Temerrüt ile fesih yoluna gidebilir.Merhaba, avukat arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
3 yıldır aynı evde oturuyorum. İlk 2 sene kira ödemeleri çok düzenliydi, ayın 5'inde otomatik ödeniyordu.
Son bir yıldır, pandemi dolayısıyla ittire, kaktıra ödüyoruz. Hani ödesek bile 4 ay öncenin kirası ödeniyor, günü yakalayamıyoruz.
Aslında ev sahibi haklı, haksız diyemiyorum. Birkaç defa uyardı bizi, artık düzenli ödeme istiyorum diye, bir aksilik çıkmazsa ben eylül ayında işime geri döneceğim.
Ama kadın "üniversitelerin açılacağı bile garanti değil, siz başka ev bakın" dedi az önce. Başka eve taşınma imkanım da yok.
Sorum şu, eylül ayında sözleşme yeniledik, zamlı şekilde. Kiranın düzensiz ödenmesi ya da geriden geliyor olması çıkarılma nedeni midir?
Vicdanen sormuyorum, o konuda kadın haklı, babasının hayrına oturtacak değil bizi. Kanunen çıkarabilir mi?
Tabi zorla kadının evini işgal etmek de benim yapıma çok ters, ama şuan başka çözüm bulamıyorum.
Avukat arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Amin, saolunBir fikrim yok insallah gönlünüze göre olsun hersey düzelsin artık şu durumlar
Evin sahibi de sizsiniz galiba :)Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Olsaydım çoktan evimden cikartmistim.Evin sahibi de sizsiniz galiba :)
Kirami ödemem ama çıkmam da deseydi hakliydiniz da zaten konu sahibi geç odeyebildigi icin mahcup ve ödemenin yollarini aramaya da çalışıyor.Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Benim babamda alamadı 1 sene kirasını kendi de zor durumda kaldı çokUmarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Çok merak ediyorum bu mesajı yazacak kadar kötü kalpli olacak ne yaşattılar size ? Ben konu sahibini bırakıp şu an size uzuldumUmarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Bu bence hiçbir şeyi değiştirmez sonuç olarak kirasını ödemediği için birilerini mağdur ediyor. Birbirlerine karşılıklı anlayışları varsa zaten ev sahibi kendisine gereken iyiniyeti gösterir. Ancak benim karşılaştığım çoğu olayda borçlu taraflar bu gibi durumları suistimal ediyor.Kirami ödemem ama çıkmam da deseydi hakliydiniz da zaten konu sahibi geç odeyebildigi icin mahcup ve ödemenin yollarini aramaya da çalışıyor.
Ayrıca tasinmak da maliyetli yani kirasını ödeyemeyen nakliyesi depoziti vs nasil ödesin?
Tabii ki karşılıklı anlayis esastir hic ödeme alamasa kimse evinde tutmak istemez.
Kötü kalple ne ilgisi var parasını alamayan ev sahibini haklı bulmak neden kötü kalp olsun?Çok merak ediyorum bu mesajı yazacak kadar kötü kalpli olacak ne yaşattılar size ? Ben konu sahibini bırakıp şu an size uzuldum
Paradır kazanılır
Karaktere zeval vermesin Allah
Ev sahibini kimse haksız bulmadı kiKötü kalple ne ilgisi var parasını alamayan ev sahibini haklı bulmak neden kötü kalp olsun?
Ayrıca basina böyle bir durum insallah ev sahibim beni evden çıkarır da demez herhalde. :)Çok merak ediyorum bu mesajı yazacak kadar kötü kalpli olacak ne yaşattılar size ? Ben konu sahibini bırakıp şu an size uzuldum
Paradır kazanılır
Karaktere zeval vermesin Allah
Kötü kalplilik değil de konu sahibi de isteyerek ödemiyor değil ya, kadıncağızın parası var da ödemiyor değil. Ne kadar mahçup hissediyor konusunu okurken bile hissediliyor.. umarım tez zamanda işi açılır da ev kirasını ödeyebilir..Kötü kalple ne ilgisi var parasını alamayan ev sahibini haklı bulmak neden kötü kalp olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?