nisanlim gidip görcek iste... cumartesi aksama ayarliyabilirsek orasi olur sanirim...
sen ümit beyle mi görüstün ???
evet bizde ümit beyle görüştük daha önce lemis hanım die biri vardı o işten kovulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisanlim gidip görcek iste... cumartesi aksama ayarliyabilirsek orasi olur sanirim...
sen ümit beyle mi görüstün ???
kızlarrrr ya ben telefonda bilgi aldım sultan sarnıcından bana 8milyar bi fiyat verdi. üstelik 30 ocak dedim kış olmasına rağmen fiyat değişmio dedi siz nasıl 6,5a yada 4e düştünüz? Gidip sıkı pazarlıkmı yaptınız naptınız kaçtan düştü bu fiyatlara? Bir de menüler nasıl yani tamam kokteyl ama neler var? Ayrıca masa sandalye süslemesi müzik fotoğraf ws neler dahil?
sen kokteyl şeklindemi bir düğün yapacağını belirttin ?
ewt cnm kokteyl şeklinde sordum. kokteyle 8 deyince yemeği sormaya cesaret bile edemedim zaten. sizin kaç kişilik ve bu 6500tl e veya 4000tl e neler dahil menü nasıl? yani kokteyl menü, masa sandalye süsleme, fotoğraf video, müzik vs hepsi birlkte tahmini nekdra geliyor?
kokteyl menü içerisinde kanepeler zeytinler havuç salatalık börek tavuk sınırsız içecek artı pasta var kişi sayısı 500 sandalye süslemesi yok bordo sandalye masalarda 5 li şamdan fotoğraf ve düğün bitene kadar video müzileride sen begeniosun nasıl istiosan biz 6500 tl ye anlaştık araya tanıdıkları koyarak inşallah hayırlısıyla bugünleride atlatırız sormak istedgin bişi varsa tekrar cvplarım canım
canim biz pazarlik fln yapmadik tanidikta yoktu arada
Menü Kokteyl: Masalarda serpmeler Cips,Yeşil Zeytin,Kurdit ve Soguk Kanepeler
Gelin ve Damadın inişiyle icecek servisi limitsiz sıcak kanepelerle Tavuk şiş kürdanda ve Sigara börekleri kürdanda servis devam edicek.Paket icinde Kamera çekimi,Dügün Pastası,DJ Performans müzik ve volkan eşliginde şovlu görsel bir paket icinde.
paket fiyati 4000 tl 300 kisilik ama gündüz sarti koydu bize nisanlim haftasonu ümit beyle görüscek orda bi aksam olmasi icin pazarlik yapmaya caliscak cünkü fiyattan gayet memnunuz iyicede adamin tepesine cikmak istemiyoruz:)) dügün salonlar bile 4 milyar gibi bir fiyat istiyor..
yanliz biz fiyat alirken en basta bütcemizi belirledik ümit beyde sagolsun bize yardimci oldu
henüz gitmedim sadece telefonda görüşüp 8milyar gibi bir fiyat almıştım ama oda 400kişilikti. Oturma kapasitesi 300kişilikmiş sanırım, 100kişilikte kokteyl düzeni kurarız demişti ve 8bin fiyat vermişti herşey dahil. Bugün nişanlımı aratayım bakalım başkası gibi denesin ilk defa bilgi alır gibi, ona ne diyecek dedim. Aradı nişanlım ve ona da 6bin dedi bu kez. Sanırım tutturabildiklerine:) pazar günü gidip yüz yüze görüşcem 300kişi oturma düzeni 150 200kişi kokteyl düzeni yapsak en çok 5milyar diye ben de sınırlayacağım bütçemi.
ececimx ve denizkızı sizin düğün tarihleri ne zaman? ececimx senin ki de hafta sonu gündüzmü? yoksa akşam olduğu için mi fiyat farkı war? Bir de o mekan tarihi olduğu için oraya oynamak fln yakışmaz bence. Nasıl yapacaksınız organizasyonu? nikah dans kokteyl düzeni fln derken ne ile dolduracaksınız zamanı?
canim benim biz 03.09.2011 düsünüyoruz cumartesi gunune denk geliyor bize verdigi fiyat gündüz icindi ama biz aksam istiyoruz duruma göre o fiyata aksam olmasi icin konuscak nisanlim yada biraz daha ekleyip fiyata aksam olsun cünkü gündüz kesinlikle istemiyorum
zamani nasil doldurcaz bilmiyorum acikcasi pekte düsünmedim ama tarihi oldugu icin oynamamak diye birsey yok bence isteyen oynasin... ayrica dj fln var paketin icinde yani dj olduguna göre oynanabilinirde
ümit beyi görmedim ama simdiye kadar konustuklarimizla bana cok samimi geldi ve herseyi istedigine göre belirtirsen eminim yardimci olucaktir bende sarnicta o paraya dugun yapilcagina kesinlikle inanmazdim basta sormaya bile korktum ama herseyi acik acik belirttikten sonra sagolsun ümit beyde kirmadi bize düsündügümüzden daha uygun bi fiyat verdi tek kötü yani gündüz olmasi iste ama onuda halledebiliriz umarim yarin gidicek iste nisanlim size burdan haber veririm...
