• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

yok yok adim gibi eminim onlardan :52::52: takip eder bulup getiririm buraya :9::9:

sizi aniyorduk :27:

neyse senin mazaretin varmis öbür kizlar yandi elimden :9::9:

cok gecmis olsun canim umarim kötü birsey yoktur annenin ALLAH acil sifalar versin

Çok sağol canım, grıp olmuş çok fena..
bak ben geldım mazeretımı bıldırdım bana kızmak yok :1::1::1:

Bende kaçtım kımse kalmamış zaten,
herkese ıyı geceler :54:

ben bütün gün giremedim kusura bakmayin artik duisburgdaydim kitapfuarinda daha dogrusu rheinbergde cok güzel bir organizasyon olmus 4kisi gittik herkesin elinde 3-4posetle geri döndük bende kitaptan cok ceyiz esyasi vardi ya neyse :9:kizlar yarin büyük ihtimal giremem cok yogun olacagim sizlere hepinize simdiden mutlu huzurlu yillar diliyorum :16: yeni yilda yeni dedikodularla görüsürüz artik

$262733_552855864744571_751042515_n.webp

Kızlar

hepınıze şımdıden mutlu seneler
Yenı yılınız sağlıklı mutlu, sevdıklerınızle huzurlu bı şekılde geçer ınşallah
Tabı bırde bol kazançlı :1::1:

Evdeyız bız bu sene, belkı akşama doğru uğrarım yıne
Şımdı yemek telaşı sardı bızı :1:

Hepınze kolay gelsın :1::54::54::54:

Mhb kizlar. Dundn beri hastanedeyim. Yeni yila bi basima hastane odasinda girecegim
ameliyat oldm tekrar. Ufak bi ameliyatti ama.dundn beri agliorm.surekli
neyse hepinize iyi ve mutlu seneler bol eglenceler. Opuyorum hepinizi.

Mhb kizlar. Dundn beri hastanedeyim. Yeni yila bi basima hastane odasinda girecegim

cok gecmis olsun üzüldüm :26: neden tekrar ameliyat oldun ?

neler olmuş böyle ya :26:
Neyın var? Neden amelıyat oldun canım
Umarım ıyısındır şımdı

Çok Çook çok geçmış olsun, üzme kendını :54::54:

gecmis olsun canim bizi merakta birakma

merhaba kizlar, sonunda geldim evime :) kizlar ben yilbasi gecesi fisekleri attiktan sonra suare gece clubune gittim bochumda, tesadufen orda herhangi biriniz varmiydiniz :)

sabbaha kaddar eglendik :24:

gecmis olsun canim bizi merakta birakma

merhaba kizlar, sonunda geldim evime :) kizlar ben yilbasi gecesi fisekleri attiktan sonra suare gece clubune gittim bochumda, tesadufen orda herhangi biriniz varmiydiniz :)

sabbaha kaddar eglendik :24:

ben olamam oralara uzagim :9:

kizlar tastarumda problem var pcnin tastruyla yaziyorum zor oluyor,dün 3defa girmk iserken siteye yanlis sifre verdim :18:

bugün cenemden kurtuldunuz :35::35: yeni tastatur alinca acisini cikaririm :9::9:

bizim kizlara 2013 yaramadi iyice tembel oldular :19::19:

kizlar cikin ortaya tembellr :52::52::52:

özlem durumunu bildir canim merak ediyorum seni

BDV de ekşın var bugün oraya takılmışım :1:

napıyorsunuz kızlar :54:

evet ya, özlem nasıl oldun ıyı haberlerını beklıyoruz :26:

ben tatil modumdan cıkamadım ))) kızlar kusura bakmayın en kısa zamanda kendımı toparlayıp en güzel şekilde geri dönecem )))

Gecmis olsun dilekleriniz icin sqolun kizlar. Hala hastanedeyim atesin nerden geldigini bulmaya.calisiyorlat. Kan degerlerim.cok kotu cok korkuyorum
burda yatarken bin bir turlu sey gelio insanin aklina. Dua edin bnm.icin :-(

Gecmis olsun dilekleriniz icin sqolun kizlar. Hala hastanedeyim atesin nerden geldigini bulmaya.calisiyorlat. Kan degerlerim.cok kotu cok korkuyorum

Kıyamam canım benım çok geçmış olsun tekrar sakın moralını bozma
Herşey düzelıcek emınım, aklına kötü şeyler getırme olur mu :29:
İnşallah en yakın zamanda sapa sağlam eskısınden daha sağlıklı bı şekılde çıkarsın hastaneden :54:

ALLAHtan acil sifalar dilerim canim

aklina kötü seyler getirme 2 defa üst üste ameliyat gecirdin kolaymi

herseyin iyi olcagina inaniyorum Dualarimiz senle

bugun ciktim kizlar ama hala iyi degilim. üroloji bölümünden ciktim, pazartesi günü ic hastaliklara yatacagim sanirim yine
atesim o kadar yüksek olmasada hala var ve sebebi arastiriliyor.
hic keyfimde halimde yok. iyice psikolojim bozuldu, her an hastanelik olacakmisim gibi geliyor :14:

bugun ciktim kizlar ama hala iyi degilim. üroloji bölümünden ciktim, pazartesi günü ic hastaliklara yatacagim sanirim yine
atesim o kadar yüksek olmasada hala var ve sebebi arastiriliyor.
hic keyfimde halimde yok. iyice psikolojim bozuldu, her an hastanelik olacakmisim gibi geliyor :14:

ruh halini anlayabiliyorum canim kolaymi hep hastane ameliyat 2 kere üst üste :5:

hastanede yatmalari bilirim bunaltir insani birde aksam cökünce hic cekilmez ama saglimiz icin mecburuz

INSALLAH en kisa zamanda herseyi atlatir eski sagligina kavursun

ruh halini anlayabiliyorum canim kolaymi hep hastane ameliyat 2 kere üst üste :5:

hastanede yatmalari bilirim bunaltir insani birde aksam cökünce hic cekilmez ama saglimiz icin mecburuz

INSALLAH en kisa zamanda herseyi atlatir eski sagligina kavursun

saol canim, amin. artik sagligimdan baska hicbirsey istemiyorum, durmadan agliyorum.
cok gücsüz biri oldum ama güclüde olmak istemiyorum.

buralar cok durgun hic muabbet etmemisiniz:31:

Back