- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
-
- Konu Sahibi Esrin mine
Ben de Etsy diyecektim.Etsy.com da da bu tür şeyler satılıyor ama nasıl kayıt olunuyor bilmiyorum
Aynen bu el emeği, tasarım vs işlerinin membaı etsy değil mi zaten :))Ben de Etsy diyecektim.
YouTube da videolar var bunlarla ilgili. Türkçe üstelik. Gayet detaylı da anlatıyor
Aynen bu el emeği, tasarım vs işlerinin membaı etsy değil mi zaten :))
İşte bunları da öğrenmek istiyorum. Yurtdışından birşey almak masraflı gümrük vs ama göndermek de mi aynı derecede masraflı?Gümrük ve kargo işlerini hallettiniz mi? O işler baya masraflı çünkü
Etsy.com da da bu tür şeyler satılıyor ama nasıl kayıt olunuyor bilmiyorum
Onu da açtım ama o da aynı şekilde kredi kartı istiyor. Kart gelmeden dükkanı açamıyorum maalesefBen de Etsy diyecektim.
YouTube da videolar var bunlarla ilgili. Türkçe üstelik. Gayet detaylı da anlatıyor
Hayır tl. Euro'ya çevirince 12,9 euro ediyor, utanç verici129€ mu?
Hayır tl. Euro'ya çevirince 12,9 euro ediyor, utanç vericiama zaten sistem yaşanılan ülkenin para birimiyle giriş istiyor.
İşte bunları da öğrenmek istiyorum. Yurtdışından birşey almak masraflı gümrük vs ama göndermek de mi aynı derecede masraflı?
anladim ben kendimde el emegi yaptigim icin boyle seylere fazla para vermege acimam. Etsye baktim fiyatlar 20 ile 95 arasi degisiyor. Kimi bebek cok ugrastirici belli. Boyle bir bebege ben en fazla 25 vermek isterim
Aslında iki temel ürünüm var. İlk mesajdaki iki fotodaki gibilerden günde 3 tane yapabiliyorum 129 tl olan onlar. Bunlar 13-14 euro satarsam bana gayet güzel bir getiri sağlar. Son fotodaki ise ayrıntılı bir ürün. Yaptığım giysiler normal giysilerin küçük ölçeklisi ve yapımı iki gün sürüyor. (set olarak görünümünü aşağıya koyacağım). Bu ve benzerlerini Türkiye'de 240-270 arası satıyorum. Ama kar emeği karşılamıyor. Yurtdışına 35 euro uygun olur sanırım. Bunun üçte biri gümrük kargo komisyona gider zaten. Geriye yine de Türkiye'de kazandığımdan fazlası kalıyor. Teşekkür ederim, kafamda bir fiyat şekillenmiş oldu.Merhaba öncelikle hayırlı kazançlar dilerim , ben Avusturya da yaşıyorum, Amazon da bu tarz bir bebeği 40 euro civarı satılır 25-30 Euro bandında satarsanız daha çok alıcıya ulaşabilirsiniz, ebay da burada çok yaygın kullanılıyor ayrıca kitap ayraçları, takılar , kanaviçe, dantellerde ilgi görür. Bir sayfa oluşturup bu tarz ürünlerde koyabilirsiniz