Avrupa Yakasında Nişan Mekanı arıyorummmm =)

ececimx sen de 6500 e anlaştın ya bunun içinda masa sandalye süslemesi de mi warmı? yani kişi başı 5tl sanırım masa sandalye süslemesi dimi? yani bunun içindemi 6500 tl? biz kazıklandıkmı şimdi yaaa. sadece kokteyl menü ne kadar dedi 500kişiye?

süsleme felan yok sadece kendi üzerindekiler bence biz kazıklanmış olduk :)

biz 500 kişi dedik ama bizden 500 kişi gelmez ki onuda belirttik yani siz haziranın kaçı gibi düşünüosunuz

bzm tam net değil ama mayıs sonu haziran başı. tarih netleşmedi henüz. 500kişi gelmese 400kişi gelse bile 6500 uygun eğer masa sandalye süslemesi de dahilse neler dahil? süslermeler nasıl?

arkadaşlar merhaba,
kadınlar kulubünü sık sık ziyaret ediyordum ama aranıza yeni katıldım ben aralığın son haftası için acil olarak düğün yeri arıyorum sultan sarnıcı ben de beğendim yarın gidip görüşmeyi düşünüyorum inşallah
çok az zamanımız kaldı 24:
anlaşırsak hemen tutarız ama çok farklı fiyatlara anlaşmışsınız???
300 kişi oturmalı 50 veya 100 kişi ayakta kokteyl menü olarak kaça anlaşabilirim ???
Gidip görüşenler fikir verebilirse çok sevinirim kızlar..
Şimdiden teşekkürler

alacağın fiyat tamamen seçeceğin menüye bağlı. yemektede kokteyl de de menüye göre 2-3bin tl fark ediyor. kokteyl olarak 6 bin fiyat werdiğide war yemekliyle nerdeyse aynıya denk gelecek şekilde 10bin verdiği de... yani belli olmaz. ama ben anlaşmadım henüz. konuştuk kafamıza yattı ama netleştirmedik. o yüzden gittiğinde dersenki 5500tl fiyat alan war sözleşmelere bakıp yok diyecektir=)

smyraaa anladım çok saol canım, yarın gidip konuşuruz inşallah artık hayırlısı bakalım, peki anlaşma nası oluyo ön sözleşmede ne kadar ödemek gerek, ödeme şekli vs hakkında bilgin var mı canım?

evet görüştük, nişanlım pek beğenmedi duvarlar falan kötü durumda diye... aslında akşam ışıklandırma müzik vs ambiyans güzel olur bence.. sen beğendiysen tutalım diyo ama içime sinmedi diyo off napcamı şaşırdım, bi de oturmalı düzen en fazla 300 kişi, biz 300ü geçeriz kesin diye de tam karar veremedik bi kısmı ayakta kokteyl düzenli olursa da nası olur bilmiyorum çünkü öyle ayakta durmak istemez kimse gibi geliyoo bana, bi de oynamak için olan yer biraz ufak geldi öle işte napcamı bilmiyorum

Evet rutubetten dolayı duvarları biraz kötü ama öyle yapılar boya tutmaz. bi tanıdığın evide yle 150yıllıktı artık duvarların tipi nasılsa ne boya tutuodu ne fayans kalebodur vs vs. Kaldıki burası 1600yıllık. Duvarların o halide bşka yer olsa kötü dururdu ama orda oraya bi hava katıyor, yepyeni yeni boyanmış olsa aynı hava olurmydu düşün?
Ne kadar diye konuştunuz peki 300kişilk kokteyl yada yemeği?

kesin bi rakam sölemedi canım yemekli 11750 dedi yardımcı oluyoruz dedi ama ordan tamamen vazgeçtik başka yerlere bakıyoruz 400 kişilik..
400 kişilik oturma düzenli kokteyl menülü bi yer bulabilsek aslında ii olur yemekli 400 bizi aşcak sanırsam

arkadaşlar şubat ve nisan ayları arasında nişan düşünüyoruz bakırköy,bahçelievler,beşiktaş civarı olabilir yardımlarınızı bekliyoruummm Şimdiden Teşekkür Ederimmm =)):CüvCüv:

Cevizlibağda adile mermerci uygulama otelinin balo salonu fiyat olarak 1.000 dediler sadece mekan ücreti tabii. pasta ve müzik organizasyonunu kendin ayarlıyormuşsun. Bi de yenibosnada güzel masal havuzbaşı diye bi yer var nasıldır nedir tam olarak bilmiyorum

Merhaba bişey öğrenmek istiyorum. Aranızda incirli mado da nişan, kına vs. yapan varmı? memnuniyet ve fiyat hakkında bilgi veren arkadaşlar olursa sevinirim. Gerçi en yakın zamanda gidip görüşeceğiz ama birebir sizlerden görüş alırsam sevinirim. Sevgiler...

bende aynı konudan dolayı dertliyim.
bizde 30nisan da nişanım için bi yer arıyoruz fakat hala kafamıza göre bi yer bulamadık.
250-300 kişilk ve gaziosmanpaşa-bayrampaşa civarlarında bildiğiniz düğün salonu yada cafe varsa bana da yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…