• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

saol canim, amin. artik sagligimdan baska hicbirsey istemiyorum, durmadan agliyorum.
cok gücsüz biri oldum ama güclüde olmak istemiyorum.

buralar cok durgun hic muabbet etmemisiniz:31:

saglik gibisi varmi tabiki üzer insani yasadiklarin normal canim

ama inaniyorumki en gec 1 ay sonra cok iyiyim diye burda msjlarini okuyacgiz:nazar::nazar:

bizim kizlar yokki tembeller :9: onlar olmayinca bende baska topiclere kaciyorum :9::9:

özlem canım benım toparla kendını
Bak evıne gelmışsın, daha da ıyı olacaksın ınşallah
Ateşın nerden geldığını nasıl anlayamadılar kaç gündür ben ona şaşırıyorum ya
Köln Unı klınık çok ıyı, eğer ımkanın varsa buraya gelmenı önerırım
Ünıversıte hastanelerınde daha ıyı bakılıyor hastalar :26:

Gecmis olsun dilekleriniz icin sqolun kizlar. Hala hastanedeyim atesin nerden geldigini bulmaya.calisiyorlat. Kan degerlerim.cok kotu cok korkuyorum
burda yatarken bin bir turlu sey gelio insanin aklina. Dua edin bnm.icin :-(

bugun ciktim kizlar ama hala iyi degilim. üroloji bölümünden ciktim, pazartesi günü ic hastaliklara yatacagim sanirim yine
atesim o kadar yüksek olmasada hala var ve sebebi arastiriliyor.
hic keyfimde halimde yok. iyice psikolojim bozuldu, her an hastanelik olacakmisim gibi geliyor :14:

cok gecmis olsun canim, kendine dikkat et. gerekirse farkli doktorlara git. Iyi beslen, soguktan korun. habersiz birakma bizi canim

saglik gibisi varmi tabiki üzer insani yasadiklarin normal canim

ama inaniyorumki en gec 1 ay sonra cok iyiyim diye burda msjlarini okuyacgiz:nazar::nazar:

bizim kizlar yokki tembeller :9: onlar olmayinca bende baska topiclere kaciyorum :9::9:

demek kaciyon ha :) kacma artik bende buralardayim? nasil gecti yilbasin canim?

özlem canım benım toparla kendını
Bak evıne gelmışsın, daha da ıyı olacaksın ınşallah
Ateşın nerden geldığını nasıl anlayamadılar kaç gündür ben ona şaşırıyorum ya
Köln Unı klınık çok ıyı, eğer ımkanın varsa buraya gelmenı önerırım
Ünıversıte hastanelerınde daha ıyı bakılıyor hastalar :26:

pazartesi doktorumla konusup einweisung alicam,
ct veya abdomon sono istiyorum, bi haftada beceremediler yapmayi hastanede.
o yüzden atesli atesli ciktim hastaneden. pazar girdigimde leberwerte bide entzündugungwerte yüksekti.
hergün kan aldilar, hergün yüksekmis ama hicbirsey yapmamislar
cuma gelmis bi internist baksa iyi olcak falan diyolar.
salaklar, nerdeydin bi haftadir ben atesler icinde kivranirken.
bende uni klinik köln veya essen düsünmüstüm. uzak biraz aileme ama halledicem bi sekilde

pazartesi doktorumla konusup einweisung alicam,
ct veya abdomon sono istiyorum, bi haftada beceremediler yapmayi hastanede.
o yüzden atesli atesli ciktim hastaneden. pazar girdigimde leberwerte bide entzündugungwerte yüksekti.
hergün kan aldilar, hergün yüksekmis ama hicbirsey yapmamislar
cuma gelmis bi internist baksa iyi olcak falan diyolar.
salaklar, nerdeydin bi haftadir ben atesler icinde kivranirken.
bende uni klinik köln veya essen düsünmüstüm. uzak biraz aileme ama halledicem bi sekilde

ben bızım statıondan bılıyorum
ınternıstısch chırurgısch beraber ama ne olursa olsun atıyorum bı hastaya KBB uzmanı bakması gerekıyor
anında çağrıyoruz gelmek zorundalar
koca hastanede ınternıst yokmuydu sankı :19:
Unı köln tavsıye edıyorum mutlaka bende orda yatmıştım uzun süre, kardeşımde zamanında yattı
ne olduğunu bulmadan asla bırakmıyorlar
Pazartesı türkıyeye gıdıyorum yoksa zıyaretıne gelırdım köln unıye :29::54:

ben bızım statıondan bılıyorum
ınternıstısch chırurgısch beraber ama ne olursa olsun atıyorum bı hastaya KBB uzmanı bakması gerekıyor
anında çağrıyoruz gelmek zorundalar
koca hastanede ınternıst yokmuydu sankı :19:
Unı köln tavsıye edıyorum mutlaka bende orda yatmıştım uzun süre, kardeşımde zamanında yattı
ne olduğunu bulmadan asla bırakmıyorlar
Pazartesı türkıyeye gıdıyorum yoksa zıyaretıne gelırdım köln unıye :29::54:

ya olmaz mi internist. salaklar ilgilenmediler iste. kafalari birtek urologieye calistigindan o kan degerlerin
baska anlama gelebilecegini düsünmediler.
sevdigine kavusuyorsun ne güzel :16: sevindim senin adina.

ya olmaz mi internist. salaklar ilgilenmediler iste. kafalari birtek urologieye calistigindan o kan degerlerin
baska anlama gelebilecegini düsünmediler.
sevdigine kavusuyorsun ne güzel :16: sevindim senin adina.

