Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönüldavet FATİH te oldu benimde nişanm mükemme bi salon.
denizkızı kolonsuz istersen beşiktaş canım hiç yok. komple düz alan düğün için tutucaz kısmetse
Bakırköyspor Vakfı Tesisleriyle bir görüş istersen.
incirli-MADO'yu nişan mekanı olarak şiddetle tavsiye ediyorum.sıcak yaz günlerindeki uzun araştırmalarım sonucunda MADO'yu bulmuştumi ikide bulmuşum inanılmaz eğlendik. çalışanlar nişanın başından sonuna kadar herkesle ilgileniyorlar.. tekrar nişanlansam aynı yerde yapardım nişanımı. rüya gibiydi:)
kac kisilik orasi canim ????
canım sende büyük telaşlar içindesin biyer ayarlayamadınızmı çok zor bi durum gerçekten adını sitede hep görüyorum :)))) durumunu çok iyi anlayabiliyorum düğünü nerde yapmak istiyosun avcılarda bi mekan biliorum ama sana orası tersmi kalıo
canim benim aklimizda bikac yer var fakat iste budur dedigim bi yer istiyorum ben :)))
daha cok zamanimiz var 3 eylül diye belirledik tarihimizi ama simdiden ayarlayip rahatlamak istiyorum :)))
nisanlim bahcelievlerde oturuyor yani o civarda olmasi tercihimiz
bu arada nisanlim sultan sarnictaki ümit beyle görüstü 4 milyarlik hersey icinde bi paket fiyati cikartti ama dedigin gibi hafta ici aksam yada hafta sonu gündüz diye bi sart koydu konusup anlasmak icin ümit bey yanina cagirdi haftasonu aksam olarak yapabilirse orasi olcak simdi gidip görcek iste nisanlim ama ben cok kararsizim...
4 milyarmııı biz kazık yedik ozaman sempatiksalakcinni
yok canim sanmiyorum sizinki 500 kisilik degilmiydi?? nisanlim 300-350 kisilik demis birde bastan su kadar bu kadar bütcemiz var diye belirtti sanirim ordanda kaynaklaniyor
canim oturtmali düzenmi olucak seninki??
cok kararsizin yaaa
gençler ayakta kokteyl masalarında olucak yaşlılarda oturucaklar kararsızlığının nedeni ne canım
direkler :) davetlilerin görmelerini baya bi engellicek...
benim nişanım bahçelievler piramit garden restaurant'ta olmuştu,150-200 kişilik bir nişan düşünüyorsanız,hem mekan şık,hem de uygun fiyatlıydı o zamanlar...yani 2 sene önce...:)
bence ona hiç takılma oranın ambiansı harika ben gittim gördüm orayı hiç takmıosun bile