek tuşla görülemez maalesef.

Boyle bir konu aranizda hic konusulmadiysa neden arastirsin ki?

Reactions: tse
isterlerse evet görebilirler biri vardı devleti mahkemeye vermişti...

eski arkadaşlıklarım hakkında şüpheci davranıyor zaman zaman.
bende otel hakkında birşey anlatmamıştım. bu ada kafamı kurcalamaya başladı
anlatmak için de geç kaldım sanırım

Niye geç kaldığını düşünüyorsun ki diken üstünde olmaktansa anlat kurtul gerçek seni tanısın bilsin karşı tarafın hakkı bu böyle huzursuz da olmazsın ayrıca neden şüpheci davranıyor bunun için sebepleri mi var güven sorunu gibi?

evli olmayan çifti bir odaya alan oteli merak ettim..gerçi artık herkes girebiliyor değil mi..sizin tc nizi bir suça karışmış mı yaşadığı yerde nasıldır diye soruşturmak amacıyla almışlardır..otel kayıtlarıyla ilgilenmezler sanmıyorum.sorarlarsa da toplu gidilmişti kaydı öyle açmışlar o zaman der geçersin.

haklısınız ilk fırsatta anlatmalıyım.

Çoğu otel alıyor sıkıntı yok bu konuda belki çok lüks yerler almaz evet tc alınması aranıyorlar mı açılan bi dava var mı vs diye alınıyor bir de artık net üzerinden otel ayarlayıp ödeme yapıyorsun ya sormuyor kimse evlimisiniz diye marmariste de olymposta da sormamıştı kimse bana erkek arkadaşımla

antalyada artık çoğu otelde evlilik cuzdanı sorulmuyor.
yorumunuz için teşekkür ederim.

haklısınız ilk fırsatta anlatmalıyım.

Yani hem karşındakini de görmüş olursun anlat gitsin her gün aman duydu aman öğrendi demekten iyidir ama sakın anlatırken yalan söyleme bişey geçmedi dersen daha çok şüphe çeker daha çok sorgular bi de ezik büzük durma sonuçta onu geçmişin ilgilendirmiyor

ne anlatacaksınız ya ortaya çıkarsa da ki çıkma şansı yok. ayrılırsın olur biter. Yoksa ömür boyu yüzüne vurur..Bu konuda dürüstlüğe gerek yok

evet dediğiniz gibi yapacağım. şimdiye kadar geçmişimi sorgulamadı fakat ben kendimi huzursuz hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…