yeni katolog ne zaman gelicek acaba bilen varmııı
sitede daha yayınlanmadı katalog yakındır gelir :)yeni katolog ne zaman gelicek acaba bilen varmııı
ya kızlar bi sorum olacak şimdi bende bu katoloktan bazı şeyler almak istiyorum çevremde satan yok ben sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye olsan satış yapmasan herhangi bi ücret gerekiyormu mesela aylık şu kadar mecburi sipariş falan durumları varmı..
sadece ilk aynkatolog istersen 10 lira 2 katolog geliyo o kadar.başka ücret felan yok.en az 60 liralık sipariş verebiliyosun.kargo ücretide yok.
aranızda pierre cardin başörtü alıp kullanan varmı
çok teşekkür ederim peki her ay sipariş verme zorunluluğu varmı.. çok soru sordum ama
kızlar ben ödemeyi genelde kapıda yapıyorum ama direk ödemek zor oluyo aslında insanlardan ücretleri sonra alıyorum çünkü hemen veremiyolar ama bende de bazen olmayabiliyo bu havale yöntemi nasıl oluyo? hangi bankalarla anlaşmalı herhangi bi ücret alınıyo mu? havale yoluyla ödeme yapan varsa cvp verebilir mi? bide ödeme süresi veriyo mu havalede 10-15 gün gibi??
kızlar ben ödemeyi genelde kapıda yapıyorum ama direk ödemek zor oluyo aslında insanlardan ücretleri sonra alıyorum çünkü hemen veremiyolar ama bende de bazen olmayabiliyo bu havale yöntemi nasıl oluyo? hangi bankalarla anlaşmalı herhangi bi ücret alınıyo mu? havale yoluyla ödeme yapan varsa cvp verebilir mi? bide ödeme süresi veriyo mu havalede 10-15 gün gibi??
siparişler ne kadar sürede geliyor..
valla arkadaşım ekip kurmak sıkıntı daha demin kız 10 saatte yapamadı aradı siparişini hallettim stok sorununu senden biliyorlar oen kötüsümerhaba kızlar bende ekip kurmak istiyorum bu konudaki tecrübeleriniz yazarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?