Avrupa Yakasında Nişan Mekanı arıyorummmm =)

duyguyksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
2
0
36
İstanbul
arkadaşlar şubat ve nisan ayları arasında nişan düşünüyoruz bakırköy,bahçelievler,beşiktaş civarı olabilir yardımlarınızı bekliyoruummm Şimdiden Teşekkür Ederimmm =)):CüvCüv:

canim benim gonul davet salonlarina bakabilirsin cok guzel fakat ben istemedim cünkü kolonlari var ve ben kesinlikle kolonsuz bir salon istiyorum :)) ama belki senin icin bi secenek olabilir

gönüldavet FATİH te oldu benimde nişanm mükemme bi salon.

denizkızı kolonsuz istersen beşiktaş canım hiç yok. komple düz alan düğün için tutucaz kısmetse

canişler ben bakırköy , beşiktaş , fatih gönül davete baktım hatta fatih gönül davette bi düğünü izlemeyi istedik izledik meşaleler falan var çıkışta çok hoştu fakat müdürü yaşar bey düğün boyunca dans eden çiftin başında kolları bağlı bekledi. beşiktaştaki büyüktü o yüzden ilgilenmedik. bakırköydeki sırf kolon kınamı orda yaparım diye düüşünüyorum daha çok restorant tarzı yerler bakıyorum aslında

Çok pahalı değil canım ya. Bütçen ne kadar yani kişi başı ne düünüyorsunuz?
Yemeksiz düğün olmuyor orda sanırım. Yemekliler de 40-60 arası değişiyor. Ama tabii konuşmakta fayda var. İndirim olanağı mevcut. Nişanım orda olmuştu. Hayırlı olsun bu arada :)

incirli-MADO'yu nişan mekanı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.sıcak yaz günlerindeki uzun araştırmalarım sonucunda MADO'yu bulmuştumi ikide bulmuşum inanılmaz eğlendik. çalışanlar nişanın başından sonuna kadar herkesle ilgileniyorlar.. tekrar nişanlansam aynı yerde yapardım nişanımı. rüya gibiydi:)

kac kisilik orasi canim ????

kac kisilik orasi canim ????

canım sende büyük telaşlar içindesin biyer ayarlayamadınızmı çok zor bi durum gerçekten adını sitede hep görüyorum :)))) durumunu çok iyi anlayabiliyorum düğünü nerde yapmak istiyosun avcılarda bi mekan biliorum ama sana orası tersmi kalıo

canim benim aklimizda bikac yer var fakat iste budur dedigim bi yer istiyorum ben :)))
daha cok zamanimiz var 3 eylül diye belirledik tarihimizi ama simdiden ayarlayip rahatlamak istiyorum :)))
nisanlim bahcelievlerde oturuyor yani o civarda olmasi tercihimiz
bu arada nisanlim sultan sarnictaki ümit beyle görüstü 4 milyarlik hersey icinde bi paket fiyati cikartti ama dedigin gibi hafta ici aksam yada hafta sonu gündüz diye bi sart koydu konusup anlasmak icin ümit bey yanina cagirdi haftasonu aksam olarak yapabilirse orasi olcak simdi gidip görcek iste nisanlim ama ben cok kararsizim...

4 milyarmııı biz kazık yedik ozaman sempatiksalakcinni

4 milyarmııı biz kazık yedik ozaman sempatiksalakcinni

yok canim sanmiyorum sizinki 500 kisilik degilmiydi?? nisanlim 300-350 kisilik demis birde bastan su kadar bu kadar bütcemiz var diye belirtti sanirim ordanda kaynaklaniyor
canim oturtmali düzenmi olucak seninki??
cok kararsizin yaaa

yok canim sanmiyorum sizinki 500 kisilik degilmiydi?? nisanlim 300-350 kisilik demis birde bastan su kadar bu kadar bütcemiz var diye belirtti sanirim ordanda kaynaklaniyor
canim oturtmali düzenmi olucak seninki??
cok kararsizin yaaa

gençler ayakta kokteyl masalarında olucak yaşlılarda oturucaklar kararsızlığının nedeni ne canım

benim nişanım bahçelievler piramit garden restaurant'ta olmuştu,150-200 kişilik bir nişan düşünüyorsanız,hem mekan şık,hem de uygun fiyatlıydı o zamanlar...yani 2 sene önce...:)

benim nişanım bahçelievler piramit garden restaurant'ta olmuştu,150-200 kişilik bir nişan düşünüyorsanız,hem mekan şık,hem de uygun fiyatlıydı o zamanlar...yani 2 sene önce...:)

bizde hic bi yer bulamazsak piramitte yapicaz ama gardende degil üst katinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…