Şıkayet hakkın var canım bılıyorsun demı, benım apandısıt patladı amelıyat sırasında, ölüyordum az kalsın 5 gün oyaladılar benı bulamadılar ağrıların sebebını
Hastaneyı şıkayet ettım, ondan sonra bı ılgı alaka sorma, tabı olan oldu ama

Eveeeet, kavuşuyorum sonuna, tam bı hafta yokum buralarda, azcık kafamı dınlıcem:1:

Kızlar türkıyeden bı ısteğınız varsa söyleyın :1:

Şıkayet hakkın var canım bılıyorsun demı, benım apandısıt patladı amelıyat sırasında, ölüyordum az kalsın 5 gün oyaladılar benı bulamadılar ağrıların sebebını
Hastaneyı şıkayet ettım, ondan sonra bı ılgı alaka sorma, tabı olan oldu ama

Eveeeet, kavuşuyorum sonuna, tam bı hafta yokum buralarda, azcık kafamı dınlıcem:1:

istek cok ta seni nerden bulacaz sonra :)))

iyi tatiller, tadini cikar

sag saglim git sag saglim dön baska birsey istemeyiz canim :38:

özlem gider bolca :9::9: hayirli yolculuklar giderim ALLAHa emanetsin

Vefali nasilsin nelerdesin canim ? belcikaya evine vardinmi ?

slm kizlarr
2013 hepinize saglik mutluluk getirsin isallahhh
yazdiklarinizi az cok okudum
THIRTYFOUR cnm cok gecmis olsun allah acil sifalar versin
VEFALI tatilden hosgelmissin
umarim herkezcikler iyidir beni soracak olursaniz malesef bende 2013 e ugursuz sekilde basladim hastaliklarla dolu
malesef cocuklarimin hastaliklariyla ugrasiyorum kücük oglum 3 haftadir nedeni bilinmeyen bir hastalikla bogusuyor
4.kez antibiyotik kullanmasina ragmen atesini durduramiyoruz kulagi cigeri kulaklari anlayacaginiz heryeri iltihaplanmis
bugun büyük ihtimalle hastaneye yatacak artik
cogunuzun bidigi gibi kaynanamlar bendeydi ama cocuklarin bulasici hastaliklarindan zorla görümceme yolladim yaslilar sizede bulasmasin diye
artik bakalim isallah iyilestirebilirler artik cok yiprandi yavrum
yine girip yazmaya calisirim sizlere herkes kendine ii baksin saglik cokkkk önemlii:43:

slm kizlarr
umarim herkezcikler iyidir beni soracak olursaniz malesef bende 2013 e ugursuz sekilde basladim hastaliklarla dolu
malesef cocuklarimin hastaliklariyla ugrasiyorum kücük oglum 3 haftadir nedeni bilinmeyen bir hastalikla bogusuyor
4.kez antibiyotik kullanmasina ragmen atesini durduramiyoruz kulagi cigeri kulaklari anlayacaginiz heryeri iltihaplanmis
cogunuzun bidigi gibi kaynanamlar bendeydi ama cocuklarin bulasici hastaliklarindan zorla görümceme yolladim yaslilar sizede bulasmasin diye
yine girip yazmaya calisirim sizlere herkes kendine ii baksin saglik cokkkk önemlii:43:

cok gecmis olsun canim sizede... acil sifalar...

Sağol canımmm :54::54::54:

slm kizlarr

loracım çok geçmış olsun
ne bu herkes hasta :26: ama haberlerde dıyorlardı bulaşıcı grıp salgını var dıye :25:
yavrum mınıcık kıyamam ben ona çok geçmış olsun

slm kizlarr

en korktum sey cocuklarin hastalanmasi ALLAHtan acil sifalar dilerim

tsk ederim canim, evime vardim ama uzun sure arkadaslarimi gormeyince onlarla bulusmaktan nete gelmeye zamanim olmadi pek ama biliyorum bu mazeret degil, bundan sonra her aksam nete girecegim

slm kizlarr

canim, cok ama cok gecmis olsun, acil sifaler bebegine. Rabbimi cocuklarimizi hastaliklardan korusun, sabirli ol, iyi dusun iyi olsun

Back