Avrupa ile e-ticaret hakkında herşey

Gümrük islerinden bir bilgim yok, ama bebekler cok güzel. Gayet güzel satilir. Instagram dan da reklam yapin. Hayirli kazanclar
Evet birkaç gün içinde büyük çaplı bir reklam yapmayı da planlıyorum. İnstagramdan satış yapabilirsem sitelere yüzde 15-17 komisyon ödemek zorunda da kalmam. Ama orada dikkat çekmek daha zor maalesef.

instegram hesabinizin adi nedir?

Ürünleriniz güzel ama yabancılar bu tarz ürünler alırlar mı bilemiyorum açıkçası. Hayırlı kazançlar olsun.

selam kızlar;

ETSY KOMİSYON HESAPLAMA bu siteden komisyon hesaplayabilirsiniz. Kargo ptt ile paket agırlıgına göre hesaplanıyor ama 15 dolar ortalama alabilirsiniz. Etsy de dikkat etmeniz gerekenler tagler 13 tag hakkınız var 13 ünü de ürüne uygun şekilde kullanmanızı öneriririm. Sorunuz olursa ... instagrm hesabımdan yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba etsy de satışa başladınız mı bende antika kutu, kaneviçe ve el yapımı seramik ürünler satmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, ingilizce şart mı?

Hesabınızın adı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…