ona canim demem sorum degilde erkegin ne isi var burda burasi kadin hamami degilmiydievet erkekkiz klavyede sorun yasadim neustarten yapmak zorunda kaldim
nasilsin naptiniz anlatin kizlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona canim demem sorum degilde erkegin ne isi var burda burasi kadin hamami degilmiydievet erkekkiz klavyede sorun yasadim neustarten yapmak zorunda kaldim
nasilsin naptiniz anlatin kizlar ?
ona canim demem sorum degilde erkegin ne isi var burda burasi kadin hamami degilmiydi
kiz,siteyi kuran kazenondan baska irkek yok korkma
![]()
![]()
hmm ozaman tamam :) ne anlama geliyor yazdigi ki anlamadim, nereye tasicakmis topigi?
buarada bu forumda ilk topik demi yurtisindaki üyeler baslikli![]()
zahmet etmeyeydi biz böyle iyiydik![]()
eee anlat rabiam neler yaptin bugun,dun film izledinmi
izledim canim ama istedim filmi hala bulamadim
sabaha karsi uyudum hava kararinca uyandim dengesizlestim iyicebu tatiller bana yaramadi
canim yaptin salatanin ismini ve tarifini sormusdum ?
nerde sordun gormedim ki kacirdim demekki pardon
en üstteki salata,bizim azerbaycanda yapiliyor farkli kesimler farkli isimlendiriyor biz şuba deriz
aslinda cok basit, patates, yumurta, kirmizi pancar, havuc hasliyorsun, bi tabaga sirasi ile rendeleyip diziyorsun ara ara mayonezli schmandli karisimi ve de tuz koyuyorsun, en üst kata kirmizi pancari koyuyorsun o salatanin rengini kirmizi yapiyor, bu sekilde biraka bilirsin ama genelde ben susluyorum eksi nar ile, evde nar yoktu yarin alip koyacagim canim. yaptigim salata degisik olsun diye yaparken tabagin ortasina su bardagi koydum salata bittikten sonra kaldirdim, tadi super oluyor
valla bilmiyorum ki kizlar nerde :26:
2 güngür cene calmaktan yorulmuslardirbugün birakalim dinlesinler yarin hesap sorariz
![]()
yada senin evdeki islerden kaciyorlardir kim bilir
kacirdin sonunda kizlari![]()
sen öyle san
kime gelmesse ben gelirim sana yardima![]()
kızlar napıyonuzz
annem hasta bütün gün onunla uğraştım
yok yorgunum yatcam şımdı sıze bı uğrıyım dedım![]()