size olayı anlatarak bilgi alırsam cok sevinirim . oncelikle 27 yasımdayım 20 aylık bir oğlum var , çalışıyorum . haklarımı neler yapabilirim onu bilmek istiyorum .
mart sonunda eşimin eve gec gelmesinden telini gec açmasından ilgisiz davranışları derken şüphelendim , ve şirket aracına ses kayıt cıhazı koydum emin olmadan tartışmak istemedim . sadece cumartesi gunu bir gun durdu . o gece uyuduktan sonra aldım ve dınledim dinlediğimde zaten hersey ortaya cıktı . cumartesi günleri ben işe gidiyor sandığım eşim beni bıraktıktan sonra eskiden calıstıgı eczanede calısan bir bayanı evinden alıp birlikte eski işyerine gidiyormuş,ve tabi bayanla konuşmaları askm be son ordayım hazırlanırmısın seklinde ve gun içinde yine araçla bi yerlere gitmişler o aradada esinle ne zaman boşanıyorsun umarım benim yüzümden değildir falan diye konuşmaları geliyor daha cok konuşma var ama müzik sesinden zor duyuluyor , esim o ısyerine geri işe girmek istediğini söylüyor patronları ve orda butun calısanlar hakkında konuşmalar var..ben bu konuşmaları dinledikten sonra esimin telefon hattından online şifresini alarak konuşma dökümlerine baktım ve butun aramaları msjlasmaları görünmekte..içerikleri tabiki yasal yolla alınıyor ,bunu da öğrendikten bir kac gun sonra esime söyledim herseyı , bana ses kayıt cıhazı nasıl koyarsın diyerek başladı ve aldattığını inkar etmeye başladı.. ses kaydında ki diğer konuşmalarla ilgili tehdit etmeye başladı biri duyarsa o konusmları seni öldüürüm aileni oldururum diye ilk baslarda dikkate almadım, eve gelmemeye başladı tartışmadan sonra aradıgındada hep tehdit ediyordu , ve artık gerçekten ettiği için telefonda tartıştık geliyorum ya seni öldürücem ya ailenden birini yada oğlumuzu kacırıcıcam sen en buyuk acıyı yasıycaksın tarzında tehditlerden sonra bes dk snra ordayım görürsün dedi ve bende polisi aradım gerçekten geldi ama memur arkdaslar ondan once gelip onu aldılar akabinde bir haftadır bende kalan arkdasımla birlikte bende ifadeye gittim verdim ifademi orda uzlaşmak istedi pişman olduğunu vs böyle seyler söyledi . ifade vericem dedim ama sikyetcı olmadım , ordan çıktıktan sonra yine aynı sekilde devam etti , eve hiç gelmedi devamlı arayıp tehdit etti o ses kaydını yok et sana güvenmiyorum , ayrılıcam artık senden , bir daha gelmiycem eve seklinde devamlı bu tarz konusmlar küfürler hakaretler son seviyeye kadar terbıyesiz sözler duydum . tehditler devam ettiği için telefonuma görüşmeleri kaydetme programı ındırdım ve ettiği hakaret tehdit vs. bunların hepsini kaydettim kendisinede kaydettiğimi defalarca söyledim seni öldürüp iki yıl yatar çıkarım ne olucak diyip durdu ..ve o günden sonra annesini gönderim kıyafetlrnnin cogunu aldırdı ve bir daha ne aradı ne sordu .. bu donemde 1500 tl cıvarında faturlarımız vardı ödenmeyen iki tane kira vardı geçmişten ödenmeyen ben kredi çekmiştim gecen yıl yine buna benzer bir olay yasatmıstı bir barda calısan kadına asık oldum diyerek evi terk etmişti dört ay sonra donmuştu işini butun parasını kartlarını orda harcamıştı ben o zaman yeni doğum yaptıgm ıcın çalışmıyordum derken son bi sans verip dondurugunde affetmiştim. ama o zor durumdayken benim ailemden 15000 borç almıştı. simdi hepsini bırakıp gitti . evden ayrıldıktan sonrada teleofnunun online sifresi bende olduğu için o bayanla hala görüşmelerini gördüm . ne oğlumu ne beni aylarca aramadı ve hiç bir yardımda bulunmadı .. gecen ay eczaneden kovulmuş serserilikleri yüzünden ..işssiz kaldıktan sonra oğlumu görücem diyerek üç dört kez geldi . gösterdim tabi ki cunku oğlum babası yüzünden sorunlar yasadı onun eve gelmemesi yüzünden cok etkilendi. ama babası gerçekten ilgilenmedi görmeye gelmek bahanesiydi, gecen hafta niyeti cıktı ortaya benden borç istedi tabiki vermedim .. ardında evkur alışveriş merkezine giderek cep teli satın alıcagını söyledi onu satıp para ihtiyacını karşılayacağını söyledi ondan once mağazaya gidip kayıtlı olan adresin benim olduğunu onun artık oturmadığını söyledim butun yetkililere fakat yinede satış yapılıp teslim edilmiş . sözleşmede ev adresi olarak benim adresim yazıyor benimle oturmadığı halde , odemeyecegini söylüyor borcu bana bırakıp kacıcagını zaten bilerek yapıyor ..ne yapacağımı bilemiyorum..benim adresimi verme sildir ordan dediğimde de bir suru olum tehditi aldım oğlumu kaçırma tehditi aldım..ama yine polise sikayet ederim diye eve gelemiyor . bana orası benimde evim diyip duruyor .. ayrıca olayın baslarında polise verdiğimde devlet kamu davası açmayı gerekli görmüş ve dava açıldı on dokuz eylülde mahkememiz var .. ben mahkemede ceza almasını ıstıyorum . tehditten açılmış dava. ve suan benden gizli bir hat kullanıyor turcel hattı numarasını biliyorum bir suru kadınla görüşüyor onlarla para harcıyor , ve ayrı olduğumuz donemde benden yine gizli bir kredi kartı çıkartıyor onun dokumude elimde mevcut .. bunun dışında o doneme bende kalan arkdasım ev sahıbım gecen yıl ve bu yılki olaya sahıt ... ve tabiki benim ailem hepsine maalesef sahid oldu ..
sizden rica ediyorum .. elimden ne gelir ne yapabilirim nasıl bir yol izlemeliyim .. ..