ececimx sen de 6500 e anlaştın ya bunun içinda masa sandalye süslemesi de mi warmı? yani kişi başı 5tl sanırım masa sandalye süslemesi dimi? yani bunun içindemi 6500 tl? biz kazıklandıkmı şimdi yaaa. sadece kokteyl menü ne kadar dedi 500kişiye?
süsleme felan yok sadece kendi üzerindekiler bence biz kazıklanmış olduk :)
yok cnm sen 500 kişiye 6500e anlaşmışsın, bizimki 350 kişiye 5500. yani snnki daha uyguna gelio aslında.
biz 500 kişi dedik ama bizden 500 kişi gelmez ki onuda belirttik yani siz haziranın kaçı gibi düşünüosunuz
arkadaşlar merhaba,
kadınlar kulubünü sık sık ziyaret ediyordum ama aranıza yeni katıldım ben aralığın son haftası için acil olarak düğün yeri arıyorum sultan sarnıcı ben de beğendim yarın gidip görüşmeyi düşünüyorum inşallah
çok az zamanımız kaldı 24:
anlaşırsak hemen tutarız ama çok farklı fiyatlara anlaşmışsınız???
300 kişi oturmalı 50 veya 100 kişi ayakta kokteyl menü olarak kaça anlaşabilirim ???
Gidip görüşenler fikir verebilirse çok sevinirim kızlar..
Şimdiden teşekkürler
smyraaa anladım çok saol canım, yarın gidip konuşuruz inşallah artık hayırlısı bakalım, peki anlaşma nası oluyo ön sözleşmede ne kadar ödemek gerek, ödeme şekli vs hakkında bilgin var mı canım?
evet görüştük, nişanlım pek beğenmedi duvarlar falan kötü durumda diye... aslında akşam ışıklandırma müzik vs ambiyans güzel olur bence.. sen beğendiysen tutalım diyo ama içime sinmedi diyo off napcamı şaşırdım, bi de oturmalı düzen en fazla 300 kişi, biz 300ü geçeriz kesin diye de tam karar veremedik bi kısmı ayakta kokteyl düzenli olursa da nası olur bilmiyorum çünkü öyle ayakta durmak istemez kimse gibi geliyoo bana, bi de oynamak için olan yer biraz ufak geldi öle işte napcamı bilmiyorum
arkadaşlar şubat ve nisan ayları arasında nişan düşünüyoruz bakırköy,bahçelievler,beşiktaş civarı olabilir yardımlarınızı bekliyoruummm Şimdiden Teşekkür Ederimmm =)):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?