- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
ooo çok fazla bana göreOzel turkıye hastahanesı cok ıyı ama durumun 3 bınlıranın ustunde vermeye musaıtse ara yıne de detaylı gorus vanım.. Daha makul bır yer ıstıyorsan ozel okmeydanı hastahanesı..
Ben medipol megada yapıcam 1900 tl. Medipol esenler yeni açıldı doğumlar orda çok ucuz suan tam bilmiyorum ama 500 600 civarıdır. Arkadasım çalışıyor orda doktorlar felan çok iyiymiş. Yanlız yenidoğan yoğunbakımı yok. Benimde erken doğum riskim var oyüzden orayı tercih etmedimkızlar doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsünler. ben 39 haftalık hamileyim ve bu hafta sezeryan olacam.
bana acil hastane önerisinde bulunur musunuz lütfen, fiyatları da yazarsanız sevinirim
çok sağol yarın ilk fırsatta ararımBen medipol megada yapıcam 1900 tl. Medipol esenler yeni açıldı doğumlar orda çok ucuz suan tam bilmiyorum ama 500 600 civarıdır. Arkadasım çalışıyor orda doktorlar felan çok iyiymiş. Yanlız yenidoğan yoğunbakımı yok. Benimde erken doğum riskim var oyüzden orayı tercih etmedim
8-9 tane kadın doğumcu varmış eğer orası için karar verirsen arkadasıma senin için doktor sorarım. Orda doğum yapanlar memnun odalarıda çok güzel... Ama yoğun bakım olmaması kötü işteçok sağol yarın ilk fırsatta ararım
sigortasız fiyatını sorarsan çok mutlu olurum canım8-9 tane kadın doğumcu varmış eğer orası için karar verirsen arkadasıma senin için doktor sorarım. Orda doğum yapanlar memnun odalarıda çok güzel... Ama yoğun bakım olmaması kötü işte
ssk sız fiyatını muhasebeden öğrenmemiz lazım canım arkadasım bilmezki onusigortasız fiyatını sorarsan çok mutlu olurum canım
zahmet olmazsa sorar mısın canım peki. ben gitmiyim oralara kadarssk sız fiyatını muhasebeden öğrenmemiz lazım canım arkadasım bilmezki onuoda ancak yarın...
Tamam yarın haber veririm sana. Sgk sız sezeryan fiyatı dimi?zahmet olmazsa sorar mısın canım peki. ben gitmiyim oralara kadar
evet tatlımTamam yarın haber veririm sana. Sgk sız sezeryan fiyatı dimi?