avukat ve polis arkadaşlar yardım lütfen.

Bulamazlar ya b kere otel kurallarına aykırı .Çok özel durum olmadığı taktirde kişisel bilgiler ortaya dökülemez .Gizli saklı olsa bile bu bir suç ve kimse o riske girmez .rahat olun her isteyen öyle otel kayıtlarına ulaşamaz okkalı olacak polisin rütbesi yetmez onlarda sicil yerse toparlayamaz kendini rahat olun :)

Peki sorgulama için izin gerekiyor ya da özel durum gerekiyor diye biliyorum ? Suç bu ama..

Bazı özel durumlar olabiliyor. Mahkeme kararı veya müzekkeresi olmadanöğrenilmesi suçtur tabi ama asıl kişi bunu öğırenirse şikayet ederse işlem görür. Özel hayatın gizliliği esastır tabi esasında. Ancak polis teşkilatı biraz farklı isterse öğrenirler....

Bazı özel durumlar olabiliyor. Mahkeme kararı veya müzekkeresi olmadanöğrenilmesi suçtur tabi ama asıl kişi bunu öğırenirse şikayet ederse işlem görür. Özel hayatın gizliliği esastır tabi esasında. Ancak polis teşkilatı biraz farklı isterse öğrenirler....
Anladım teşekkürler işin ehlini bilenler ögrenirler ama uzun iş tabi

uyuyan yılanı uyandırmak neden ?gecmısın de ne yasadın ?herkesın bı gecmısı var neden desıp duruyosun gelecege bak...

Otel arestırma yok geleneklerimizde önce kız ve ailesi için bi kamuoyu yoklaması çekilir.. sonraa nabza göre serbet verilirr dert etme yani. Evleniosa güveniodur

merhabalar;
kafamı kurcalayan bir sorunum var. bir iki yıl önce eski erkek arkadaşımla otelde konaklamamız oldu. aramızda bir şey geçmedi fakat şuan başkasıyla evlilik aşamasındayım ve yakın arkadaşı polis.
benim T.C. numaram ile otel kayıtlarını görebilirlermi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
şimdiden teşekkür ederim.

Tabiki görebilir.Babam polis,annem otel müdürü.Ordan konuya baya hakimim.Otele giriş yapan herkesin kimlik bilgileri emniyetin sistemine düşüyor.Eskiden tutulan giriş kayıdı defterleri emniyete bırakılırmış.Artık sistematik olarak düşüyor.Teknoloji çağı.Yani çok kolay bulunabilir.
Ama bişey eklemek istiyorum,bence kimseninde aklına gelmez dur bakıyım bu hangi otellere gitmiş gitmişmi kimle gitmiş diye sorgulamak.Manyak olmak lazım diceeeem,manyağın bile aklına gelmez ayol.Kim neden otel kayıtlarına baksınki acaba geçmişte varmı bi otelde kaydı diye.Sanmıyorum o yüzden araştırılıcağını.

kaç bin tane otel var. tek bir sistem üzerinden otel kayıtları tek tuşla görülemez maalesef.

Yanılıyorsunuz.TC kimlik numarası ile konaklama bilgileri döküman halinde önüne gelir.Kontrol zamanına kadar kaldığı şehirler oteller kaç gün kaldığı vs.

Oldu ki boyle bir sey olursa yakin arkadasi polisi mahkemeye verin mutlaka.

Bu ne laubalilik, insanlarin ozel hayatlari polislerin onune oyuncak olsn diye otel kayitlari tutulmuyor, suclularin izleri ortaya ciksin diye tutuluyor.

Gerci bu uygulamain bir halta yaradigi yok, tecavuzculer kravat takip ceza indirimi aliyor, suclular yakalansa ne yakalanmasa ne adalet olmadiktan sonra. Bu uygulama km kiminle nerde ne yaptiya hizmet ediyor, kanunlardan cok.

Boyle sacma sapan islere kalkisan , gorevlerini suistimal eden insanlara mutlaka dava acilmali ki bir daha ustlerine vazife olmayan islere kalkismasinlar.

Son düzenleme:
gbt ni mi çıkaracaklar bence takılma oralara kimseyede çaktırma hiç bişeycik olmaz olsa benim kuzenime olurdu yapmadığı kalmadı en sonundada komiserle evlendi :KK70:

erkek arkadaşına neden geçmişini anlatıcaksın ki çok saçma hiç gerek yok ondan önceki yaşadıkların onu ilgilendirmez. kötü birşey yapmışsın gibi ne açıklama yapıcaksın ben geçmişte otelde kaldım böyle mi diceksin çok saçma bu kadar da düşürmeyin kendinizi yaptığının arkasında dur

X