Ewt haklısın şaka kaldıran bieine benziyo en azından burda baya takılırdı hrks sorun yapmazdı bende anlamadım sanırım gerçekten altın konusunda hassasBen ilk kez şaka amaçlı yazdım
O da aşinadır bana filan diye hani ne bileyim
Diğer konularına da yorum yapmışlığım var hiç öyle gülmedim normal yazdım diye biliyodur da alınmaz sanmıştım
Birden pipppliyorum seni dedi şaşırdım
Kahve.lokum. cezerye. Kuru yemiş türleri. Ve baklava.Tarhana.Biber ve domates Salçasi götür.valiz icin söyle düsündüm az esya ne kadar alabilirim bilmem ama 2 valiz alıcam biri bos olucak ic ice koyucam giderken bos valizi gelirkende biraz bagaj faslası ödicez
Türk kahvesi, peynir, sucuk, salça tarzı şeyleri boşu boşuna taşımayın sakın. Onların hepsi zaten Avrupa'daki Türk marketlerinde var.
Kuru baklava veya lokum Avrupa'da iyi kalitede olmadığı için götürülebilir.
Akrabalarınız nereliyse oraya özgü yöresel ürünler (tarhana, baharat, asma yaprağı, yufka, reçel vs.) hoş bir jest olabilir.
Bunların dışında, normal ev ziyaretine ne götürüyorsanız, Türkiye'ye özgü olmak koşuluyla bir ev eşyası götürebilirsiniz.
Ben olsaydım, evinde de kalacağım birine mutlaka hem ev eşyası hem yiyecek götürürdüm.
benim yasadigim yerde asla bulunmuyor bu gibi seyler..
bugun yanayana salca aradim hicbiryerde yok..zaten 1 tane deseniz turk marketi yok..
boregi turkiyede yiyoruz bide getirebildigimiz kadar yufkayla burda idare ediyoruz..
Unda mı yokbenim yasadigim yerde asla bulunmuyor bu gibi seyler..
bugun yanayana salca aradim hicbiryerde yok..zaten 1 tane deseniz turk marketi yok..
boregi turkiyede yiyoruz bide getirebildigimiz kadar yufkayla burda idare ediyoruz..
Sucuk , pastirma , peynir cesitleri (tulum , beyaz , ezine vs ) , acili ezme ,salca , tarhana , manti , sarma , lokum ya da turk tatlisi cesitleri. (Vakumlanarak valize konacak )
El cantasina yiyecek koyma, aliyorlar.
Bol bol aLtin alin .biletlerimizi aldık pasaportlar hazır
simdi gidicegimiz yer fransa belkcika belki ordan almanyadada geceriz tatilimiz uzun cünkü simdi bizim kalıcagımız yerdeki yengemlere hediye almak istiyorum sordum tabi ne istersin diye kibarlıktan bisey istemem dedi
simdi ben turkiyeden ne götürebilirim güzel yorumlarınızı bekliyorum
ayrıca yurt ıcı cok uctum ama yurt dısı ilk defa olucak cantamı nasıl hazırlamaylım kı bagajda sorun cıkmasın zaten 20 kiloymus baga hakkım el bagajı 8 kilo diyor
hani daha önce sorun yasayanlar keske cantamı söyle hazırlasaydım gelirken cok alısveris yapmak istiyorum bunları nasıl saklarım parfum makyaj mazemesi falan bakıcam artık oranın nesi meshursa
bide davetiye yoluyla yurt dısınsa cıkanlar yeni cıkmıs olanlara soruyorum hesabında ille 2500 lira para olmalımı bu turist vizesi icin gecerli diye biliyrum ben ama
almanya dönuste cok sorun cıkarmı hava yollarından dut freden alıs veris yaptıgmda el bagajımda olsa dut freden aldıklarım sorun olurmu parfum krem vs
aklıma gelmeyen ama yurt dısı ucak bagaj sorunlarınız varsa onlarıda yazın kı ben yapmayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?