• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Hatunnn123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
10
5
36
merhaba boşanmakta olduğum kişi benim ve bir tanıdığım için tek dilekçede suç duyurusunda bulunmuş. Tanıdığım kişi ifadeye çağırılmış ama ben aradan iki ay geçmesine rağmen hala çağırılmadım. Dilekçeyle ilgili son durumu nereden nasıl öğrenebilirim? Dilekçeye telefon numaram yazılmış, bana o numaradan ulaşılabilir olmasına rağmen neden çağırılmamış olabilirim? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. :)

Türkiye'de işler yavaş ilerliyor, bekleyin mutlaka arayacaklardır.Arkadaşınız dava numarasından durumu öğrenebilir.Dava numarası yoksa adliyeye gidip alabilirsiniz.Ara ara kontrol edebilirsiniz telefonla.

pardon yanlış anlamışım şikayet edilen sizmişsiniz.Bekleyin mutlaka çağırırlar, araştırma aşamasındadırlar.

Dilekçe verilen adliye benim bulunduğum şehirde değil. Telefonda bilgi verirler mi acaba? Bilginiz var mı?
siz şikayetçi olmuş olsaydınız, dava numarası alıp telefonla kontrol edebilirdiniz bildiğim kadarıyla.Ama şikayet edilen olduğunuz için durum nasıl işler bilmiyorum.Hakkınızda dava açılmadan dava numarası hakkında bilgi sahibi olunuyor mu bilmiyorum.Ama mutlaka sizi ararlar zaten.Bir yıl gibi bir süreç alabiliyor dava açılıp açılmayacağına karar verilmesi.Benim bir şikayetim vardı, dava açılmasına karar verilmesi bir yılı buldu.Gösterdiğim tanıklar altı ay sonrasında arandı filan.

Back