• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
benim eşim avukat evlendiğimizden beri binlerce kez ben avukat değilim demek zorunda kalan bir avukat eşiyim BEN mi ne iş yapıyorum O nun sekreteriyim
var mı aramızda avukat veya avukat eşi olan...

ben hukuk fakültesinde okuyorum Allah kısmet ederse eşinle meslektaş olucaz inşallah..

ben hukuk fakültesinde okuyorum Allah kısmet ederse eşinle meslektaş olucaz inşallah..

hukuk nasıl bi bölüm bana bilgi verrirmisiniz lütfenn

canım ne demek istedin anlamadım.Tercih mi yapacaksın daha açık sorarsan yardımcı olabilirim

bn lise 3 e geçtim meslek seçme konusunda kararsızım sen daha iyi bilirsin avukat eşi olrak bnı bu meslek hakkında bilgilendirimisin teşekkürler

canım hukuk çok güzel bi bölüm kesinlikle ama sevmen lazım..sevmezsen okuyamazsın..

arkadaşlar benim eşimde avukat isterseniz tanışalım msn adresimi size vereyim tanışalım...
tek bildiğim senin bayan olmadığın.Bütün mesleklere giriyosun .Eşinin o meslekte olduğunu söylüyosun.Bir de msn adresi veriyosun.

BERSU ciddimisin o NİLGÜN denilen şahıs hakkında.. uzun zamandır msn yi açmadım akşam açtım işte o şahsın ismini gördüm kayıt için onay bekliyodu kim olduğunu bilmiyordum KK de bu bölüme de hiç bakmadım şimdi gördüm sinirim bozuldu bu nilgin de kim acaba herhalde eşimin akrabalarından felan dedim uyardığın ii oldu ..Bu gerizakalı forumdan niye atılmıyo ki şu an sinirimden titriyorum ya

arkadaşlar hep avukatlar var ama benim eşim bilgisayar mühendisi

BERSU ciddimisin o NİLGÜN denilen şahıs hakkında.. uzun zamandır msn yi açmadım akşam açtım işte o şahsın ismini gördüm kayıt için onay bekliyodu kim olduğunu bilmiyordum KK de bu bölüme de hiç bakmadım şimdi gördüm sinirim bozuldu bu nilgin de kim acaba herhalde eşimin akrabalarından felan dedim uyardığın ii oldu ..Bu gerizakalı forumdan niye atılmıyo ki şu an sinirimden titriyorum ya

Canım hiç huzursuz olma.Zaten oda hapsi vermişler.Atarlar da.Erkek o besbelli.Dikkat edersen bütün meslek gruplarına girip benim eşim o meslekte diyip mail adresini veriyo ve tanışmak istediğini belirtiyo.Eşi bi avukat,yufkacı,bi mühendis,bi öğretmen,her meslekten olmuş.Bir de bi topiğe girmiş çok alakasız bi şekilde durduk yere Tanrı kadını iyiki yarattı demiş.:Roflol::Roflol::Roflol:Besbelli erkek o.Ama almazlar onu bi daha.Sen de engelle canım.Hiç bi şey yapamaz.Demek adam buralara girip tatmin olmaya çalışıyo kendi çapında.:oklava::oklava:

Devedikeni Merhaba Kusura Bakma Hemen Ilgilenemedim Malum Bayram Felan... Sorunu Eşime Ilettim Firar Suçu Olabileceğini Söyledi, Eğer Izin Sonrasi Günleri Raporla Veya Herhandi Başka Geçerli Bir Sebeple Açiklayamaz Ise Firar Etmiş Sayilabilir. Görev Yerine Dönmemesi De Görevi Ihmal Suçuna Girer Kendini Geçerli Sebeplerle Aklamasi Gerekir Durum Kritik Görünüyor. Sormak Istediğin Bişey Olursa Yardimci Olurum. Sevgi Ile Kal.

..........................................................................................................................................

Merhaba arkadaşlar benimde eşim değil ama erkek arkadaşım avukat. Allah izin verirse evlenicez. Bende avukat eşi olucam inşallah yerimseniben

tek bildiğim senin bayan olmadığın.Bütün mesleklere giriyosun .Eşinin o meslekte olduğunu söylüyosun.Bir de msn adresi veriyosun.
medeni durumu bekar arkadaşın yalnız nasıl eşi v ar anlamadım

merhaba bende avukat eşiyim evde eşimin katipliğini yapıyorum

bende avukat eşiyim benmi ne iş yapıyorum eşimin katibiyim

benim eşimde avukat biz daha yeni evlendik ama icra için şehir dişinna gitmmesi benim için zor oluyo evde yalnız oldum için hiç sevmiyorum bazen avukat olmasaydi diyorum

Back