- 4 Mart 2015
- 401
- 439
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sorgulama için izin gerekiyor ya da özel durum gerekiyor diye biliyorum ? Suç bu ama..Ben avukatım nişanlım polis.. Emniyetten sorgulama yapınca çıkar canımcım üzgünüm.
Peki sorgulama için izin gerekiyor ya da özel durum gerekiyor diye biliyorum ? Suç bu ama..
Anladım teşekkürler işin ehlini bilenler ögrenirler ama uzun iş tabiBazı özel durumlar olabiliyor. Mahkeme kararı veya müzekkeresi olmadanöğrenilmesi suçtur tabi ama asıl kişi bunu öğırenirse şikayet ederse işlem görür. Özel hayatın gizliliği esastır tabi esasında. Ancak polis teşkilatı biraz farklı isterse öğrenirler....
merhabalar;
kafamı kurcalayan bir sorunum var. bir iki yıl önce eski erkek arkadaşımla otelde konaklamamız oldu. aramızda bir şey geçmedi fakat şuan başkasıyla evlilik aşamasındayım ve yakın arkadaşı polis.
benim T.C. numaram ile otel kayıtlarını görebilirlermi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
kaç bin tane otel var. tek bir sistem üzerinden otel kayıtları tek tuşla görülemez maalesef.
Kesin bilgi mi? Nereden biliyorsunuz lutfen soyler misiniz cok onemli de benim icin.Hayır bulamaz! Kesinlikle bulamaz