Ev sahibini kim haksız bulmuşKötü kalple ne ilgisi var parasını alamayan ev sahibini haklı bulmak neden kötü kalp olsun?
Konu sahibi bile kaç yerde belirtmiş haklı diye
Oh ne güzel yapıyorum dememiş ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev sahibini kim haksız bulmuşKötü kalple ne ilgisi var parasını alamayan ev sahibini haklı bulmak neden kötü kalp olsun?
Pandemiden önce maddi durumu çok iyi olan tanıdıklarım bile şu an ciddi derecede geçim sıkıntısı çekiyor. Düşmez kalkmaz bir Allah. Herkesin başına gelebilir. İki tarafta kendilerince haklı. Bu kadar acımasızca bir yoruma gerek yoktu, konu sahibi ödemeyeceğini söylemiyor sonuçta.Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Suistimal.varsa bilemeyiz tabiiBu bence hiçbir şeyi değiştirmez sonuç olarak kirasını ödemediği için birilerini mağdur ediyor. Birbirlerine karşılıklı anlayışları varsa zaten ev sahibi kendisine gereken iyiniyeti gösterir. Ancak benim karşılaştığım çoğu olayda borçlu taraflar bu gibi durumları suistimal ediyor.
Evet, ben özel bir üniversitenin cafesinin muhasebesini tutuyordum. Üniversiteler açılsın diye bekliyorum.Avukat degilim ama ev sahiplerinden cekmis bir kiraci olarak yazayim, sözleşme tarihi bitiminden en az 15 gün önce (1 ay da olabilir) size evden çıkma ihtarı göndermek zorunda çıkmanız icin.
Ödemenin düzenli olmamasi cikarmak icin yeterli bir sebep ama pandemi sebebiyle kira ödenmemesi googleda gecen sene "mücbir sebep" mi neydi öyle bir gerekce olarak görülüyordu.
Öyle sözlü olarak çıkın demesi yeterli değil ama siz ona ihtar çek demeyin :) benim.ev sahibim de beni tehdit etmisti oğlum girecek der cikartirim diye buyrun cikartin dedim uğraştırma diyerek sucu bana atti ve geri adim.atti sandi ki susup korkacagim ama yemezler :)
Siz de pandemiden dolayi duzenli maaş alamadınız sanirim
Evet eskiden temerrüt ile çıkartabiliyordu ama son bir senedir bu değişmiş, geç ödenmesi önemli değil kira ödendiği taktirde çıkartamıyor ev sahibi.Temerrüt ile fesih yoluna gidebilir.
Zamanında odenmiyorsa
Bu ne kin, bu ne nefret. Kolumuzdan tutup sokağa atsa zevk alacak gibi yazmışsınız.Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Neden susup korkacaktınız ki ,mal adamın malı..Pişman etmeyin insanları yatırım yaptıklarınaAvukat degilim ama ev sahiplerinden cekmis bir kiraci olarak yazayim, sözleşme tarihi bitiminden en az 15 gün önce (1 ay da olabilir) size evden çıkma ihtarı göndermek zorunda çıkmanız icin.
Ödemenin düzenli olmamasi cikarmak icin yeterli bir sebep ama pandemi sebebiyle kira ödenmemesi googleda gecen sene "mücbir sebep" mi neydi öyle bir gerekce olarak görülüyordu.
Öyle sözlü olarak çıkın demesi yeterli değil ama siz ona ihtar çek demeyin :) benim.ev sahibim de beni tehdit etmisti oğlum girecek der cikartirim diye buyrun cikartin dedim uğraştırma diyerek sucu bana atti ve geri adim.atti sandi ki susup korkacagim ama yemezler :)
Siz de pandemiden dolayi duzenli maaş alamadınız sanirim
Ne kötü insanlar var... Allah sizin gibilerin eline düşürmesin. Arkadaşımızın eski konularını biliyorum. O kadar sıkıntıdalar ki eşi "OCAĞIN GAZINI AÇIP HEP BİRLİKTE İNTİHAR MI ETSEK" dedi konu sahibine....Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!
Ev sahibi eşiyle beraber yazılım sektöründe, onların işi kapanmadı.Çok üzüldüm umarım bir an önce işinize dönersiniz. Benim bildiğim sözleşme bitiş tarihine yakın yasal yolla çıkartabilir. Bazı ev sahipleri de kirasıyla geçiniyor. Ya da kendi de kirada oturuyor ve gelen kirayla kendi kirasını ödüyor vs. Ev sahibi de çok zor duruma düşmüş olabilir onu da anlıyorum. Ama kira gelirine muhtaç değilse geç de olsa ödeyen birini anlayıp kiralarini alabileceğini bilmeli ve şu dönemde biraz anlayış göstermeli.
Yok henüz ihtar çekilmedi.Bu arada henüz hiç ihtar çekmediyse sıkıntı olmaz. Eylüle az kaldı. İlk ihtardan sonra düzenli ödeyin ama.
Ya buraya konu açarken yüz defa düşünüyorum bu yüzden. Direk nefret kusuyor bazı insanlar.Ne kötü insanlar var... Allah sizin gibilerin eline düşürmesin. Arkadaşımızın eski konularını biliyorum. O kadar sıkıntıdalar ki eşi "OCAĞIN GAZINI AÇIP HEP BİRLİKTE İNTİHAR MI ETSEK" dedi konu sahibine....
Kolay mı sizce bunu demek ne halde bu insanlar... Size vicdan diliyorum. Konuyu açan arkadaş iyi niyetli...
Takılmayın siz onlara... Nefret kusmak için kullanıyor burda belirli bir gurup siteyi. Konu,şartlar, haklı,haksız umurlarında değil. Tek motivasyonları gerçek hayatta saçamadıkları nefretlerini saçıp rahatlamak.Ya buraya konu açarken yüz defa düşünüyorum bu yüzden. Direk nefret kusuyor bazı insanlar.
Zaten zor bir süreçten geçiyor herkes. Ne gerek var.
Konuda yazılana göre yorum yapıyor herkes. İlk basta düzenli öderken pandemiden dolayı 4 ay geriden geliyormuş. Ödemem demiyor. Bu süreçte herkesin birbirini idare etmesi lazım. Ev sahibi buranın kirasiyla geçinmiyorsa zor durumda kalmamıştır. Allah nasip eder , hayırlı kazanç kapıları açar İnşallah.Umarım gerekeni yaptırıp zorla çıkartır sizi ev sahibi. Herkes de konu sahibine üzülmüş şaka gibi anlamıyorum ben parasını alamayan ev sahibi ne olacak?!