• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

$377833_509650779068803_1592318466_n.webp

bugun yaptim bunlari kizlar, biri salata, öbür ikisi pasta :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu kit türkcemle anladim kadariyla anlatiyim :60::60:

bu topicin reklamini vermek istiyor yani yine burdaki topiclere cogalalim diye

benim anladim bu :52:

zahmet etmeyeydi biz böyle iyiydik :D

eee anlat rabiam neler yaptin bugun,dun film izledinmi

zahmet etmeyeydi biz böyle iyiydik :D

eee anlat rabiam neler yaptin bugun,dun film izledinmi

izledim canim ama istedim filmi hala bulamadim :14:

sabaha karsi uyudum hava kararinca uyandim dengesizlestim iyice :52::52: bu tatiller bana yaramadi :60:

canim yaptin salatanin ismini ve tarifini sormusdum ?

izledim canim ama istedim filmi hala bulamadim :14:

sabaha karsi uyudum hava kararinca uyandim dengesizlestim iyice :52::52: bu tatiller bana yaramadi :60:

canim yaptin salatanin ismini ve tarifini sormusdum ?

nerde sordun gormedim ki kacirdim demekki pardon

en üstteki salata,bizim azerbaycanda yapiliyor farkli kesimler farkli isimlendiriyor biz şuba deriz
aslinda cok basit, patates, yumurta, kirmizi pancar, havuc hasliyorsun, bi tabaga sirasi ile rendeleyip diziyorsun ara ara mayonezli schmandli karisimi ve de tuz koyuyorsun, en üst kata kirmizi pancari koyuyorsun o salatanin rengini kirmizi yapiyor, bu sekilde biraka bilirsin ama genelde ben susluyorum eksi nar ile, evde nar yoktu yarin alip koyacagim canim. yaptigim salata degisik olsun diye yaparken tabagin ortasina su bardagi koydum salata bittikten sonra kaldirdim, tadi super oluyor

nerde sordun gormedim ki kacirdim demekki pardon

en üstteki salata,bizim azerbaycanda yapiliyor farkli kesimler farkli isimlendiriyor biz şuba deriz
aslinda cok basit, patates, yumurta, kirmizi pancar, havuc hasliyorsun, bi tabaga sirasi ile rendeleyip diziyorsun ara ara mayonezli schmandli karisimi ve de tuz koyuyorsun, en üst kata kirmizi pancari koyuyorsun o salatanin rengini kirmizi yapiyor, bu sekilde biraka bilirsin ama genelde ben susluyorum eksi nar ile, evde nar yoktu yarin alip koyacagim canim. yaptigim salata degisik olsun diye yaparken tabagin ortasina su bardagi koydum salata bittikten sonra kaldirdim, tadi super oluyor

tarif icin cok tskler canim :38: denicem bakalim neye benzicek :52: sana söylerim :9:

sen öyle san :ssz:

kime gelmesse ben gelirim sana yardima :D

yok yok adim gibi eminim onlardan :52::52: takip eder bulup getiririm buraya :9::9:

kızlar napıyonuzz

annem hasta bütün gün onunla uğraştım
yok yorgunum yatcam şımdı sıze bı uğrıyım dedım :23:

sizi aniyorduk :27:

neyse senin mazaretin varmis öbür kizlar yandi elimden :9::9:

cok gecmis olsun canim umarim kötü birsey yoktur annenin ALLAH acil sifalar versin

Back