- 17 Eylül 2023
- 21
- 1
- 17
-
- Konu Sahibi hayapleres
Ne için mahkemeye verecek?Acil sormam gereken bir soru var
Velayetim babamda olmasına rağmen annem beni mahkemeye verebilir mi
Şöyle temiz kağidi istiye bilirmi ama benim ve babamın rızası yok
Temyiz olsa gerekTemiz kağıdı nedirne icin mahkemeye vermek istiyor??
Bakirelik testi içinNe için mahkemeye verecek?
Böyle bir mahkeme yok açamaz kimseBakirelik testi için
Temizmiş. Temiz=Bakire. Kafaya bak.Temyiz olsa gerek
Hiç kimse sizden böyle bir şey isteyemez.Bakirelik testi için
Temiz kağıdı deyince adli sicil kaydı diye düşündüm ben deTemizmiş. Temiz=Bakire. Kafaya bak.
Bakirelik testi için
Böyle bir mahkeme yok açamaz kimse
Konu bu zaten annem bakirelik testi yapılmasını sonra da babamdan alınıp yurda verilmeli istiyorBu gözler daha ne görücek acaba. Ne temizi ne bakireliği ne mahkemesi kardeşim. Annen sadece senin reşit olmamandan dolayı istismara uğrayıp uğramadığınla ilgili belli yerlere başvurabilir. Seni götürüpte hakime bu bakire mi değil mi diye soramaz. Ya şu konunun eğrisini doğrusunu anlat adam akıllı ya da saçma sapan konuşma.
Anneniz kendisi niye bakmak istemiyor da yurda gitsin diyor?Konu bu zaten annem bakirelik testi yapılmasını sonra da babamdan alınıp yurda verilmeli istiyor
Kurmuyorum zaten ama savcılağa da gider çünkü benim ile uğraşmayı seviyorOyle bir sey yok kizim, kimse kimsenin ustudne riazsi olmadan medikal islem yapamaz. Ayrica biraz aklini kullan, boyle dava mi olur. hakim bey kizimin bilmem neresini doktora gostermek istiyorum....annen belli ki hata bir insan, engelle iletisim kurma.
İstismara uğradığını mı iddia ediyor annen?Konu bu zaten annem bakirelik testi yapılmasını sonra da babamdan alınıp yurda verilmeli istiyor
Annen bu fikre niye kapıldı? İstismar baban tarafından geldiğini mi düşünüyorda yurda verilmeni istiyor?Konu bu zaten annem bakirelik testi yapılmasını sonra da babamdan alınıp yurda verilmeli istiyor