Canım ben 4000 olduktan sonra gündüze de razıyım. gerçi 12 de kimseyi toplayamayız ama 13 yazarız davetiyeye o sorun olmaz ama bitiş 16 çok erken oda 17 ws olsa yine neyse. Akşam sabah farketmez sadece banada 4000 desinde yeter.
Bide biz düğünü oynamalı yapmayı düşünmüyoruz. hem mekan tarihi ağır bi mekan o yüzden hem de zaten tercih etmioduk. ama işte zamanı nasıl doldurcam ozaman onu bilmiyorum. çıktık nikah yapıldı ikramlar fln ee? acaba tek tek masa mı dolaşsak bu seferde takı kısmı karışırbilemiorumki
benim tarafim tekirdagdan gelicegi icin gündüz dügününe kimse yetisemez üstelik milletin iki ayaginida bi pabuca sokmak istemiyorum aksam olsun rahat olsun diyoruz ama iki tarafta istanbulda olsaydi bende düsünürdüm yani...
oynamali yapmayi düsünmüyorsan dügün kesinlikle yemekli olmali o zaman en azindan milletin oyalanabilcek birseyi olur hem oynamasiz hem yemeksiz gercekten cok skici olur bu benim düsüncem tabi yine sen bilirsin
nikah desen 15 dk sürüyor takiya 2 saat ayirsan geri kalan 2 saati napcaksin millet gercekten yok skilir yemekli olsaydi o 2 saati yemekle doldururdun ama kokteyl olucagi icin bilemedim acikcasi ben tercih etmezdim
yemekli olarak ne kadar diyo biliomusunen az 10bin olr yemekli:gitme: ama bizim bütçemiz en çok 6bin. oda 400kişi için. bide bağcılar halk sarayı war kişi başı 10tl miş yemek ama her şey hariç. 4000 tl yemek desen müzik, foto, süsleme derken 6bin olur ki enazından yemekli olur ama bakalım orayla da gidip görüşmedik. Bu pazar hem bağcılarla hem sultan sarnıçla görüşcem inş istediğmiz gibi olur. Oynamayı da bn isterim ama nişanlım istemio. Nişanda oynamalı oldu, orda kendini kaptırdı fena oynadı, oynamayı bilmediği için sonradan çok dalga geçtim güldüm diye şimdi asla oynamalı istemio
birde aileside oynamalı olup herkes birbirini izlicek dini olarak biz uygun görmüoz olmasın dediler, bişi diyemiorum o yüzden. Belki fasıl tarzı kanun, ney fln getirtsek düşününce güzel olur belki semazen de... ama yinede boşluk çok. fikir verin yahu
![]()
bak fasil ekibi olabilir semazende iyi fikir benim aklima birsey gelirse sana yazarim
bahcelievler piramite baktin mi hic?? orasida cok guzel fiyat olarak 14 tl den mi ne basliyor ama hepsi icinde müzik video süsleme fln bi fotografciya 300 veriyorsun o kadar
dügün salonunda yapcaksan yemekli yapma bence uymuyor cünkü... piramit 400 kisilik gayette şik bi yer... yada ögretmenevlerine bak onlarda cok uygun oluyor canim orduevleri flnda iyi :))
hmm benim orda yapan tanidiklarim hepsi cok memnun kalmistibilemicem vallah bizde orasini alternatif olarak yazdik sarnic olmazsa orasi olur diye bilemedim simdi gerci benim daha vaktim var o yuzden cok stres yapmiyorum suan....
siz ne zaman görüsmeye gidiceksiniz sarnicla??
henüz gitmedim sadece telefonda görüşüp 8milyar gibi bir fiyat almıştım ama oda 400kişilikti. Oturma kapasitesi 300kişilikmiş sanırım, 100kişilikte kokteyl düzeni kurarız demişti ve 8bin fiyat vermişti herşey dahil. Bugün nişanlımı aratayım bakalım başkası gibi denesin ilk defa bilgi alır gibi, ona ne diyecek dedim. Aradı nişanlım ve ona da 6bin dedi bu kez. Sanırım tutturabildiklerine:) pazar günü gidip yüz yüze görüşcem 300kişi oturma düzeni 150 200kişi kokteyl düzeni yapsak en çok 5milyar diye ben de sınırlayacağım bütçemi.
ececimx ve denizkızı sizin düğün tarihleri ne zaman? ececimx senin ki de hafta sonu gündüzmü? yoksa akşam olduğu için mi fiyat farkı war? Bir de o mekan tarihi olduğu için oraya oynamak fln yakışmaz bence. Nasıl yapacaksınız organizasyonu? nikah dans kokteyl düzeni fln derken ne ile dolduracaksınız zamanı?
hmm benim orda yapan tanidiklarim hepsi cok memnun kalmistibilemicem vallah bizde orasini alternatif olarak yazdik sarnic olmazsa orasi olur diye bilemedim simdi gerci benim daha vaktim var o yuzden cok stres yapmiyorum suan....
siz ne zaman görüsmeye gidiceksiniz sarnicla??